fbpx

Cours Florent Berlin

Læs skuespilleruddannelse på Cours Florent i Berlin og gå i andre kendte skuespilleres fodspor. Du kan studere på engelsk eller tysk.

3500000

Indbyggere i Berlin

1967

Grundlagt

3

Km fra Brandenburg Gate

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder ved Cours Florent Berlin

 

Hel bacheloruddannelse

Cours Florent Berlin

 

Cours Florent er en eftertragtet teaterskole, som blev grundlagt i Paris i 1967. Teaterskolen er særligt kendt for sine verdensberømte dimittender som bl.a. tæller Diana Kruger, Audrey Tautou og Guillaume Canet. Den praktiske træning og personlige undervisning kendetegner Cours Florent. Via et samarbejde med Macromedia University of Applied Sciences, har du en unik mulighed for at tage en bacheloruddannelse i skuespil fra Cours Florent på Macromedia University’s campus i Berlin. Du kan enten læse uddannelsen på engelsk eller tysk. Som studerende på Cours Florent, vil du blive undervist af dygtige lektorer, som lægger vægt på øvelser og individuel vejledning. Du vil prøve kræfter med alt fra teaterhistorie og klassiske teaterstykker til filmanalyse og stemmetræning. Derudover vil du samarbejde med internationale, anerkendte kunstnere. På 6. semester kan du tage et praktisk semester i Frankrig, hvor du undervises på Cours Florent i Paris. Vælger du at læse ved Cours Florent Berlin, får du uundværlige erfaringer og forbindelser inden for teaterverdenen, som kan hjælpe dig med at få drømmerollen.

 

Studiemiljø

 

I Berlin vil du få en unik kulturel og international oplevelse. Hovedstaden er en af de mest leveomkostningsvenlige byer i Tyskland og en af de bedste studiebyer i verden (QS Best Student Cities 2018). Berlin er verdenscentrum for kreativ udfoldelse, teater, musik og dans. Du kan besøge Deutsches Theater eller Renaissance Theater og opleve alt fra klassiske stykker til komedier, musicals og moderne opsætninger. Vil du gerne se forestillinger på engelsk, kan du besøge English Theatre Berlin med gæsteforestillinger fra hele verden. Du kan også tage i The Varieté-Theatre, hvor akrobatik, dans, musik og komik trodser enhver sprogbarriere. Desuden er der i mange teaterforestillinger surtitles, hvor replikkerne oversættes ovenover scenen. Brænder du for filmverdenen, giver Berlins mange filmfestivaler dig mulighed for at opleve kunst på tværs af genre, samfund og sprog. Berlin er det perfekte studiested for dig, som både vil opleve den pulserende tyske kultur og skuespilkunst fra hele verdenen.

 

Besøg Macromedia University’s hjemmeside og læs mere om Cours Florent.

Studiemuligheder ved Cours Florent Berlin

 

Ved Cours Florent Berlin på Macromedia University kan du læse en hel uddannelse på bachelorniveau:

 

  • Bachelor’s degree in Acting (B.A.)

 

Læs mere om uddannelsen på Macromedia University’s hjemmeside.

Studieperioder ved Cours Florent Berlin

 

Ved Cours Florent skuespiluddannelse på Macromedia University er der studiestart én gang om året i oktober.

Studieafgiften (tuition) for Cours Florent Berlin

 

Som dansk studerende på bacheloruddannelsen i skuespil ved Cours Florent Berlin opkræves du studieafgift ved Macromedia University. Studieafgiften er i 2022:

 

  • 5.300 euro pr. semester

 

Desuden er der en engangsudgift på 500 euro i tilmeldingsgebyr. Læs mere om studieafgiften på Cours Florent.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

 

ANSØGNINGSGEBYR

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger igennem Studysea.

 

FÅ OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter, og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Boligmuligheder

 

Ved Cours Florent Berlin vil du studere på Macromedia University. Universitetet har ingen studieboliger, men du har heldigvis gode muligheder for at finde studieboliger eller mindre lejligheder i Tyskland. Du kan også vælge at bo i studenter-hostels. Det internationale kontor på Macromedia University vil gerne informere og vejlede dig i din boligsøgning. Universitetet råder dig til at søge i god tid og linker til diverse opslag og boligagenter på deres hjemmeside, så du kan finde noget, du vil blive glad for at bo i. Find information om dine boligmuligheder i Berlin her.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav på Cours Florent Berlin

 

For at blive optaget på Cours Florent’s skuespiluddannelse skal du enten gennemføre en skuespils-workshop eller udvælges gennem en online audition. Cours Florents workshop udbydes på engelsk eller tysk og afholdes over en uge i Berlin. Det er ikke et krav, at du har anden skuespilerfaring. Desuden skal du:

 

  • Have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
  • Godkendes efter et personligt interview (online eller fysisk)
  • Indsende en ansøgning med relevant dokumentation

 

Hvis du ikke har gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende, kan du godkendes via en udvælgelsesproces. Læs mere om optagelseskravene for Cours Florent Berlin.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Cours Flourent Berlin, kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger igennem Studysea.