fbpx

Læs på Hanyang University

Studér i Sydkoreas hovedstad Seoul på Hanyang University – et af landets førende private research universiteter.

35000

Studerende

1500

Internationale studerende

23

Fakulteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Hanyang University

 

Study abroad på bachelorniveau

 

Summer school

Hanyang University

 

Hanyang University blev grundlagt i 1939 som Sydkoreas første ingeniørinstitut (Dong-A Engineering Institute). Siden da har Hanyang University koncentreret sin indsats om at uddanne talentfulde studerende, der kan være til hjælp for samfundet gennem praktiske studiemetoder. Som et resultat heraf blev Hanyang University mellem 70’erne og 80’erne anerkendt for at uddanne fremragende studerende, der har bidraget til landets fænomenale forandring i både det industrielle område og den moderne tidsalder. I dag har Hanyang University udviklet sig til et af landets førende private research universiteter med næsten 35.000 studerende, 23 fakulteter og 15 graduate schools.

 

I alt studerer over 1.500 internationale studerende fra 42 forskellige lande på Hanyang. Universitetet var det første i Sydkorea til at modtage AACSB akkreditering. Hanyang er især kendt for at have uddannet nogle af erhvervslivets bedste topledere og universitetet rangerer som nr. 3 i Sydkorea for at have uddannet flest CEO’s til Fortune 100 virksomheder. Hanyang University startede inden for det ingeniørvidenskabelige område, men i dag har universitetet udvidet sine uddannelsesområder til at omfatte medicin, humaniora, samfundsvidenskab, scenekunst og meget mere.

 

Har du lyst til at studere på Hanyang University, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljø

 

Hanyang University har to campusser i Sydkorea. Hovedcampus ligger i hovedstaden Seoul og det er her at de fleste danske studerende får base. I Ansan ligger universitetets ERICA campus strategisk placeret i en forskerpark hvor akademikere, forskere og det private erhvervsliv arbejder sammen på videnskabelige projekter. Universitetets faciliteter og udstyr er topmoderne.

 

Sydkoreas pulserende hovedstad Seoul sættes ofte i forbindelse med høje skyskrabere, tonsvis af blinkende neonlys, k-pop og dampende gademad, foruden selvfølgelig Gyeongbokgung-paladset og Hongdae, men Seoul er meget mere. Seoul er en utrolig by, fordi meget af dens skønhed er en blanding af både luksuriøse bygninger og naturlige vidundere. Oplev Namsan-bjerget, Seoul-tårnet, Jogyesa-templet, Gyeongbokgung-paladset, Han-floden og meget mere, mens du læser dine udlandsstudier på Hanyang University.

 

Ansan ligger sydvest for Seoul og er forbundet til hovedstaden med subway. Ansan har smukke parker, der ofte besøges af turister i april, hvor kirsebærtræerne blomstrer. I Ansan kan du også nyde den autentiske koreanske kultur med færre turister i sigte, mens du oplever den traditionelle koreanske mad- og underholdningsscene, tager på slentretur på markeder, cykler rundt i byen eller går ture på naturskønne ruter langs byens kanaler.

 

Besøg Hanyang University’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Hanyang University

 

På Hanyang University kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre på bachelorniveau. Du har mulighed for at følge spændende fag som Survival Korean Language, Robot Engineering, Asian Business and Marketing samt meget mere inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Biomedical Science
 • Business
 • Communication and Journalism
 • Design
 • Economics and Finance
 • Education
 • Engineering
 • Human Ecology
 • Humanities
 • International Studies
 • Law
 • Music
 • Natural Sciences
 • Nursing
 • Performing Arts and Sport
 • Policy Sciences
 • Social Sciences

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du søge efter fag i universitetets online fagkatalog. Før du søger i databasen, anbefaler vi at du læser denne manual igennem nøje. Bemærk at det ikke er muligt at læse fag på kandidatniveau. Mange kandidatstuderende har dog haft held med at få forhåndsgodkendt fag på bacheloruddannelserne i stedet. Hanyang har 4-årige bacheloruddannelser og det er muligt udelukkende at vælge fag på f.eks. 4. år af bacheloren.

 

Der findes forskellige fag alt efter hvilket campus du vælger (ERICA eller Seoul), så vær sikker på at du får kigget begge igennem. For at se fag på ERICA campus, vælger du ERICA College under college/school feltet. Derudover er der både “major” fag og “general education” fag, hvor sidstnævnte er mere almene og førstnævnte er mere specialiserede i et bestemt fagområde. Brug god tid på at se de forskellige afdelingers fag igennem og husk at klikke af i “English-only courses”. Kommer der ingen fag frem for det semester/år du skal afsted, så vælg samme semester for året før, da mange fag forventes at gå igen.

 

 

Restriktioner på fag

 

Det er ikke tilladt for study abroad studerende at vælge fag der hører under disse fakulteter: College of Medicine, Division of Industrial Convergence og School of Data Science. Det er heller ikke tilladt at vælge fag på kandidatniveau.

 

Hvordan finder jeg fagbeskrivelserne?

 

På side 3 i manualen kan du se hvordan du i det online fagkatalog kan downloade fagbeskrivelser. Det er vigtigt at du følger hvert eneste trin nøje, da databasen ellers godt kan drille. Bemærk at de fagbeskrivelser som vises i pop-up vinduet kan være mangelfulde. I nogle tilfælde kan man downloade en mere detaljeret fagbeskrivelse (syllabus) i øverste venstre hjørne. Alternativt, kan du søge på samme fag for tidligere semestre og se om du der kan finde en mere detaljeret udgave. Er det ikke muligt, er sidste løsning af skrive direkte til professoren.

 

Har du brug for hjælp, så kontakt os.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

15 credits på Hanyang University svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag på Hanyang University giver 3 credits.

 

Læse færre fag

Det er muligt at læse færre fag på Hanyang University. Du skal som minimum følge et fag. Bemærk at studieafgiften ikke reduceres selvom du læser færre fag, til gengæld reduceres det beløb du får med fra SU’s udlandsstipendium og derfor er det ikke den bedste løsning for alle.

Summer school

Hvilke fag kan jeg læse?

 

Læs mere om Summer school

Studieperioder

 

 • Forårssemester: Marts – juni (ansøgningsfrist 30. november året før ønsket studiestart)
 • Efterårssemester: September – december (ansøgningsfrist 31. maj)

 

Se universitetets akademiske kalender for præcise datoer for studieåret.

Studieafgiften (tuition) på Hanyang University

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere om studieafgift for den enkelte studietype under fanebladene.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study-abroad- og udvekslingsstuderende.

Study abroad (studieophold)

Studieafgiften (tuition) for study abroad studerende

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2024 på følgende uddannelser på bachelorniveau er:

 

 • 4.000.000 KRW pr. semester

 

Find mere information omkring universitetets studieafgift og gebyrer på universitetets hjemmeside eller kontakt Studysea.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium som helt eller delvist kan dække studieafgiften. Læs mere under finansiering.

Summer school

Som Summer school studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Kontakt Studysea for yderligere information.

Universitetets studieboliger

 

Danske studerende som bliver optaget på Hanyang University har i begrænset omfang mulighed for at bo i universitetets studieboliger. Læs mere om boligforhold og priserne på universitetets hjemmeside. Der er også mulighed for at bo uden for campus i private studieboliger og via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig.

 

Du har ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på Hanyang via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land som Sydkorea hvor meget er anderledes. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Seoul.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • være indskrevet på en videregående uddannelse

 

Der er ingen krav til karakterer eller sprogtest hvis du følger fag undervist på engelsk på Hanyang.

Summer school

Optagelseskrav

 

For yderligere information bedes du kontakte Studysea.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Hanyang University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Hanyang Universitys egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på Hanyang University?

 

Ønsker du at søge ind på Hanyang University, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Hanyang University?

 

For at søge ind som study-abroad studerende ved universitetet, skal du forberede dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskemaet (tilsendes fra Studysea efter vi har godkendt dine dokumenter)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse (hvis du ikke har påbegyndt en videregående uddannelse)
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Forsikringsbevis (Fx er Gouda Ungdomsrejseforsikring godkendt og bestilles igennem Studysea)
 • ID farvefoto i JPEG format og max 20 KB filstørrelse
 • Dokumentation for at du eller din sponsor har penge nok til at dække studie- og leveomkostninger under dit studieophold på Hanyang University (beløbet er på 8,000 USD per semester i 2022)
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for link til sikker uploade af dine dokumenter.

Summer school

Summer School

 

For yderligere information bedes du kontakte Studysea.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Hanyang University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Hanyang Universitys egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

udveksling sdu hanyang

Fatima læser study abroad ophold på Hanyang University

 

Fatima Awad har læst Cand.merc Brand Management & Marketing Communication på Syddansk Universitet, hvor der var mulighed for udveksling. Fatima rejste til Sydkorea igennem Studysea i efteråret 2017, hvor hun læste fag på Hanyang University i Seoul.

 

Læs hele indlægget

alberte david udveksling hanyang university sydkorea

Alberte og David læser study abroad ophold på Hanyang University

 

Alberte og David fra Aalborg Universitet valgte at tage et semester sammen på Hanyang University i Sydkoreas hovedstad Seoul. Alberte læser Almen Erhvervsøkonomi (HA) og valgte Strategic Management, Service Marketing, Management Marketing, Asian Business og Organizational Behavior som fag på Hanyang.

 

Læs hele indlægget

Hvorfor Hanyang University via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

 

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for Hanyang University. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på Hanyang og hjælpe dig med din ansøgning.

 

Hjælp til legatansøgning

 

Der er mange legater at hente. Studysea giver dig tips til legatsøgning og eksempel på den gode ansøgning. Vi giver dig også et overblik over økonomien og de mange offentlige og private finansieringsmuligheder.

 

Mød andre danske studerende i Sydkorea

 

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Sydkorea, kan du møde andre danske Studysea studerende.

 

Hvorfor studere på Hanyang University?

Stort udbud af fag undervist på engelsk

 

Uanset om du vil læse tekniske fag som ingeniørvidenskab og IT, eller samfundsvidenskabelige eller humanistiske fag er der god sandsynlighed for at du finder de rette fag på Hanyang University.

 

Ingen krav til karakterer eller engelsk sprogtest

 

Søger du ind på Hanyang University via Studysea, er eneste krav at du skal have gennemført mindst et år på din videregående uddannelse, forud for studiestart på Hanyang. Der er hverken krav til karaktergennemsnit eller engelsk sprogkundskaber.

 

Ubegrænset antal studiepladser

 

Som study abroad studerende på Hanyang, er der ingen begrænsning på antallet af studiepladser. Af samme årsag har Studysea 100% optagelse blandt vores study abroad ansøgere til Hanyang.

 

Lav studieafgift dækket af udlandsstipendiet

 

På Hanyang er studieafgiften så lav at den som regel dækkes fuldt ud af SU’s udlandsstipendium.

 

Internationalt anerkendt universitet

 

Hanyang er et højt rangeret samt internationalt anerkendt universitet.

 

AACSB akkrediteret universitet

 

Hanyang har bl.a. den eftertragtede AACSB akkreditering som du som business studerende måske kan nikke genkendende til. I Danmark er CBS og Aarhus BSS f.eks. AACSB akkrediteret.