fbpx

Læs skuespilleruddannelse i Berlin og få SU’en med

Læs skuespilleruddannelse i Berlin og få SU’en med

Går du med drømmen om at blive skuespiller? Har du gennemført en gymnasial uddannelse og er du klar på at studere på engelsk, eller måske tysk, på en internationalt anerkendt skuespillerskole? Så har du muligheden for at få drømmen realiseret via vores partnerskole Cours Florent i Berlin.

 

Cours Florent er en eftertragtet og anerkendt teaterskole, som blev grundlagt i Paris i 1967. Teaterskolen er særligt kendt for sine verdensberømte dimittender som bl.a. tæller Diana Kruger, Guillaume Canet og Audrey Tautou. Via Macromedia University of Applied Sciences, har du en unik mulighed for at tage en bacheloruddannelse i skuespil fra Cours Florent i hjertet af Tysklands hovedstad Berlin.

Godkendt til SU

Kan jeg få SU til privat skuespilleruddannelse? En af de store fordele ved at læse på skuespilleruddannelsen Bachelor Acting på Cours Florent i Berlin er at uddannelsen er godkendt til SU! Modsat private skuespilleruddannelser i Danmark, er bacheloruddannelsen i skuespil på Cours Florent i Tyskland offentligt anerkendt og er i skrivende stund godkendt på SU’s såkaldte fast track liste. Den tilsvarende uddannelse på Cours Florent i Paris, er ikke godkendt til SU, hvorfor det rent økonomisk er et fornuftigt valg at læse uddannelsen på netop den tyske campus.

Fornuftig pris og mulighed for månedlige betalinger

Hvis ikke du er blandt de få som hvert år optages på Den Danske Scenekunstskole, skal du forvente at skulle til lommerne hvis du vil studere skuespil. Dette gælder også hvis du vil læse på Cours Florent. Studieafgiften (tuition) er dog yderst konkurrencedygtig, både sammenlignet med private skoler i Danmark, men også med udenlandske skoler. Studieafgiften på Cours Florent i Berlin er i 2022 på 10.600 euro om året. Der tilbydes ligeledes en betalingsordning, der gør det muligt at betale i månedlige rater. Kombineret med muligheden for at få SU, samt søge legater fra private fonde, gør det det realistisk for de fleste at udleve drømmen om at blive skuespiller og få økonomien til at gå op.

Er det svært at blive optaget på skuespilleruddannelsen?

Kunne du tænke dig at søge ind på skuespilleruddannelsen på Cours Florent Berlin, er der gode råd og gratis vejledning at hente via Studysea. Studysea er officiel repræsentant for Cours Florent og Macromedia, og vi kan dermed gratis hjælpe dig med ansøgningen og vejlede dig om alt det praktiske, inkl. det med SU’en. Du skal have gennemført en gymnasial uddannelse og skal bl.a. igennem en audition (som kan foregå via video). Vi kan ikke garantere dig optagelse, men har indtil videre 100% succes med ansøgere til Cours Florent i både Berlin og Paris. For at kunne yde vores vejledning, skal din ansøgning indsendes via Studysea. Kontakt os hvis du vil vide mere eller er klar til at ansøge – så sender vi dig en ansøgningsvejledning.

Få gratis hjælp til ansøgningen via Studysea

 

Start til oktober, ansøg inden 15. august

Bacheloruddannelse i skuespil (acting) varer 3,5 år (210 ECTS point) og starter en gang om året i oktober. Der er ansøgningsfrist 15. august, men du bedes kontakte Studysea tidligere så vi kan nå at gennemgå din ansøgning før fristen.

Vil du vide mere? Tilmeld dig webinaret med Cours Florent d. 8. august 2022.