fbpx

Kasper Christensen

Kasper Christensen læser en HA i Erhvervsjura på Aalborg Universitet. Han besluttede i efteråret 2018 at tage til landet Down Under for at læse fag og et Certificate in Management på University of the Sunshine Coast (USC). Han læste fagene Managing People, Accounting for Managers, Economics for Managers og Corporate Governance, Ethics and Corporate social Responsibility.

Læs om Kaspers erfaringer om livet som studerende i Australien på USC og ansøgningsprocessen gennem Studysea.

 

Hvad er de bedste ting ved at læse på USC?

Selve universitet er placeret i et fredet naturområde, hvilket gjorde at omgivelserne var noget helt særligt. Undervisningen dernede var også noget særligt da lærerne var meget behjælpelige. Der var, uanset hvad man kom med, én der kunne hjælpe med at løse en problemstilling, og det var næsten ligegyldigt, hvad det drejede sig om. Den første uge, er der intro uge, hvor man bliver introduceret til USC og alle dets faciliteter. Bl.a. bliver man vist rundt på biblioteket, der opereres af nogle meget flinke bibliotekarer – jeg henvendte mig på et tidspunkt med at spørgsmål, der i princippet kunne besvares meget hurtigt, til en bibliotekar men hun valgte at bruge 30 min. på at hjælpe mig endnu bedre på vej. Underviserne var også meget behjælpelige, da de alle gav sig tid til at mødes med os individuelt, hvor de kiggede specifikt på vores opgaver og gav feedback inden aflevering af samme.

 

Hvad er det bedste ved at bo i Australien?

Omgivelserne er et kæmpe plus, da deres natur er noget ganske særligt. Jeg er lidt af en dyrenørd, så jeg fandt også dyrelivet rigtig interessant, da der var både slanger, kænguruer, papegøjer og andre farverige dyr over alt. Menneskerne er utrolig rare og imødekommende i Australien. Det er ikke unaturligt at sige hej og føre samtaler med fremmede. De er samtidig også meget behjælpelige.

 

Hvad har været din bedste fritidsaktivitet?

At gå rundt omkring campus, var rigtig lækkert i hverdagene! I weekenden tog vi ofte til den lokale strand. Ellers var vi også meget rundt i lokalområdet, der havde meget at byde på i form af bjerge, vandfald, jungler, strande, så der var rigeligt at vælge mellem og få tiden til at gå, når man ikke havde en rolig dag i solen.

I studieboligområdet, var der både pool, volleyball og grill, hvor jeg ofte brugte min aften med de mennesker, jeg mødte dernede og en kammerat fra Danmark, som jeg var afsted og boede sammen med. Der var dog også et stort center i nærheden, hvor man kunne spille bowling, gå i biografen, gå på bar osv. Der blev i samarbejde med universitet også planlagt ture, hvor man kunne hike i bjergene, tage i junglen og se vandfald, se solopgange og meget mere.

Hvad har været det bedste ved at søge igennem Studysea?

Det bedste ved Studysea har klart været, at få hjælp med ansøgningsprocessen! Der er mange ting, der skal ansøges og ordnes, inden man kan tage afsted, hvor Studysea har været en kæmpe hjælp til at overskueligere, hvad der skulle søges/gøres og i hvilken rækkefølge. Korrespondancen mellem mig og USC har Studysea også hjulpet en del med, hvilket også har fjernet en del af min arbejdsbyrde. Der har desuden også været en tryghed i at vide, at jeg altid kunne henvende mig til Studysea, også selvom jeg var nede i Australien og havde et eller andet problem med universitetet dernede. Der blev endda også fulgt op på min kammerat og jeg, om hvordan vores tur derned havde været.

Navn

Kasper Christensen

Uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelse

Ha. Jur. – Erhvervsjura

Universitet i udlandet

Fag på udenlandsk universitet

Certificate in Management med fagene: Managing People, Accounting for Managers, Economics for Managers og Corporate Governance, Ethics and Corporate Social Responsibility

Kategori
Alumne, University of the Sunshine Coast
Tags
Aalborg Universitet, AAU, alumne profil, HA(Jur.), udveksling