fbpx

Emma Havblik

Emma Havblik studerede humanistisk bachelor på Roskilde Universitet (RUC). Hun besluttede i forbindelse med sin uddannelse at læse et semester i naturskønne omgivelser i Seaside på California State University Monterey Bay.

Læs om Emmas oplevelser som studerende i Californien på CSUMB og ansøgningsprocessen gennem Studysea.

 

Hvad er de bedste ting ved at læse på CSUMB?

På CSUMB er der klasser med omkring 20-30 elever, som gør at underviserne og eleverne ved hvem man er, hvilket gør oplevelsen mere intens. Det er enormt spændende at studere i et andet land og lære om andre kulturer. Personligt foretrækker jeg læringsformen her, hvor jeg har været en del af undervisning og ikke blot modtaget den med 100 andre studerende. Det fællesskab, der er på Campus, er helt unikt. Det er ikke et stort universitet, og det gør netop det hele mere intimt igen. Man kommer tættere på hinanden.

 

Hvad er det bedste ved at bo i Monterey?

Monterey Bay er en hyggelig havneby, og elsker man havet som jeg selv, er man ikke langt fra enestående strande, som heldigvis ikke er proppet med mennesker. Byen ligger tæt på den fantastiske storby San Francisco og den farverige surferby kaldet Santa Cruz, som helt bestemt også er et, eller flere besøg værd! Santa Barbara, Los Angeles, Yosemite og mange andre ”must sees” ligger heller ikke langt fra Monterey, så jeg føler mig yderst taknemmelig for hvor jeg var bosat. Jeg har fået venner fra hele verden, jeg har rejst Californien tynd og nydt 20 grader i november måned. Er den gyldne stat det man har i tankerne, men guld ikke er det man har mest af, vil jeg til hver en tid anbefale CSUMB. Universitetet er en oplagt mulighed hvis man ikke ønsker at bruge alt for meget guld.

Vil du anbefale andre at søge gennem Studysea?

Vejen til mit udlandsophold i Californien har været besværlig og krævet meget tid. Havde det ikke været for Studysea, var jeg aldrig kommet afsted. Takket være Mickey og Mimi, har jeg fået en oplevelse jeg sent vil glemme. Jeg opfordrer til at arrangere et udlandsophold med Studysea. De er nemlig ligesom CSUMB små. Det gør at de har mere tid til hver enkel studerende og de vil gøre ALT for, at alle får den bedste oplevelse! Alt i alt vil jeg opfordre alle til at tage et semester, eller flere, i udlandet, det er en investering man ikke vil undvære. Selvom det kan være en tidskrævende proces, vil jeg råde alle til ikke at give op, for dette semester er den bedste beslutning jeg har taget for mig selv. Uanset hvilket land man drømmer om eller havner i, så er jeg sikker på at det vil være en oplevelse for livet og hele besværet værd.

Navn

Emma Havblik

Uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelse

Humanistisk bachelor

Fag på udenlandsk universitet

Psykologi-, filosofi- og sociologifag

Kategori
Alumne, California State University Monterey Bay
Tags
California State University Monterey Bay, californien, CSUMB, freemover, humaniora, humanistisk bachelor, natur, ruc, selvarrangeret studieophold, strand, Studieophold, study abroad, udveksling, USA