fbpx

Study abroad på UC Berkeley

Study abroad på verdens højest rangerende offentlige universitet

Boost dit CV med et studieophold på University of California Berkeley. UC Berkeley’s study abroad programmer giver dig mulighed for at studere på et amerikansk eliteuniversitet sammen med 35.000 andre Berkeley studerende. Oplev livet som studerende i San Francisco Bay området. Lær fra verdens bedste professorer. Få Silicon Valley og San Francisco som baghave. Studysea hjælper dig med ansøgning, optagelse og alt det praktiske. Læser du på en bachelor- eller kandidatuddannelse er her en enestående mulighed for at læse et semester i udlandet som vil sætte dig foran i jobkøen.

Top rangeret universitet

uc berkeley campus study abroad

Vil du sætte USA og verdens top rangerede offentlige universitet på CV’et? Det kan du gøre med et study abroad ophold på det prestigefyldte UC Berkeley i Californien. Universitet blev etablereret i 1868 og bliver år efter år rangeret som det førende offentlige universitet i USA af US News & World Report. UC Berkeley er desuden, ifølge Shanghai Rankings, det bedste offentlige universitet i verden og står som nummer 1 på Forbes liste over Best Value Colleges.

Fantastisk destination

uc berkeley san francisco udveksling

Med adresse i The Bay Area, får du helt exceptionelle muligheder. Vil du skabe et netværk, er der er mange stærke forbindelser at finde i bl.a. Silicon Valley og San Jose området som UC Berkeley er dybt forankret i. Silicon Valley huser mange opstartsvirksomheder og nogle af verdens førende tech-virksomheder som f.eks. Google, Facebook og Twitter. Derudover er du er kun 20 minutters offentlig transport væk fra San Fransisco og alle byens smukke seværdigheder samt Oakland, hvor du kan opleve Golden State Warriors, et af verdens bedste sportshold, i Oracle Arena. San Francisco og det omkringliggende Bay Area kommer ikke til at skuffe!

Verdenskendte professorer

uc berkeley study abroad udveksling

UC Berkeley har en imponerende lærestab der gennem tiden er blevet prisbelønnet især inden for fysik, kemi og økonomi. Universitetet har på nuværende tidspunkt 7 aktive professorer med nobelpriser. Som studerende på UC Berkeley kan du skabe et stærkt netværk med ikke mindst de ankerkendte professorer men også med dine 35.000 amerikanske og internationale medstuderende som ligesom dig stræber efter det allerbedste og ypperste.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget?

Hvad kan jeg studere?

Som study abroad studerende har du mulighed for at læse fag inden for bl.a. humaniora, ingeniør, naturvidenskab, erhvervsøkonomi og jura. UC Berkeley Extension har sammensat 5 unikke programmer som giver dig mulighed for at læse fag på UC Berkeley’s hovedcampus og/eller på UC Berkeley Extensions afdelinger i Berkeley og San Francisco. Her er en kort oversigt over UC Berkeley’s 5 Global Access programmer.

BGA Discover programmet er for dig som vil sammensætte dit eget studieprogram af spændende fag fra en af de mange uddannelser som undervises på UC Berkeley på bachelor eller kandidatniveau og karriereorienterede fag som udbydes via UC Berkeley Extension. Undervisningen på UC Berkeley har en innovativ tilgang og professorerne er ofte internationalt anerkendte for deres forskning. Du vil blive involveret i The Berkeley Community gennem dine mentorer. BGA studerende vil forbedre deres skriftlige samt mundtlige engelskkundskaber og opnå en dybere forståelse for amerikansk kultur.

Der er studiestart 2 gange om året. Efterårssemesteret med start i august og forårssemesteret i januar.

 

Adgangskriterier

 

  • GPA på 3, der svarer til 7 på den danske karakterskala (ansøgere med lavere gennemsnit kan blive taget i betragtning)
  • Engelskniveau: 7 i engelsk på A-niveau eller 10 i engelsk på B-niveau fra gymnasiet. Elers TOEFL 90, IELTS 7 eller tilsvarende sprogtest.
  • Motiveret ansøgning
Fag

 

Du anbefales at læse 1-2 UC Berkeley Extension fag og 3-4 UC Berkeley fag, dog maks 18 units. Kontakt Studysea hvis du har spørgsmål til fag og units samt konvertering tit ECTS.

De udbudte fag varierer fra semester til semester. På universitetets hjemmeside kan du se de fag du kan tage fra UC Berkeley Extension og UC Berkeley course catalog, du kan læse i henholdsvis forårs- og efterårssemesteret. Udover undervisning, vil du også få mulighed for at deltage i diverse workshops, kohorte frokoster, virksomhedsbesøg og andre udflugter. Bemærk at der kan forekomme undervisning i weekenden.

UC Berkeley Haas School of Business udbyder mange spændende fag inden for business, marketing, innovation og entreprenørskab. Der bliver samtidig åbnet op for et netværk i det innovative miljø som the Bay Area og Silicon Valley byder på. Med de internationale anerkendte professorer i ryggen, er du som studerende sikret en viden, et mindset, kompetencer og forbindelser til at kunne brillere som entreprenør og global leder. Pensum lægger vægt på entreprenørskab, innovation og transformativ lederskab på digitale og globaliserede markeder. Bachelorprogrammet på UC Berkeley Haas fakultetet er rangeret som nummer 2 i USA af U.S. News (2017), så hvis du virkelig vil imponere din fremtidige arbejdsgiver er dette program et fremragende valg. Der er studiestart 2 gange om året. Efterårssemesteret har start i august og forårssemesteret i januar.

 

Adgangskriterier

 

  • Du skal have gennemført minimum 2 år af din bacheloruddannelse
  • GPA på 3, der svarer til 7 på den danske karakterskala
  • Engelskniveau: 7 i engelsk på A-niveau eller 10 i engelsk på B-niveau fra gymnasiet. Elers TOEFL 90, IELTS 7 eller tilsvarende sprogtest.
  • Motiveret ansøgning
Fag

 

Du skal tage 9-11 units af Berkeley Haas Business fag og 3 units af fag fra UC Berkeley course catalog, der i alt svarer til 12-14 units per semester. Kontakt Studysea hvis du har spørgsmål til fag og units.

De udbudte fag varierer fra semester til semester. På universitetets hjemmeside kan du se de fag, du kan tage i henholdsvis forårs- og efterårssemesteret. Udover undervisning, vil du også få mulighed for at deltage i diverse workshops, kohorte frokoster, virksomhedsbesøg og andre udflugter.

Du kan som study abroad studerende finansiere dit studieophold gennem udlandsstipendium, udlandsstudielån, legater, SU og SU-lån. Læs mere om dine finansieringsmuligheder her.

BGA Legal Studies

Læser du Jura og vil du gerne udvide dine horisonter, så læs Berkeley Legal Studies på et af landets førende universiteter. Uddannelsen har fokus på amerikansk lovgivning, entreprenørskab og lovmæssige forandringer. Læs mere om programmet og pensum på UC Berkeley’s hjemmeside.

BGA Environmental Design

Læser du til arkitekt og leder du efter inspirerende og anderledes rammer, så tag et semester eller helt akademisk år på Berkeley’s College of Environmental Design. Læs mere om de udbudte fag på UC Berkeley’s hjemmeside.

BGA English Literature

Er du interesseret i engelsk litteratur og forfatterskab, så læs English Literature hvor der er fokus på historisk og kulturel analyse af engelsk litteratur, kulturelle regioner og sproglig samt skriftlig engelsk og kreativ skrivning. Er du interesseret i programmet, kan du efterspørge yderligere information via Studysea.

Læs mere om UC Berkeley på universitetsprofilen.
Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.