fbpx

Læs din kandidat på et af Australiens bedste universiteter… i Malaysia!

Læs din kandidat på et af Australiens bedste universiteter… i Malaysia!

Drømmer du om at læse din kandidat i udlandet uden at skulle hive den store tegnebog op af lommen og uden at gå på kompromis med kvalitet, så læs med her.

Måske har du hørt om Monash University. Det var opkaldt efter Sir John Monash i 1958 og er i dag Australiens største universitet med over 60.000 studerende. Det er ikke kun i Australien at studerende kan få en uddannelse fra dette verdensklasse research universitet. Siden 1998 har universitetet udbudt uddannelser i Malaysia. De færreste danskere forbinder Malaysia med uddannelse, men landet er faktisk blevet et af de mest populære studielande for internationale studerende. For danske studerende giver det da også rigtig god mening at læse en masteruddannelse på Monash University Malaysia.

Udlandsstipendium og SU kombineret med lave studie- og leveudgifter er en god forretning

Tager du en hel uddannelse i udlandet på kandidatniveau har du mulighed for at søge udlandsstipendium fra staten. Størrelsen på udlandsstipendiet afhænger af den uddannelse du læser, men som udgangspunkt kan du få det samme med som staten betaler en dansk uddannelsesinstitution for en tilsvarende uddannelse. For eksempel udløser de fleste ingeniøruddannelser kr. 94.500 om året (60 ECTS). I Malaysia er leveomkostningerne lave og det betyder at danske studerende kan leve yderst komfortabelt på en SU. Samtidig præger de lave leveomkostninger også studieafgiften. For eksempel koster en Master of Advanced Engineering kr. 80.000 (MYR 52.800) om året på Monash Malaysia, hvor man i Australien skulle betale kr. 177.000 (AUD 37.900). Det er altså under halv pris i Malaysia. Den lavere studieafgift i Malaysia betyder ligeledes at du i det her tilfælde vil kunne få hele studieafgiften dækket af dit udlandsstipendium. Det er med andre ord gratis! Og hvis du ikke shopper helt amok i Kuala Lumpurs mange prisvindende shoppingcentre, så burde du også have overskud på SU-kontoen. Altså, er det en ganske god forretning at læse sin kandidat på Monash University Malaysia.

monash university udlev dine drømme med studie i malaysia eller australien

Disse masteruddannelser kan du læse på Monash University i Malaysia

Følgende masteruddannelser undervises (coursework):

Følgende masteruddannelser udbydes som research:

 

Samme uddannelse og samme høje kvalitet

Uddannelserne på Monash University Malaysia følger samme pensum som Monash i Australien og er kvalitetssikret af Monash University Australia. Uddannelserne på Monash Malaysia er både akkrediteret i Malaysia og Australien. Som studerende i Malaysia er det din garanti for at modtage samme høje kvalitet som i Australien og det gør det let for dig at blive overflyttet til Australien eller en af de andre globale Monash campusser. Undervisningssproget i Malaysia er på engelsk ligesom størstedelen af befolkningen taler engelsk flydende da landet er en tidligere britisk koloni. Monash University Malaysia har rekrutteret nogle af de bedste undervisere og forskere fra Malaysia og udlandet. Holdstørrelserne er relative små hvilket giver underviserne mulighed for at imødekomme den enkelte studerendes behov.

malaysia smuk nattehimel monash university

Monash University er blandt verdens bedste

Monash er blandt verdens mest anerkendte universiteter og rangerer som nr. 73 i verden ifølge Times Higher Education World University Rankings 2015-16. Til sammenligning er Københavns Universitet det højset rangerede danske universitet på listen som nr. 82. Monash er endvidere medlem af den prestigefyldte Group of Eight som er en sammenslutning af de førende australske research universiteter. Nyuddannede med Monash på CV’et står godt klædt på til en international topkarriere. En årlig undersøgelse blandt CEO’er og headhuntere offentliggjort i New York Times placerede Monash i verdens top 40.

Få gratis hjælp til ansøgningen

Alt i alt er Monash University Malaysia værd at overveje hvis du vil læse en hel masteruddannelse i udlandet. Ikke blot p.g.a. de økonomiske årsager og universitetets renommé, men også fordi universitetet er placeret i et asiatisk vækstland. Når du studerer på Monash University Malaysia kan du opleve alt hvad det smukke land har at byde på og du er kun 30 minutter fra Kuala Lumpurs centrum. Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at læse en masteruddannelse på Monash University i Malaysia eller Australien, så kan Studysea vejlede dig gratis. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende konsultation. Læs mere om MalaysiaMonash University Australia og Monash University Malaysia.