fbpx

Sidste chance! Her er uddannelser du kan starte på i London billigt før nye Brexit priser

Sidste chance! Her er uddannelser du kan starte på i London billigt før nye Brexit priser

Det er sidste chance hvis du vil læse en uddannelse i Storbritannien til de samme lave studieafgifter som briterne betaler. London er den mest populære studieby blandt Studysea studerende, og her kan du se hvor du stadig kan nå at påbegynde en uddannelse med home fee status.

 

Som vi har beskrevet i en tidligere artikel kan danske studerende ikke længere kvalificere sig til home fee status fra august 2021 pga. Brexit. Det betyder at det bliver væsentligt dyrere at studere i Storbritannien. Men, du kan stadig nå at læse en uddannelse til samme lave studieafgift som briterne selv betaler, hvis du starter på uddannelsen før august. Heldigvis har disse, af vores samarbejdsuniversiteter, uddannelser som starter i januar 2021, som vi stadig kan hjælpe dig med at søge ind på:

 

London South Bank University

LSBU har både bachelor- og masteruddannelser som starter i januar. Se LSBU’s uddannelser med  januar start.

St Mary’s University Twickenham London

St Mary’s University Twickenham finder du adskillige masteruddannelser som har studiestart i januar. Se St Mary’s uddannelser med januar start.

Er du interesseret i at læse i  London, så kontakt Studysea i dag for gratis vejledning.