fbpx

Vancouver Island University

Læs på Vancouver Island University i Canada og oplev storslået natur og et fantastisk studiemiljø.

12423

Studerende

1397

Internationale studerende

82

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Vancouver Island University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

High school (gymnasium)

VANCOUVER ISLAND UNIVERSITY

 

Vancouver Island University er beliggende på Canadas smukke vestkyst i havnebyen Nainamo på øen Vancouver Island. Er du til udeliv, betagende natur, et hyggeligt lokalmiljø og et studiemiljø hvor der er fokus på trivsel og velvære, er Vancouver Island University et oplagt sted at studere. Søger du samtidigt et budgetvenligt studieophold i Canada, er leveomkostningerne væsentligt lavere i Nainamo end i de større byer som Vancouver og Victoria. Vancouver Island University har tilmed også en yderst overkommelig studieafgift.

 

Vancouver Island University (VIU) er et offentligt universitet som blev grundlagt i 1936. I dag har over 12.000 studerende, heraf ca. 1.400 internationale studerende, deres daglige gang på universitetet. Som studerende på Vancouver Island University får du en enestående mulighed for et etablere venskaber med de gæstfrie lokale, såvel som de internationale studerende som kommer fra mere end 80 forskellige lande. VIU har en praktisk tilgang til undervisningen og tilbyder et hav af interessante fag og uddannelser i alt fra psykologi, antropologi og erhvervsøkonomi til biologi, akvakultur, kemi og datalogi.

 

Studiemiløet på Vancouver Island University

 

Vancouver Island University har fire campusser beliggende i British Columbia. Som international studerende, vil du typisk have din gang på universitetets flotte hovedcampus i Nainamo som har en befolkning på omkring 90.000 mennesker. De mange muligheder fra hav til himmel, tiltrækker besøgende til Nanaimo fra hele verden. Lad pedalerne skubbe dig over stier og sålerne på dine støvler tage dig ned til bunden af regnskovens vandfald. Find roen, når du slapper af på stranden for at se færgehavnen eller nyd en kold øl fra en af byens mikrobryggerier. På få minutter kan du bevæge dig fra byens indre til naturskønne områder. Ønsker du at aflægge besøg i storbyen Vancouver, kan du med hurtigfærgen rejse fra Vancouver Island til fastlandet på lidt over en time, hvilket er både en populær og billedskøn måde at nå destinationen på. Vandreture, mountainbiking, kajakture, vand- og skisport er blot nogle af de aktiviteter du kan engagere dig i i nærområdet.

 

Som et mellemstort universitet tilbyder VIU moderne faciliteter som bl.a. omfatter bibliotek, computer- og forskningslaboratorier, cafeteria, sportsfaciliteter, studieboliger, kunstgalleri og meget mere. På campus er der også masser af aktiviteter at engagere dig i. Deltag i sociale aktiviteter og kulturelle arrangementer eller i en af universitetets mange studieklubber og foreninger. Har du ja-hatten på, kommer du bestemt ikke til at kede dig på VIU!

 

Besøg Vancouver Island University’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Vancouver Island University

 

På universitetet kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hele bachelor- eller kandidatuddannelser. Du kan følge fag og uddannelser inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Art, Design and Performing Arts
 • Business
 • Education
 • Hospitality and Tourism
 • Humanities
 • IT and Computer Science
 • Sciences
 • Social Sciences
 • Sports and Recreation

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du søge efter fag i denne søgefunktion. Hvis du skal afsted i et efterårssemester bør du vælge senest tilgængelige “Fall” semester under term og skal du afsted i et forårssemester skal du vælge senest tilgængelige “Spring” semester. Bemærk at det på kandidatniveau kun er muligt at følge fag som indgår i MBA-uddannelsen.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket niveau faget er på.

 

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Accounting (ACCT). Yderligere viser det første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1.år (semester 1 og 2) og er det på 300 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6).

 

Eksempelvis: ACCT215 – (Accounting, 2.år)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

15 credit points på Vancouver Island University  svarer som regel til 30 ECTS men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

De fleste fag på Vancouver Island University giver 3 credit points.

Sabbatår

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du sabbatår studerende, kan du søge efter fag i denne søgefunktion. Hvis du skal afsted i et efterårssemester bør du vælge senest tilgængelige “Fall” semester under term og skal du afsted i et forårssemester skal du vælge senest tilgængelige “Spring” semester.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket niveau faget er på.

 

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Accounting (ACCT). Yderligere viser det første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1.år (semester 1 og 2) og er det på 300 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Som sabbatårs studerende, med en gymnasial uddannelse i bagagen, anbefales du at søge fag på intro niveau, dvs. fag som undervises på første eller andet år og starter med 1-tal eller 2-tal i fagkoden. Det er i sidste ende op til universitetet hvilke fag de godkender dig til.

 

Eksempelvis: ACCT215 – (Accounting, 2.år)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

15 credit points på Vancouver Island University  svarer som regel til 30 ECTS, hvilket er det normale at læse som fuldtidsstuderende i Danmark på et semester.

De fleste fag på Vancouver Island University giver 3 credit points.

Hel uddannelse på bachelorniveau

 • Se hvilke hele uddannelser du, som dansk studerende, kan læse på Vancouver Island University.

Hel uddannelse på kandidatniveau

 • Se hvilke hele uddannelser du, som dansk studerende, kan læse på Vancouver Island University.

Øvrige

Er du interesseret i universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information.

Studieperioder på Vancouver University

 

University of the Vancouver Island University har studiestart to gange om året:

 

 • Spring semester: Januar – April/Maj (anbefalet ansøgningsfrist 31. maj året før ønsket studiestart)
 • Fall semester: September – December (anbefalet ansøgningsfrist 31. marts)

 

Se andre vigtige datoer på University of Vancouver Island’s hjemmeside.

 

Bemærk at ovenstående ansøgningsfrister er anbefalede. Nåede du ikke at søge før fristen, så kontakt os for at se om vi stadig kan hjælpe dig ind. Søger du ind på en hel uddannelse, kan fristerne variere. Tag derfor kontakt til din Studysea vejleder.

Studieafgiften (tuition) på Vancouver Island University

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er et ansøgningsgebyr når du søger ind på Vancouver Island University.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad ophold på Vancouver Island University?

 

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2023 er:

 

 • 9.614 canadiske dollars (CAD) for bachelorstuderende

 

Studieafgiften varierer afhængigt af hvad du studerer. Der forekommer ekstra gebyrer som student activity fee og student union fees. Få et overblik over studieafgifter og gebyrer med VIU’s International Cost Calculator på VIU’s hjemmeside.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse dit ophold før studiestart, kan du her se hvilke regler der gælder for refusion af studieafgift på Vancouver Island University.

Sabbatår

Hvad koster det at studere i sabbatår på Vancouver Island University?

 

Som sabbatår studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2023 er:

 

 • 9.614 canadiske dollars (CAD) for bachelorstuderende

 

Studieafgiften varierer afhængigt af hvad du studerer. Der forekommer ekstra gebyrer som student activity fee og student union fees. Få et overblik over studieafgifter og gebyrer med VIU’s International Cost Calculator på VIU’s hjemmeside.

 

Bemærk at studieafgiften ikke inkluderer bolig, leveomkostninger m.m. Læs mere om finansieringsmulighederne.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse dit ophold før studiestart, kan du her se hvilke regler der gælder for refusion af studieafgift på Vancouver Island University.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en bacheloruddannelse på Vancouver Island University?

 

Som bachelorstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelser og fremgår på universitetets hjemmeside under den enkelte uddannelse. Du skal kigge på tuiton fee for internationale studerende (ikke domestic). Find uddannelser under fanen “uddannelser” her på profilen.

 

Til hele uddannelser kan du søge SU fra staten, samt legater fra private fonde. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

 

Scholarships

 

Vancouver Island University har en række scholarships for danske og internationale studerende som søger ind på en hel bachelorgrad. Når du søger ind på VIU, bliver du automatisk taget i betragtning og får besked ca. 6 uger efter ansøgningsfristen om du er blevet tildelt et scholarship. Størrelsen på scholarships varierer og er typisk mellem 4.000 og 5.000 canadiske dollars.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en masteruddannelse på Vancouver Island University?

 

Som studerende på en masteruddannelse (uddannelse på kandidatniveau) opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelserne og du finder den på uddannelsens side på universitetetshjemmeside. Husk at se efter international tuition (og altså ikke domestic). For se uddannelsernes sider, kan du gå til “uddannelser” fanen her på profilen.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, SU-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

 

Scholarships

 

Vancouver Island University har en række scholarships for danske og internationale studerende som søger ind på en hel bachelorgrad. Når du søger ind på VIU, bliver du automatisk taget i betragtning og får besked ca. 6 uger efter ansøgningsfristen om du er blevet tildelt et scholarship. Størrelsen på scholarships varierer og er typisk mellem 4.000 og 5.000 canadiske dollars.

Øvrige

Er du interesseret i et af universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information omkring studieafgiften.

Universitetets studieboliger

 

Som studerende på Vancouver Island University har du mulighed for at bo i studieboliger, ved værstfamilie eller i egen bolig uden for campus. Læs mere om dine boligmuligheder.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad på Vancouver Island University

 

For at blive optaget som study-abroad studerende på Vancouver Island University, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene*
 • opfylde adgangskravene til de fag du søger ind på

 

*Bemærk at study abroad studerende, som søger ind via Studysea, kan undlade at tage en engelsk sprogtest hvis hele eller dele af studiet i Danmark undervises på engelsk. Kontakt Studysea for mere information.

Sabbatår

Optagelseskrav for studieophold i sabbatår på Vancouver Island University

 

For at blive optaget som sabbatår studerende på Vancouver Island University, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene*
 • opfylde adgangskravene til de fag du søger ind på

 

*Bemærk at sabbatårs studerende, som søger ind via Studysea, kan undlade at tage en engelsk sprogtest hvis hele eller dele af studiet i Danmark undervises på engelsk. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav for bacheloruddannelser på Vancouver Island Unviersity

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav for masteruddannelser på Vancouver Island University

 

For at blive optaget på en masteruddannelser på Vancouver Island University, skal du som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser. Derudover varierer optagelseskrav mellem uddannelserne. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Vancouver Island University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Vancouver Island University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg study abroad på Vancouver Island University?

 

Vil du søge ind på Vancouver Island University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på VIU skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (Studysea sender link til dig efter vi har tjekket dine dokumenter)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk og dansk fra din gymnasiale uddannelse ELLER godkendt engelsk sprogtest
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Anbefaling fra en underviser
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Vancouver Island University opkræver et ansøgningsgebyr på 150 canadiske dollars.

 

Visum

Danske studerende i Canada skal som udgangspunkt ansøge om et “study permit” for at studere i Canada. Study abroad studerende som studerer i Canada under 6 måneder er undtaget. Studysea hjælper dig med at ansøge om studievisum efter optagelse på universitetet.

Sabbatår

Hvordan søger jeg sabbatår på Vancouver Island University?

 

Vil du søge ind på Vancouver Island University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som sabbatårs studerende på VIU skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (Studysea sender link til dig efter vi har tjekket dine dokumenter)
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk og dansk fra din gymnasiale uddannelse ELLER godkendt engelsk sprogtest
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Anbefaling fra en underviser
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Vancouver Island University opkræver et ansøgningsgebyr på 150 canadiske dollars.

 

Visum

Danske studerende i Canada skal som udgangspunkt ansøge om et “study permit” for at studere i Canada. Sabbatår studerende som studerer i Canada under 6 måneder er undtaget. Studysea hjælper dig med at ansøge om studievisum efter optagelse på universitetet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelser på Vancouver Island University?

 

Er du interesseret i at søge ind på Vancouver Island University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Vancouver Island University opkræver et ansøgningsgebyr på 150 canadiske dollars.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en master på Vancouver Island University?

 

Er du interesseret i at søge ind på Vanocuver Island University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Vancouver Island University opkræver et ansøgningsgebyr på 150 canadiske dollars.

Udveksling

Hvordan søger jeg udveksling på Vancouver Island University?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Vancouver Island University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Ønsker du at søge udveksling, skal du søge via dit uddannelsessted. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Vancouver Island University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Se video fra Vancouver Island University

Nicki fortæller om sit ophold på VIU

Nicki Nielsen fra Aalborg Universitet fortæller om sit studieophold på Vancouver Island University. Nicki læste et semesters study abroad som en del af hendes bachelor i international virksomhedskommunikation (IVK).