fbpx

Alberte og David

Alberte og David fra Aalborg Universitet valgte at tage et semester sammen på Hanyang University i Sydkoreas hovedstad Seoul. Alberte læser Almen Erhvervsøkonomi (HA) og valgte Strategic Management, Service Marketing, Management Marketing, Asian Business og Organizational Behavior som fag på Hanyang. David læser International Virksomhedskommunikation i Engelsk og han valgte fagene Strategic Management, Service Marketing ligesom Alberte og Global Brand Marketing, Financial Engineering og Financial Econometrics. Læs mere om Alberte og Davids oplevelser ved Hanyang University og storbyen Seoul.

 

Hvad er de bedste ting ved at læse på Hanyang University?

Noget af det bedste, er de forskellige mennesker og kulturer man får muligheden for at opleve når man arbejder med eventuelle gruppeopgaver. Undervisningen er ikke forelæsninger, men derimod klasseundervisning, hvor man har forskellige klasser afhængigt af hvilket fag man har valgt. Og så bliver man ikke kun bedømt på en eksamen, men man bliver bedømt på ens præsentation over hele semestret, dette indeholder alt fra endelig eksamen, midterm, fremlæggelser, individuelle opgaver, gruppe opgaver, hvor aktiv man har været i timerne og hvor ofte man møder op. Der er nemlig mødepligt på Hanyang.

 

Hvad er det bedste ved at bo i Seoul?

Det helt klart bedste er, at alt du har brug for og alt du kunne tænke dig at lave, er inden for forholdsvis kort radius, så der er altså altid noget at lave. Der er både natur, storbyliv, biografer, museer, restauranter osv. Der er også rigtig mange forskellige aktiviteter i Seoul i løbet af et år. De har alle former for festivaler, koncerter, kulturelle aktiviteter osv., så der er altid noget at lave, og altid noget nyt fra uge til uge.

 

Hvad har været jeres bedste fritidsaktivitet?

Vi har gået mange ture for at opleve byen. Der var altid noget nyt man ikke havde set, fordi Seoul er så kæmpestort. Man blev altid mødt af nye oplevelser lige udenfor sin dør. Man kan nemt tage bussen/metroen til en bydel, man ikke har besøgt, en park, et tempel, et center eller noget andet, så man keder sig aldrig.

 

Hvad har været det bedste ved at søge igennem Studysea?

Det har været nemt og tilgængeligt, svartiden har været forholdsvis hurtig og selvom vi har haft nogle spørgsmål, som har været svære at svare på, så har de altid fundet frem til et brugbart svar, blandt andet ved at kontakte Hanyang. Man følte, man var i gode hænder. Man skriver altid med den samme studievejleder, så vejlederen ved præcis hvordan dit ansøgningsforløb har været, hvad dine præferencer er, hvad du vil og hvad du ikke vil osv. Man skal helt sikkert vælge Studysea, da de bare gør processen meget nemmere, når man ikke ved hvad der er op og ned på sådan en ansøgningsproces.

Navn

Alberte Jensen og David Guldborg

Uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelse

Almen Erhvervsøkonomi (HA) og International Virksomhedskommunikation i Engelsk

Universitet i udlandet

Fag på udenlandsk universitet

Strategic Management, Service Marketing, Management Marketing, Asian Business, Organizational Behavior Global Brand Marketig, Financial Engineering og Financial Econometrics

Kategori
Alumne, Hanyang University
Tags
Aalborg Universitet, AAU, Alumne, alumne profil, Asien, erhvervsøkonomi, freemover, HA, Hanyang University, international virksomhedskommunikation, Seoul, Studieophold, study abroad, Sydkorea, udveksling