fbpx

Læs på IÉSEG School of Management

Studér på IÉSEG i Frankrig på universitetets campus i Paris eller Lille. Læs en hel uddannelse indenfor business eller management, med hjælp og vejledning fra Studysea.

8000

Studerende

2

Campusser

1964

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på IÉSEG School of Management

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

IÉSEG School of Management

 

Velkommen til IÉSEG School of Management – en førende business school beliggende i elegante Frankrig. IÉSEG School of Management har to campusser – et i Lille og et i den verdensberømte hovedstad, Paris. IÉSEG tilbyder engelsksprogede bachelor-, master- og MBA-uddannelser og stræber efter at formidle viden, der skaber inspirerende, interkulturelle og innovative ledere. Her får du akademisk ekspertise og en uddannelsesmæssig kvalitetsoplevelse, samtidig med at du kan opleve historiske Lille eller den europæiske kulturhovedstad, Paris.

 

IÉSEG School of Management er en af de bedste business schools i Frankrig, rangeret som nr. 6 i Frankrig og nr. 21 på verdensplan ifølge Financial Times’ rangliste over Masters in Management. Handelshøjskolen er en del af Université Catholique de Lille som er Frankrigs største private not-for-profit universitet. IÉSEG har, siden 1997, været medlem af Conférence des Grandes Écoles, der omfatter de bedste ingeniør- og business schools i Frankrig. IÉSEG har en imponerende tredobbelt akkreditering fra Equis, AACSB og AMBA, og er derved en del af en eksklusiv kreds af de bedste business schools i verden, der omfatter mindre end 1%. På IÉSEG kan du læse internationalt anerkendte business uddannelser på bachelor- og kandidatniveau.

 

Har du lyst til at studere på IÉSEG School of Management, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Få styr på optagelse, SU, udlandsstipendium og legater! Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljøet på IÉSEG School of Management

 

IÉSEG’s undervisningslokaler og opholdsrum er udstyret med de nyeste teknologier og læringsmidler, der sikrer de studerende en kvalitetsoplevelse. Med mere end 50 studenterforeninger, er der fantastiske muligheder for at dyrke din hobby, tilegne dig relevant erhvervserfaring og selvfølgelig at skabe livslange venskaber. Studenterforeningerne har årligt 750 medlemmer og afholder 500 arrangementer, så der er altså gode muligheder for at blomstre personligt og professionelt.

 

Som studerende på IÉSEG kan du enten læse på skolens historiske campus i Lille, der er en af Frankrig største universitetsbyer, eller på Paris-La Défense Campus, der ligger i Europas største forretningscenter. Lille er især kendt for sin smukke arkitektur og historiske byrum, men i Lille finder du også gode shoppingmuligheder, hyggelige caféer og lokale restauranter, hvor du kan nyde det franske køkken. Vil du opleve mere af Europa under din studietid, kan du fra Lille nå Bruxelles på 30 minutter, Paris på en time eller London på bare 80 minutter med tog.

 

La Defensé er beliggende kun 30 minutter fra centrum af Paris med offentlig transport, men faktisk behøver du slet ikke at forlade La Defensé. Her finder du nemlig både museer, shoppingcentre og store virksomheder, der gør campus’ placering til et strategisk plus, da det styrker IÉSEG’s forbindelser til franske og internationale virksomheder. Tager du turen til Paris, kan du opleve en fantastisk kulturby med historie, kunst, mode, mad og meget mere, hvor hvert kvarter er fyldt med små restauranter, barer og butikker, hvor du kan finde originale ting.

 

Uanset om du udforsker de historiske kvarterer i Paris eller de hyggelige gader i Lille, er der altid noget nyt og spændende at opdage i dette smukke hjørne af verden.

 

Besøg IÉSEG School of Management’s website

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på IÉSEG School of Management

 

På IÉSEG School of Management kan vi hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet udbyder business og management uddannelser, som er opdelt i følgende fagområder:

 

 • International Business
 • Management and Tech Design
 • Fashion Management
 • Finance
 • Digital Marketing
 • Cybersecurity Management
 • Big Data Analytics for Businesses
 • Business Analysis & Consulting

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på IÉSEG School of Management?

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

 

Bemærk at Grande École programmet er en integreret 5-årig bachelor- og kandidatuddannelse. Er du interesseret i dette program, skal du se under “Grande École Program” på ovenstående link.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på IÉSEG School of Management?

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

Studieperioder på IÉSEG School of Management

 

Der er studiestart én gang om året i september. Den eneste uddannelse, der har optag i januar, er Master of International Business på Lille campus.

 

Ansøgningsfrister på IÉSEG

 

Ansøgningsfristerne varierer mellem uddannelser. Der er ofte flere ansøgningsrunder og på mange uddannelser kan du søge ind, helt frem til 1. juni. Gå i dialog med Studysea tidligt, så du er sikker på ikke at miste en frist eller muligheden for at få et “early-bird scholarship”.

Hvad koster det at studere på IÉSEG School of Management?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information. Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium til finansiering af hel kandidatuddannelse i udlandet. Læs mere under finansiering.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på IÉSEG School of Management via Studysea.

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på IÉSEG School of Management?

 

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på IÉSEG School of Management opkræves en studieafgift. Den årlige studieafgift i 2024/25 varierer mellem uddannelser og ligger i intervallet 11.620 til 13.680 euro. Du finder senest opdaterede priser under “Admission and Fees” under den relevante uddannelse på universitetets website.

 

Stipendier (Scholarships) på IÉSEG School of Management

 

IÉSEG School of Management tilbyder scholarships, der kan reducere studieafgiften for studerende, som søger ind på en hel uddannelse. Du finder scholarships under “Admission and Fees” under den relevante uddannelse på universitetets website.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel masteruddannelse på IÉSEG School of Management?

 

Studerende, som læser en hel uddannelse på kandidatniveau på IÉSEG School of Management, opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer og ligger mellem €17000-19000. Du kan finde studieafgiften for den relevante masteruddannelse på uddannelsens side eller ved at kontakte Studysea – husk at fortælle os hvilken uddannelse du er interesseret i.

 

Stipendier (Scholarships) på IÉSEG School of Management

 

IÉSEG School of Management tilbyder scholarships, der kan reducere studieafgiften for studerende, som søger ind på en hel uddannelse. Du finder scholarships under “Admission and Fees” under den relevante uddannelse.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på IÉSEG School of Management

 

IÉSEG tilbyder både on- og off-campus housing i Lille. På campus siden kan du finde et overblik over dine muligheder og universitetets boliganbefalinger under “Housing”.

På campus i La Defensé tilbydes ikke on-campus housing, men IÉSEG har samlet boligportaler og gode råd i et overskueligt overblik, som du kan finde under “Housing” på Paris Campus.

 

Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig. Du har ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på IÉSEG via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Frankrig.

Hvad er adgangskravene på IÉSEG School of Management?

 

Adgangskravene afhænger af den uddannelse du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelse på IÉSEG School of Management?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad er optagelseskravene til masteruddannelser på IÉSEG School of Management?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser for at blive optaget på en master. Kontakt Studysea for mere information.

Hvordan søger jeg ind på IÉSEG School of Management?

 

Ønsker du at søge ind på IÉSEG School of Management, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på IÉSEG School of Management?

 

Er du interesseret i at søge ind på IÉSEG School of Management kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger via Studysea.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på IÉSEG School of Management?

 

Er du interesseret i at søge ind på IÉSEG School of Management kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger via Studysea.