fbpx

Mød UCLA i Danmark

Mød UCLA i Danmark

Kunne du se dig selv på et studieophold på UCLA i Los Angeles? I februar kan du møde UCLA i Danmark, når vi ved Studysea får besøg af repræsentanten fra UCLA Extension.

 

Tiltaler Hollywood, Walk of Fame, Beverly Hills, Long Beach, palmer og sydcalifornisk varme dig? Kunne du tænke dig at læse fag, eller måske et certifikat, på et af USA’s og verdens bedste universiteter? Kan du svare ja til det, kan vi formentlig gøre dig lidt klogere på dine muligheder når vi i februar tilbyder to enestående muligheder hvor du kan suge lidt mere viden og inspiration til dig omkring University of California Los Angeles (UCLA).

UCLA vejledningsmøde 6. februar

Når repræsentanten fra UCLA Extension besøger vores kontor i Odense 6. februar, har du mulighed for at komme ind i person eller deltage via Zoom, i et vejledningsmøde, hvor du kan få info om dine muligheder, samt besvaret specifikke spørgsmål om f.eks. UCLA Extension’s programmer, LA eller andet relevant. Det foregår tirsdag den 6. februar fra kl. 10:30 til 11:30. Vi har et begrænset antal pladser og du skal derfor tilmelde dig her.

UCLA webinar 22. februar

Er du blot nysgerrig på at høre lidt mere om UCLA Extension’s programmer for internationale studerende (dem er der nemlig mange af), kan du læne dig tilbage i sofaen mens du deltager i webinaret om studiemuligheder på UCLA. Det foregår torsdag den 22. februar kl. 17 og varer ca. en time. Der er også mulighed for at få besvaret spørgsmål efter præsentationen. Du får tilsendt en invitation til webinaret, når du har tilmeldt dig her.

Studiemuligheder på UCLA via Studysea

UCLA Extension er en afdeling på UCLA som beskæftiger sig med efteruddannelse og administration af internationale programmer. Via Studysea og UCLA Extension, har du mulighed for bl.a. at:

  • Læse et study abroad studieophold med fag på UCLA eller UCLA Extension som del af din videregående uddannelse
  • Læse fag under dit sabbatår på UCLA eller UCLA Extension
  • Læse et certifikatprogram f.eks. i et sabbatår med mulighed for et års arbejde i USA efterfølgende (via Optional Practical Training)

 

Bemærk at vi ikke kan hjælpe med hele bachelor- og kandidatuddannelser på UCLA.

Lær mere om dine studiemuligheder på UCLA via Studysea