fbpx

Forbered dig til Industri 4.0 på Macromedia University

macromedia university industri 4.0

Forbered dig til Industri 4.0 på Macromedia University

Vil du studere medier, kommunikation, design eller ledelse i Tyskland? Leder du efter et virkeligt internationalt undervisningsmiljø, der integrerer praktisk læring med internationale oplevelser? Her får du nogle af de mange gode grunde der er til at studere på Macromedia University.

 

På Macromedia University klædes du på til succes i et skiftende arbejdsmiljø i den såkaldte industri 4.0, der er kendetegnet ved internationalisering, nye digitale teknologier, automatisering, big data og menneskelig centreret design og innovation. Det er integrationen mellem den digitale verden og fysisk produktion. Det er fremtiden!

Et privat universitet beliggende i flere tyske byer

Cirka 100 professorer og 3.000 studerende gør Macromedia University til et førende tysk universitet for uddannelser inden for virksomhedsledelse, medieledelse, kommunikationsdesign, design management og brand management. Macromedia’s specielle fokus, på at inkludere forretningsprojekter fra det virkelige liv, hjælper dig med at få praktisk erfaring allerede inden du går ud på jobmarkedet. Macromedia University er et privat universitet i Tyskland med campusser i flere tyske byer inklusiv Berlin, Hamborg, Köln og München. Universitetet udbyder uddannelser som undervises på både tysk og engelsk.

Projektarbejde med over 500 kendte virksomheder

Macromedia University har stærke partnerskaber med over 500 anerkendte virksomheder, heriblandt velkendte internationale brands. Partnerskaberne gør giver forskellige muligheder som f.eks. praktik og jobs for studerende, gæstelæsere i undervisningen, seminarer og workshops og ikke mindst de praksisorienterede projekter du kommer til at arbejde med allerede fra første semester af uddannelsen. I mange tilfælde vil projekterne være et reelt projekt ved en virksomhed. Se denne video som giver et eksempel på et projekt som Macromedia studerende har arbejdet på i samarbejde med Mercedes-Benz Consulting.

Små klasser med individuel og intensiv faglig vejledning

Undervisningen på Macromedia er centreret omkring idéen om at uddanne studerende på det højeste faglige niveau og samtidig give individuel støtte i din personlige udvikling. Med et højt personligt engagement, støtter universitetet dig gennem hele din uddannelse, fra den første kontakt med studievejledningen, gennem uddannelsen, til starten af din karriere – og endda ud over det, ved hjælp af Alumni-netværket. Professorerne fungerer som coaches og deler deres erfaringer i de små studie- og projektgrupper. På Macromedia er det dig som er i fokus og det gør oplevelsen helt unik.

Lær fra højt kvalificerede professorer og insidere fra erhvervslivet

For at koble teori og praksis sammen i undervisningen, har Macromedia ansat forskere og eksperter fra mediebranchen, universiteter og kommunikationsbureauer til at fylde dets professorater. På samme måde er de øvrige lektorer udvalgt så kun dem med relevant erfaring fra nutidens mediebranche og erhvervsliv ansættes.

Læs et semester i udlandet

For virkelig at gøre uddannelsen international, skal man på Macromedia afsted på et udvekslingsophold, i et andet land end Tyskland, når man læser en hel bacheloruddannelse. Via universitetets samarbejdspartnere kan man læse på hele 27 forskellige udenlandske samarbejdsuniversiteter i fx England, Australien eller USA. Udover at læse en del af uddannelsen i udlandet, vil du også på Macromedia opleve et yderst internationalt miljø hvor studerende kommer fra hele verden.

Vil du vide mere om Macromedia University?

De stærke forbindelser til erhvervslivet og mediebranchen, den individuelle vejledning og praksisorienterede undervisning som tager udgangspunkt i fremtidens digitale muligheder og de internationale muligheder gør Macromedia University til et helt unikt universitet. Og så behøver du kun at krydse én landegrænse for at nå dit studieland! Kunne du tænke dig at høre mere om Macromedia University, så kontakt Studysea i dag for gratis vejledning. Læs også mere på Macromedia’s universitetsprofil.