St Mary’s University Twickenham London

Læs på St Mary’s University Twickenham i London. På dette smukke universitet, som ligger ud til Themsen, kan Studysea hjælper dig med at søge ind på en hel uddannelse eller et study abroad ophold. Som officiel repræsentant i Danmark er vores hjælp naturligvis gratis.

Studiemuligheder på St Mary’s University Twickenham London

Study abroad

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau (via PG certificates)

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

Øvrige

Sabbatår med universitetsstudier

Certifikater og diplomer på kandidatniveau

6000

Studerende

600

Internationale studerende

90

Nationaliteter

St Mary’s University Twickenham London

 

St Mary’s University Twickenham London er et historisk universitet som blev grundlagt i 1850. Den smukke campus ligger i det sydvestlige London ud til Themsen. På campus finder du bl.a. Strawberry Hill House som er et verdenskendt eksempel på en villa i nygotisk stil. St Mary’s er nr. 1 i London for studerendes tilfredshed med uddannelsen og undervisningen ifølge The Guardian University League Tables. Universitetet bryster sig desuden på at 93% af de færdiguddannede har job inden for seks måneder efter afsluttet uddannelse. Er du til sport, kalder St Mary’s sig Londons sportsuniversitet pga. dets specialiserede uddannelser og verdensklasse sportsfaciliteter.

 

Studiemiljø

 

St Mary’s University har campus ved floden Themsen i den sydvestlige del af London i et sikkert og grønt kvarter. Det tager kun 30 minutter at rejse ind til centrum. I gåafstand finder du Teddington og Twickenham som har masser af forretninger, restauranter og pubber. St Mary’s er et glimrende valg til dig som gerne vil studere på et mindre universitet som ligger tæt på London og som tilbyder et historisk studiemiljø, med grønne haver og moderne faciliteter.

Studiemuligheder på St Mary’s University Twickenham London

 

På universitetet kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Bioetik
 • Biomekanik
 • Coaching
 • Diplomati og internationale relationer
 • Entreprenørskab
 • Erhvervsøkonomi
 • Ernæring
 • Filmkundskab
 • Finansiering
 • Fysik
 • Fysiologi og fysioterapy
 • Forretningsledelse
 • Historie
 • Idræt og sundhed
 • International udvikling
 • Journalistik
 • Jura
 • Katolsk skoleledelse og undervisning
 • Kommunikation
 • Kriminologi
 • Literaturvidenskab
 • Marketing
 • Medier
 • Psykologi
 • Religiøse studier og teologi
 • Sociologi
 • Sport, sportsmanagement, sportjournalistik, sportsernærning m.m.
 • Skuespil og teater
 • Turisme og oplevelsesøkonomi
 • Uddannelse, uddannelsesledelse og pædagogik
 • Velgørenhedsledelse

 

Study abroad (semesterophold)

 

Sådan finder du fag

Se hvilke fag (modules) som udbydes i hvilket semester. Er fagene ikke lagt op endnu for det semester du skal afsted, så sammenlign med samme semester fra året før. Browse igennem fagene på St. Mary’s hjemmeside. Ønsker du at læse fag på kandidatniveau skal du søge ind på et postgraduate certificate (1 semesters varighed) eller et postgraduate diploma (2 semestres varighed). Kontakt Studysea for info om fag og optagelse.

 

Hvad betyder fagkoderne?

De første tre bogstaver i fagkoden er en forkortelse for fagområde. Det første tal efterfølgende angiver hvilket niveau faget er på. F.eks. er NUT4032 et nutrition fag på level 4 som er på bachelorniveau. Fag på bachelorniveau er på level 4 til 6. Fag på kandidatniveau er level 7.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

60 CATS på St Mary’s University svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. Alle study abroad fag på bachelorniveau giver 20 CATS/10 ECTS.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Send fagtitel og fagkode til Studysea, så rekvirerer vi fagbeskrivelserne som du skal bruge til at søge forhåndsgodkendelse ved din danske uddannelsesinstitution.

 

Hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse ved at klikke på linkene forneden:

 

Studieperioder

 

Vil du læse en hel uddannelse, er der på de fleste uddannelser studiestart i september. Læser du et study abroad ophold kan du vælge at læse i et eller to semestre.

 

 • Forårssemestret: Januar – maj (ansøgningsfrist 1. november)
 • Efterårssemestret: September – december (ansøgningsfrist 30. juni)

 

Se de præcise datoer for studieperioderne på universitetets website.

 

Bemærk at ovenstående er anbefalede ansøgningsfrister. Universitetet kan i visse tilfælde modtage ansøgninger efter fristerne. Vi anbefaler dog altid at du søger i god tid.

Studieafgiften (tuition) på St Mary’s University Twickenham London

 

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2021/22 akademiske år er:

 

 • 6.450 britiske pund (GBP)

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

 

Studieafgiften for hele bacheloruddannelser er 12.900 britiske pund pr. år i det akademiske år 2021/22 for de fleste uddannelser. Bemærk dog at du som dansker får et scholarship – se sektionen forneden. Priserne er også angivet på hver af uddannelsernes side på universitetets hjemmeside. Studieafgifter for hele uddannelser på kandidatniveau varierer og du kan se det på uddannelsens side på universitetets hjemmeside. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Studysea.

 

Scholarship (stipendium)

 

Vi er glade for at kunne bekræfte, at EU-studerende, der har permanent bopæl i et EU-land, vil blive tildelt det nye EU Transition Award for det akademisk år 2021/22. Denne award fratrækkes studieafgiften som en automatisk rabat for at bringe studieafgiften på samme niveau (home fee) som briterne selv betaler gennem hele uddannelsens varighed. Bemærk at dette scholarship kun gælder hele uddannelser og altså ikke study abroad.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad når du søger igennem Studysea.

Universitetets studieboliger

 

St Mary’s University tilbyder en del forskellige muligheder for indkvartering både på campus og ved værtsfamilier. En måltidsplan, med to måltider pr. dag, er inkluderet i huslejen. Du er ikke garanteret en studiebolig og anbefales derfor at søge så tidligt som muligt. Læs mere om boligmulighederne og priser på St Mary’s University.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have et karaktergennemsnit på mindst 7
 • Opfylde engelskkravene

 

Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har mindst 9 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse. Har du et karaktergennemsnit på under 7 på din videregående uddannelse, er det stadig muligt at blive optaget, hvis dit karaktergennemsnit fra din gymnasiale uddannelse er mindst 7. I så fald kan du dog kun godkendes til at læse fag på introduktionsniveau.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med St. Mary’s University Twickenham London, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det St. Mary’s University Twickenham’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på St Mary’s University Twickenham London?

 

Studysea kan gratis hjælpe dig med ansøgningen. Kontakt os for at få tilsendt ansøgningsvejledningen.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på St Mary’s University Twickenham London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på 100 XYZ.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på St Mary’s University Twickenham London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på XYZ.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med St Mary’s University Twickenham London, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det St Mary’s University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.