fbpx

London South Bank University

Studér i hjertet af London på London South Bank University. 

17126

Studerende

2000

Internationale studerende

130

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på London South Bank University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Top-up bachelor

Summer School

 

Sabbatår med universitetsstudier

London South Bank University

 

London South Bank University er et af Londons største og ældste. London South Bank University har eksisteret siden 1892 og er et internationalt orienteret universitet med over 17.000 studerende.

Som dansk studerende på London South Bank University kommer du til at studere sammen med næsten 2.000 internationale studerende fra mere end 130 forskellige lande. Universitetet har modtaget den højest mulige karakter for kvaliteten af dets uddannelser ifølge det uafhængige Quality Assurance Agency (QAA). De sidste fem år har universitetet investeret mere end 60 millioner pund i moderne undervisningsfaciliteter som understøtter og udvikler de studerende.

 

Studiemiljø

 

London South Bank University ligger i hjertet af London kun få minutters gang fra nogle af byens mest kendte seværdigheder. Hovedcampus er 10 minutters gang fra det berømte kunstcenter South Bank samt London Waterloo og London Bridge stationerne. Universitetet ligger et stenkast fra Elephant & Castle Underground-stationen.

London er en af verdens brændpunkter og antages for at være verdens kulturhovedstad. Metropolen er endvidere kendt for sine styrker inden for kunst, handel, uddannelse, underholdning, mode, finans, sundhedspleje, professionelle services, forskning og udvikling, turisme og transport. I London er der noget for enhver smag.

 

Besøg London South Bank University’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemulighederne på London South Bank University

 

På London South Bank University kan du studere som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller på hele bachelor- eller kandidatuddannelser. Du kan følge fag og uddannelser inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Architecture
 • Business
 • Communication, Media and Journalism
 • Education
 • Engineering
 • Hospitality and Event Management
 • Information Technology and Computing
 • Law
 • Marketing
 • Nursing and Health Sciences
 • Politics and International Relations
 • Psychology
 • Sciences
 • Sociology
 • Sport and Exercise Science

Study abroad (studieophold)

Study abroad

 

Hvordan finder jeg fag?

Er du study abroad studerende, kan du læse mere om dine studiemuligheder, og finde frem til alle fagene der udbydes til study abroad studerende i LSBU’s module directory som du kan finde under afsnittet ’’selecting your modules’.

Bemærk at du i bunden af dokumentet kan ændre hvilket studieområde/fakultet du vil se fag fra. På LSBU skal du læse mindst to fag som er tilknyttet samme fakultet. De resterende fag må du gerne blande på tværs af uddannelser og fakulteter.

 

Hvad betyder fagkoderne?

I dokumentet med fag, kan du se fagkoden for et fag under kolonnen Module Code. De første tre bogstaver i fagkoden er en forkortelse for fagområde. Det første tal efterfølgende angiver hvilket niveau faget er på. F.eks. er PSY_4_ERW et psykologi fag på level 4 som er på bachelorniveau. Fag på bachelorniveau er på level 4 til 6. Fag på kandidatniveau er level 7.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

60 CATS på London South Bank University svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

De fleste fag på LSBU giver 20 eller 10 CATS.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Skal du søge om forhåndsgodkendelse af fag, har din uddannelsesinstitution i Danmark som regel brug for fagbeskrivelser. På LSBU kaldes disse module guides og du kan downloade de fleste module guides her for semester 2 (forår) og her for semester 1 (efterår). Finder du ikke hvad du søger, kan du kontakte Studysea, så rekvirerer vi de manglende beskrivelser ved LSBU.

Sabbatår

Sabbatår

 

Hvordan finder jeg fag?

Er du sabbatårs studerende, kan du læse mere om dine studiemuligheder, og finde frem til alle fagene der udbydes til sabbatårs studerende i LSBU’s module directory som du kan finde under afsnittet ’’selecting your modules’.

Bemærk at du i bunden af dokumentet kan ændre hvilket studieområde/fakultet du vil se fag fra. På LSBU skal du læse mindst to fag som er tilknyttet samme fakultet. De resterende fag må du gerne blande på tværs af uddannelser og fakulteter. Har du kun en gymnasial uddannelse i bagagen, skal du være opmærksom på at de fag du søger ind på er på introduktionsniveau – dvs. fag på level 4. Det fremgår i kolonnen UK Level hvilket niveau faget er på.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

60 CATS på London South Bank University svarer som regel til 30 ECTS, hvilket man læser på et fuldtidssemester i Danmark. De fleste fag på LSBU giver 20 eller 10 CATS.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Uddannelser på bachelorniveau

 

 

Top-up bachelor

 

London South Bank University har følgende top-up bacheloruddannelser som normalt tager et år at gennemføre:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Uddannelser på kandidatniveau

 

Studieperioder

 

Som study-abroad studerende, kan du starte to gange om året. Studieperioderne på LSBU er:

 

 • Semester 1/Autumn Semester: September – januar (ansøgningsfrist 30. juni)
 • Semester 2/Spring Semester: Januar – juni (ansøgningsfrist 15. november)

 

Bemærk at orientering for nye studerende starter før semesterstart. Se opdaterede datoer for studieåret på LSBU. Ovenstående frister gælder for study abroad studerende. Søger du en hel uddannelse, kan fristerne variere og du kan kontakte Studysea for mere info. De fleste hele uddannelser på LSBU starter i september, men der findes også uddannelser du kan starte på i januar.

Studieafgiften (tuition) på London South Bank University

 

Som studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse dit ophold før studiestart, har du i de fleste tilfælde, inden for en vis tidsramme, mulighed for at få en del af eller hele din studieafgift refunderet. Se hvilke regler der gælder for refusion af studieafgift på LSBU.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Study abroad (studieophold)

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i det akademiske år 2023/24 er:

 

 • 6.700 britiske pund pr. semester

 

Du kan finde mere information og universitetets studieafgift og øvrige udgifter på universitetets hjemmeside.

Sabbatår

Som sabbatårs studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i det akademiske år 2023/24 er:

 

 • 6.700 britiske pund pr. semester

 

Du kan finde mere information og universitetets studieafgift og øvrige udgifter på universitetets hjemmeside.

Hel bacheloruddannelse

Skal du læse en hel uddannelse kan studieafgiften variere. Se studieafgift for hele uddannelser på bachelorniveau eller kontakt Studysea for mere info.

Du kan finde mere information og universitetets studieafgift og øvrige udgifter på universitetets hjemmeside.

Hel masteruddannelse

Skal du læse en hel uddannelse kan studieafgiften variere. Se studieafgift for hele uddannelser på kandidatniveau på LSBU eller kontakt Studysea for mere info.

Du kan finde mere information og universitetets studieafgift og øvrige udgifter på universitetets hjemmeside.

Universitetets studieboliger

 

Ligesom universitetet er studieboligerne også centralt placeret i Londons bymidte. London South Bank University har tilknyttet fire bygninger også kaldt “halls of residences” hvor studerende kan bo.

 

Læs mere om studieboligerneDante Road og McClaren House hører til de mest populære. Du er garanteret en studiebolig så længe du søger ind før ansøgningsfristen.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad

 

For at blive optaget som study-abroad studerende på London South Bank University, skal du opfylde følgende:

 

 • have et karaktergennemsnit på mindst 4 fra din igangværende uddannelse hvis du vil læse fag på bachelorniveau som led i din danske uddannelse. Bemærk at hvis du har dumpet en eksamen, vil din optagelse sandsynligvis betinges af at du følger fag på Level 4, dvs. fag undervist på første år af bacheloruddannelsen.

 

Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har en karakter på 7 i engelsk fra en gymnasial uddannelse.

Sabbatår

Optagelseskrav for sabbatår

 

For at blive optaget som sabbatårs studerende på London South Bank University, skal du opfylde følgende:

 

 • have et karaktergennemsnit på mindst 5 fra din gymnasiale uddannelse

 

Bemærk at sabbatårs studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har en karakter på 7 i engelsk fra en gymnasial uddannelse.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. For at blive optaget skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde karakterkravene (på LSBU’s hjemmeside kan du på de enkelte uddannelser se hvad A-levels adgangskriterierne er – via tabellen forneden kan du se hvad det svarer til i karakter på den danske skala)

 

UK Adgangskrav Tilsvarende i Danmark Karaktergennemsnit
AAB Studentereksamen/HF/ HHX/ HTX 7
ABB Studentereksamen/HF/ HHX/ HTX 6
BBB Studentereksamen/HF/ HHX/ HTX 6
BBC Studentereksamen/HF/ HHX/ HTX 5
BCC Studentereksamen/HF/ HHX/ HTX 5
CCC Studentereksamen/HF/ HHX/ HTX 4
CCD Studentereksamen/HF/ HHX/ HTX 4

 

Top-up bachelor

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

For at blive optaget på en postgraduate degree (kandidat) på London South Bank University, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en bacheloruddannelse eller tilsvarende
 • have et karaktergennemsnit på mindst 4 fra din senest gennemførte eller igangværende uddannelse

 

Bemærk at optagelseskrav kan variere afhængigt af den uddannelse du søger ind på. På LSBU’s hjemmeside kan du på de enkelte uddannelser se adgangskravene. I tabellen forneden kan du se hvad det svarer til på den danske karakterskala:

 

LSBU Adgangskrav Tilsvarende i Danmark Karakter
1.1 Degree (minimum 3 years) Bachelor/professionsbachelor mindst 10
2.1 Degree (minimum 3 years) Bachelor/professionsbachelor mindst 7
2.2 Degree (minimum 3 years) Bachelor/professionsbachelor mindst 4

 

Studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har 7 i engelsk fra en gymnasial uddannelse.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med London South Bank University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det LSBU’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på London South Bank University som study abroad studerende?

 

For at søge ind som study-abroad studerende ved universitetet, skal du sende dokumenterne forneden til Studysea:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Guide som forklarer karakterskalaen der bliver brugt på din uddannelsesinstitution (normalt en del af dit eksamensbevis)
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular
 • Oplys din adresse og dit telefonnummer

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger igennem Studysea.

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på London South Bank University som sabbatårs-studerende?

 

For at søge ind som sabbatårs-studerende ved universitetet, skal du sende dokumenterne forneden til Studysea:

 

 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular
 • Oplys din adresse og dit telefonnummer

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger igennem Studysea.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på London South Bank University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Hvordan søger jeg ind på en top-up bachelor på London South Bank University

 

Ønsker du at søge ind på en top-up bachelor på London South Bank University, kan Studysea gratis vejlede dig og hjælpe dig med din ansøgning. Kontakt os for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på London South Bank University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med London South Bank University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det London South Bank Universitys egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Gode grunde til at studere på London South Bank University

Hvorfor LSBU?

Studer i hjertet af en global storby

LSBU hovedcampus ligger centralt i London omringet af historiske attraktioner i området Elephant and Castle. Attraktioner som Houses of Parliament, Buckingham Palace, the Tower of London og Piccadilly Circus og mange flere. London er en global storby, der er rig på kulturer fra hele verden.

 

Lav studieafgift

På LSBU finder du et af de laveste studieafgifter for study abroad studerende sammenlignet med andre universiteter i London. Ønsker du derfor at læse i London til en overkommelig pris, så skal du læse på LSBU. 

 

Et af de bedste Modern Universities i London

Modern Universities er betegnelsen for universiteter med fokus på det praktiske såvel som det faglige. Universiteter i London har siden 1992 kunne tilegne sig status som polytekniske Modern Universities.

 

Læs en top-op bachelor på kun 1 år

Har du læst en 2-årig erhvervsakademiuddannelse (f.eks. markedsførings- handels- eller serviceøkonom), kan du læse videre på en top-up bachelor på LSBU på blot 1 år. Kom endnu hurtigere ud på arbejdsmarkedet ved at fremskynde din uddannelse. Du har også mulighed for at læse videre på en kandidatuddannelse. 

 

Bredt udvalg af kvalitetsuddannelser

Alle uddannelser på LSBU er akkrediteret, så du er sikret en uddannelse af høj kvalitet. Læs et væld af uddannelser som civilingeniør, business, journalistik og psykologi eller unikke uddannelser som Arts and Festival Management, Real Estate og mange flere.

 

Centrale studieboliger

Studieboligerne er ligesom campus også placeret i bymidten. Der er kun få minutters gang fra Big Ben, London Eye, London Bridge stationerne og alt hvad du ellers skal bruge. Derudover er der gode transportforbindelser fra studieboligerne til alle Londons seværdigheder. Søger du ind inden ansøgningsfristen er du sikret en studiebolig.

Hvorfor LSBU via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for London South Bank University. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på LSBU og hjælpe dig med din ansøgning.

 

Hjælp til legatsøgningen

Der er mange legater at hente. Studysea giver dig tips til legatsøgning og eksempel på den gode ansøgning. Vi giver dig også et overblik over økonomien og de mange offentlige og private finansieringsmuligheder.

 

Mød andre danske studerende i England

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i England, kan du møde andre danske Studysea studerende.

 

Slip for sprogtesten

Søger du ind på LSBU via Studysea, kan du slippe for sprogtesten såfremt du har en karakter på 7 i engelsk fra en gymnasial uddannelse.

 

Studiemuligheder på LSBU

I dette webinar kan du høre mere om dine studiemuligheder på LSBU samt om destinationen. Universitetets repræsentant Sui Yip præsenterer LSBU og Mickey Kromann-Jensen fra Studysea giver en kort intro af Studysea og offentlige og private finansieringsmuligheder.