fbpx

Studér fashion design i udlandet på det anerkendte Atelier Chardon Savard

Studér fashion design i udlandet på det anerkendte Atelier Chardon Savard

Drømmer du om at blive beklædningsdesigner, så kan en bacheloruddannelse i fashion design fra det anerkendte franske Atelier Chardon Savard bane vejen. Udover Paris og Nantes, er det nu også muligt at læse uddannelsen i Berlin.

 

Atelier Chardon Savard! Det lyder fransk og det er det også. Faktisk blandt Frankrigs fem bedste fashion schools – og det siger ikke så lidt, for landet som har ophavsret på haute couture mode og har bragt os legendariske designere som Coco Chanel, Yves Saint-Laurent, Loui Vuitton og Christian Dior. Og hvorfor så studere fransk fashion design i Tyskland?

Studér og bo centralt i Berlin

Fashion Design B.A. uddannelsen fra Atelier Chardon Savard udbydes i samarbejde med det anerkendte Macromedia University of Applied Sciences. Macromedia University er en privat anerkendt videregående uddannelsesinstitution i Tyskland som udbyder videregående uddannelser som er akkrediterede og offentligt anerkendte i Tyskland. Det betyder bl.a. at du kan søge SU til uddannelsen. Som studerende på Macromedia deler du campus men andre studerende som gør sig karriere inden for især de kreative fag som f.eks. skuespil, marketing, kommunikation og film. Det skaber et helt unikt miljø med mulighed for samarbejde og netværk på tværs af uddannelsesretninger. Derudover er campus, centralt placeret i det hippe Kreutzberg distrik i Berlin og tilbyder moderne og lækre faciliteter. Undervisningen, den er både praktisk og teoretisk og du har under uddannelsen mulighed for at tage et studieophold på ACS i Paris eller Nantes. Sidst, men ikke mindst, så giver praktikken som er placeret i sidste del af uddannelsen, ekstra gode muligheder for job i modebranchen.

Hvorfor Berlin? Berlin byder på relativt lave leveomkostninger for studerende og så er den desuden blandt verdens bedste studiebyer ifølge QS! Berlin er ikke bare en modeby i en uge under Berlin Fashion Week. Hver dag, 365 dage om året er Berlin en vogue. I de senere år er byen blevet til en af ​​Europas modehovedstæder. Netop derfor besluttede Atelier Chardon Savard at etablere en lokation i Berlin.

Få hjælp til ansøgningen via Studysea

 

Få fremvist din egen kollektion på det årlige fashion show

Som kulmination på dit arbejde, får du som ACS-studerende mulighed for at præsentere dine designs på det årlige fashion show som afholdes parallelt med Berlin Fashion Week. Se frem til dit første catwalk show og få gåsehud på armene når modellerne fremviser dine designs for første gang til et rigtigt publikum!

 

Vil du vide mere? Tilmeld dig webinaret med Atelier Chardon Savard d. 8. august 2022.