Hanyang University

Studér i Sydkoreas hovedstad Seoul på Hanyang University – et af landets førende private research universiteter.

35000

Studerende

1500

Internationale studerende

23

Fakulteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Hanyang University

 

Study abroad på bachelorniveau

 

Summer school

Hanyang University

 

Hanyang University blev etableret i 1939 som Sydkoreas første ingeniørinstitut (Dong-A Engineering Institute). I dag har Hanyang University udviklet sig til et af landets førende private research universiteter med næsten 35.000 studerende, 23 fakulteter og 15 graduate schools. Universitetet blev i 2012 udnævnt som nr. 1 i Sydkorea for rekruttering af internationale studerende.

 

I alt studerer over 1.500 internationale studerende fra 42 forskellige lande på Hanyang. Universitetet var det første i Sydkorea til at modtage AACSB akkreditering.

 

Hanyang er især kendt for at have uddannet nogle af erhvervslivets bedste topledere og universitetet rangerer som nr. 3 i Sydkorea for at have uddannet flest CEO’s til Fortune 100 virksomheder.

 

Studiemiljø

 

Hanyang University har to campusser i Sydkorea. Hovedcampus ligger i hovedstaden Seoul og det er her at de fleste danske studerende får base. I Ansan ligger universitetets ERICA campus strategisk placeret i en forskerpark hvor akademikere, forskere og det private erhvervsliv arbejder sammen på videnskabelige projekter. Universitetets faciliteter og udstyr er topmoderne.

 

Besøg Hanyang University’s hjemmeside

Studiemuligheder på Hanyang University

 

På Hanyang University kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre på bachelorniveau. Du har mulighed for at følge spændende fag som Survival Korean Language, Robot Engineering, Asian Business and Marketing samt meget mere inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Biomedical Science
 • Business
 • Communication and Journalism
 • Design
 • Economics and Finance
 • Education
 • Engineering
 • Human Ecology
 • Humanities
 • International Studies
 • Law
 • Music
 • Natural Sciences
 • Nursing
 • Performing Arts and Sport
 • Policy Sciences
 • Social Sciences

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du læse mere om dine studiemuligheder og samtidig finde frem til de fag der udbydes på universitetet her. Bemærk at det ikke længere er muligt at læse fag på kandidatniveau. Mange kandidatstuderende har dog haft held med at få forhåndsgodkendt fag på 4. år af bacheloruddannelserne i stedet.

 

Der findes forskellige fag alt efter hvilket campus du vælger, så vær sikker på at du får kigget begge igennem. Du kan downloade Excelarket “course list” for at få en oversigt over alle de fag der typisk udbydes et givet semester på de forskellige campusser. I kolonnen “Year (grade)” kan du se hvilket år på en uddannelse at faget normalt undervises og dette indikerer også niveauet af faget. Bemærk også at der i Excelarket er flere forskellige faneblade – vær sikker på du har valgt “undergraduate” da det er fag på bachelorniveau.

 

Hvordan finder jeg fagbeskrivelserne?

 

denne side, er der en guide til hvordan du finder fagbeskrivelserne igennem universitetets database. Det er vigtigt at du følger hvert eneste trin nøje, da databasen ellers godt kan drille. Bemærk at de fagbeskrivelser som vises i pop-up vinduet kan være mangelfulde. I nogle tilfælde kan man downloade en mere detaljeret fagbeskrivelse (syllabus) i øverste venstre hjørne. Alternativt, kan du søge på samme fag for tidligere semestre og se om du der kan finde en mere detaljeret udgave. Er det ikke muligt, er sidste løsning af skrive direkte til professoren.

 

Har du brug for hjælp, så kontakt os.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

15 credits på Hanyang University svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag på Hanyang University giver 3 credits.

Summer school

Hvilke fag kan jeg læse?

 

Læs mere om Summer school

Studieperioder

 

 • Forårssemester: Marts – juni (ansøgningsfrist 30. november året før ønsket studiestart)
 • Efterårssemester: September – december (ansøgningsfrist 31. maj)

 

Se universitetets akademiske kalender for præcise datoer for studieåret.

Studieafgiften (tuition) på Hanyang University

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere om studieafgift for den enkelte studietype under fanebladene.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study-abroad- og udvekslingsstuderende.

Study abroad (studieophold)

Studieafgiften (tuition) for study abroad studerende

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2024 på følgende uddannelser på bachelorniveau er:

 

 • 4.000.000 KRW pr. semester

 

Find mere information omkring universitetets studieafgift og gebyrer på universitetets hjemmeside eller kontakt Studysea.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium som helt eller delvist kan dække studieafgiften. Læs mere under finansiering.

Summer school

Som Summer school studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Kontakt Studysea for yderligere information.

Universitetets studieboliger

 

Danske studerende som bliver optaget på Hanyang University har i begrænset omfang mulighed for at bo i universitetets studieboliger. Læs mere om boligforhold og priserne på universitetets hjemmeside. Der er også mulighed for at bo uden for campus i private studieboliger.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført mindst et semester på din videregående uddannelse
 • opfylde kravene (pre-requisites) til de fag du søger ind på

Summer school

Optagelseskrav

 

For yderligere information bedes du kontakte Studysea.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Hanyang University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Hanyang Universitys egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Hanyang University?

 

Kontakt Studysea, vi hjælper dig gratis med ansøgningen.

 

For at søge ind som study-abroad studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres hos Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse (hvis du ikke har påbegyndt en videregående uddannelse)
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Forsikringsbevis (Gouda Ungdomsrejseforsikring er godkendt og bestilles igennem Studysea)
 • ID farvefoto i JPEG format og max 20 KB filstørrelse
 • Dokumentation for at du eller din sponsor har penge nok til at dække studie- og leveomkostninger under dit studieophold på Hanyang University (beløbet er på 8,000 USD per semester i 2022)
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

Summer school

Summer School

 

For yderligere information bedes du kontakte Studysea.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Hanyang University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Hanyang Universitys egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvorfor Hanyang University via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

 

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for Hanyang University. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på Hanyang og hjælpe dig med din ansøgning.

 

Hjælp til legatansøgning

 

Der er mange legater at hente. Studysea giver dig tips til legatsøgning og eksempel på den gode ansøgning. Vi giver dig også et overblik over økonomien og de mange offentlige og private finansieringsmuligheder.

 

Mød andre danske studerende i Sydkorea

 

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Sydkorea, kan du møde andre danske Studysea studerende.

 

Portræt af studerende

alberte-david-udveksling-aau-ha-international-virksomhedskommunikation

Alberte og David fra Aalborg Universitet valgte at tage et semester sammen på Hanyang University i Sydkoreas hovedstad Seoul. Alberte læser Almen Erhvervsøkonomi (HA) og valgte Strategic Management, Service Marketing, Management Marketing, Asian Business og Organizational Behavior som fag på Hanyang.

 

 

udveksling sdu hanyang

Fatima Awad har læst Cand.merc Brand Management & Marketing Communication på Syddansk Universitet, hvor der var mulighed for udveksling. Fatima rejste til Sydkorea igennem Studysea i efteråret 2017, hvor hun læste fag på Hanyang University i Seoul.