fbpx

St Mary’s University Twickenham London

Læs på St Mary’s University Twickenham i London. På dette smukke universitet, som ligger ud til Themsen, kan Studysea hjælper dig med at søge ind på en hel uddannelse eller et study abroad ophold. Som officiel repræsentant i Danmark er vores hjælp naturligvis gratis.

6000

Studerende

600

Internationale studerende

90

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på St Mary’s University Twickenham London

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Certifikater og diplomer på kandidatniveau

St Mary’s University Twickenham London

 

St Mary’s University Twickenham London er et historisk universitet som blev grundlagt i 1850. Den smukke campus ligger i det sydvestlige London ud til Themsen. På campus finder du bl.a. Strawberry Hill House som er et verdenskendt eksempel på en villa i nygotisk stil. St Mary’s er nr. 1 i London for studerendes tilfredshed med uddannelsen og undervisningen ifølge The Guardian University League Tables. Universitetet bryster sig desuden på at 93% af de færdiguddannede har job inden for seks måneder efter afsluttet uddannelse. Er du til sport, kalder St Mary’s sig Londons sportsuniversitet pga. dets specialiserede uddannelser og verdensklasse sportsfaciliteter.

 

Studiemiljø

 

St Mary’s University har campus ved floden Themsen i den sydvestlige del af London i et sikkert og grønt kvarter. Det tager kun 30 minutter at rejse ind til centrum. I gåafstand finder du Teddington og Twickenham som har masser af forretninger, restauranter og pubber. St Mary’s er et glimrende valg til dig som gerne vil studere på et mindre universitet som ligger tæt på London og som tilbyder et historisk studiemiljø, med grønne haver og moderne faciliteter.

 

Besøg St Mary’s University Twickenham London’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på St Mary’s University Twickenham London

 

På universitetet kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Bioetik
 • Biomekanik
 • Coaching
 • Diplomati og internationale relationer
 • Entreprenørskab
 • Erhvervsøkonomi
 • Ernæring
 • Filmkundskab
 • Finansiering
 • Fysik
 • Fysiologi og fysioterapy
 • Forretningsledelse
 • Historie
 • Idræt og sundhed
 • International udvikling
 • Journalistik
 • Jura
 • Katolsk skoleledelse og undervisning
 • Kommunikation
 • Kriminologi
 • Literaturvidenskab
 • Marketing
 • Medier
 • Psykologi
 • Religiøse studier og teologi
 • Sociologi
 • Sport, sportsmanagement, sportjournalistik, sportsernærning m.m.
 • Skuespil og teater
 • Turisme og oplevelsesøkonomi
 • Uddannelse, uddannelsesledelse og pædagogik
 • Velgørenhedsledelse

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Se hvilke fag (modules) som udbydes i hvilket semester. Er fagene ikke lagt op endnu for det semester du skal afsted, så sammenlign med samme semester fra året før. Browse igennem fagene på St. Mary’s hjemmeside. Ønsker du at læse fag på kandidatniveau skal du søge ind på et postgraduate certificate (1 semesters varighed) eller et postgraduate diploma (2 semestres varighed). Kontakt Studysea for info om fag og optagelse.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

De første tre bogstaver i fagkoden er en forkortelse for fagområde. Det første tal efterfølgende angiver hvilket niveau faget er på. F.eks. er NUT4032 et nutrition fag på level 4 som er på bachelorniveau. Fag på bachelorniveau er på level 4 til 6. Fag på kandidatniveau er level 7.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

60 CATS på St Mary’s University svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. Alle study abroad fag på bachelorniveau giver 20 CATS/10 ECTS.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

 

Send fagtitel og fagkode til Studysea, så rekvirerer vi fagbeskrivelserne som du skal bruge til at søge forhåndsgodkendelse ved din danske uddannelsesinstitution.

Sabbatår

Hvordan finder jeg fag?

 

Se hvilke fag (modules) som udbydes i hvilket semester. Er fagene ikke lagt op endnu for det semester du skal afsted, så sammenlign med samme semester fra året før. Browse igennem fagene på St. Mary’s hjemmeside.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

De første tre bogstaver i fagkoden er en forkortelse for fagområde. Det første tal efterfølgende angiver hvilket niveau faget er på. F.eks. er NUT4032 et nutrition fag på level 4 som er på bachelorniveau. Fag på bachelorniveau er på level 4 til 6. Kommer du kun med en gymnasial uddannelse i baggagen, skal du kigge efter fag på level 4 som er introduktionsniveau.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

60 CATS på St Mary’s University svarer som regel til 30 ECTS som er det som en fuldstidsstuderende læser på et semester på et dansk universitet

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

 

Hvis du ønsker uddybende info om et fag, så send fagtitel og fagkode til Studysea, så rekvirerer vi fagbeskrivelserne.

Hel uddannelse på bachelorniveau

 • Se hvilke hele uddannelser du, som dansk studerende, kan læse på St Mary’s University Twickenham London.

Hel uddannelse på kandidatniveau

 • Se hvilke hele uddannelser du, som dansk studerende, kan læse på St Mary’s University Twickenham London.

Øvrige

Er du interesseret i et af universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information.

Studieperioder på St Mary’s University Twickenham London

 

Vil du læse en hel uddannelse, er der på de fleste uddannelser studiestart i september. Læser du et study abroad ophold kan du vælge at læse i et eller to semestre med mulighed for start to gange årligt.

 

 • Forårssemestret: Januar – maj (ansøgningsfrist 1. november)
 • Efterårssemestret: September – december (ansøgningsfrist 30. juni)

 

Se præcise datoer for studieperioderne for:

 

 

Bemærk at ovenstående ansøgningsfrister er anbefalede. Nåede du ikke at søge før fristen, så kontakt os for at se om vi stadig kan hjælpe dig ind. Søger du ind på en hel uddannelse, kan fristerne variere. Tag derfor kontakt til din Studysea vejleder.

Studieafgiften (tuition) på St Mary’s University Twickenham London

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på St Mary’s University Twickenham London via Studysea.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad ophold på St Mary’s University Twickenham London?

 

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2024/25 akademiske år er:

 

 • 8.160 britiske pund (GBP)

 

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster et sabbatår ophold på St Mary’s University Twickenham London?

 

Som sabbatår studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2024/25 akademiske år er:

 

 • 8.160 britiske pund (GBP)

 

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en bacheloruddannelse på St Mary’s University Twickenham London?

 

Som bachelorstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelser og fremgår på universitetets hjemmeside under den enkelte uddannelse. Du skal kigge på tuiton fee for internationale studerende (ikke domestic). Find uddannelser under fanen “uddannelser” her på profilen.

 

Til hele uddannelser kan du søge SU fra staten, samt legater fra private fonde. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en masteruddannelse på St Mary’s University Twickenham London?

 

Som studerende på en masteruddannelse (uddannelse på kandidatniveau) opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelserne og du finder den på uddannelsens side på universitetetshjemmeside. Husk at se efter international tuition (og altså ikke domestic). For se uddannelsernes sider, kan du gå til “uddannelser” fanen her på profilen.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, Su-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Øvrige

Er du interesseret i et af universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information omkring studieafgiften.

Universitetets studieboliger

 

St Mary’s University tilbyder en del forskellige muligheder for indkvartering både på campus og ved værtsfamilier. En måltidsplan, med to måltider pr. dag, er inkluderet i huslejen. Du er ikke garanteret en studiebolig og anbefales derfor at søge så tidligt som muligt. Læs mere om boligmulighederne og priser på St Mary’s University.

 

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad på St Mary’s University Twickenham London

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have et karaktergennemsnit på mindst 7
 • Opfylde engelskkravene

 

Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse. Har du et karaktergennemsnit på under 7 på din videregående uddannelse, er det stadig muligt at blive optaget, hvis dit karaktergennemsnit fra din gymnasiale uddannelse er mindst 7. I så fald kan du dog kun godkendes til at læse fag på introduktionsniveau (level 4).

Sabbatår

Optagelseskrav for sabbatår  på St Mary’s University Twickenham London

 

For at blive optaget som sabbatår studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have et karaktergennemsnit på mindst 7
 • Opfylde engelskkravene*

 

*Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse.

Hel uddannelse på bachelorniveau

 Optagelseskrav for bacheloruddannelse på St Mary’s University Twickenham London

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

 

*Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse. Der kan være uddannelser hvor der alligevel skal tages en engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på kandidatniveau

 Optagelseskrav for masteruddannelse på St Mary’s University Twickenham London

 

For at blive optaget på en masteruddannelser på St mary’s University Twickenham London, skal du som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser. Derudover varierer optagelseskrav mellem uddannelserne. Kontakt Studysea for mere information.

 

*Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse. Der kan være uddannelser hvor der alligevel skal tages en engelsk sprogtest.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med St Mary’s University Twickenham London, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det St Mary’s University Twickenham London’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg study abroad St Mary’s University Twickenham London?

 

Vil du søge ind på St Mary’s University Twickenham London kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende skal du forbedere følgende dokumenter til os:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk og dansk fra din gymnasiale uddannelse ELLER godkendt engelsk sprogtest
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad.

Sabbatår

Hvordan søger jeg sabbatår på St Mary’s University Twickenham London?

 

Vil du søge ind på St Mary’s University Twickenham Londont kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge studieophold i dit sabbatår skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Kopi af eksamensbevis på engelsk og dansk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for sabbatår studerende

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelser på St Mary’s University Twickenham London?

 

Er du interesseret i at søge ind på St Mary’s University Twickenham London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på St Mary’s University Twickenham London via Studysea.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en master på St Mary’s University Twickenham London?

 

Er du interesseret i at søge ind på St Mary’s University Twickenham London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på universitetet via Studysea.

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekskling på St Mary’s University Twickenham London?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med St Mary’s University Twickenham London, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Ønsker du at søge udveksling, skal du søge via dit uddannelsessted. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det St Mary’s University Twickenham London’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.