fbpx

Dan Nguyen Pham

Dan pham alumne profil uc berkeley californien

Dan Nguyen Pham læser (MSc) Biology-Biotechnology på Københavns Universitet. I efteråret 2018 kunne man finde ham i Californien på UC Berkeley, verdens bedste offentlige universitet. Læs mere om Dans oplevelser og erfaringer som dansk studerende i et af USA’s elite universiteter.

 

Hvad er de bedste ting ved at læse på UC Berkeley?

Mange af underviserene er meget dygtige og anerkendte forskere, som har vundet nobelpriser inden for især fysik og kemi. Der er også mange dygtige studerende på Berkeley og det giver et stærkt og kompetetivt akademisk miljø i forhold til Danmark. Der er gode muligheder for at oprette sig nogle gode netværk.

Der er altid liv på den smukke campus, og der er virkelig mange faciliteter for studerende, såsom styrkecenter, swimmingpools, biblioteker, sportsbaner, e-sports center etc. og så er der rigtig mange klubber og foreninger man kan tilmelde sig.

Jeg fik en interessant akademisk oplevelse, som jeg havde håbet på.

 

Hvad er det bedste ved at bo i Californien?

Californien har et fantastisk klima, som gør at det næsten altid er varmt og solrigt året rundt! Byen, Berkeley, er nærmest centreret rundt om universitetet og derfor er der en masse shops og restauranter fra mange forskellige køkkener lige i nærheden. San Fransisco er kun 20 min. offentlig transport fra Berkeley, og er en fantastisk by at besøge.

 

Hvad har været din bedste fritidsaktivitet

Jeg spillede på to forskellige fodboldhold i en campusturnering, hvilket var det sjoveste jeg lavede ved siden af mine studier. Det var også rigtig sjovt at opleve game days, hvor Bears, UC Berkeley’s amerikanske fodboldhold, spillede mod andre universiteter i USA. College football er kæmpestort i USA og stadion var næsten fyldt til alle deres kampe.

Generelt var det sjovt at se Berkeleys forskellige sportshold spille mod deres rivaler Stanford, UCLA og SoCal, da mange studerende både nuværende og gamle mødte op og gav en følelse af sammenhold på universitetet.

 

Hvad har været det bedste ved at søge igennem Studysea?

Studysea var rigtig gode til at besvare de spørgsmål jeg havde, og vejlede mig med diverse procedurer i ansøgningen. Jeg fik eksempelvis alle mine førsteprioriteter af fag. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at studere i udlandet via Studysea.

Navn

Dan Nguyen Pham

Uddannelsesinstitution i Danmark

Københavns Universitet

Uddannelse

(MSc) Biology-Biotechnology

Universitet i udlandet

Fag på udenlandsk universitet

Molecular Immunology, Bioenergy and Sustainable Chemical Synthesis: Metabolic Engineering and Synthetic Biology Approaches og Physiology and Cell Biology Laboratory

Kategori
Alumne, UC Berkeley
Tags
alumne profil, Biology-Biotechnology, californien, Københavns Universitet, KU, UC Berkeley, udveksling, USA