fbpx

Atelier Chardon Savard Berlin

Udlev din designerdrøm gennem en uddannelse på det anerkendte Atelier Chardon Savard. Oplev Berlin som er kendt for en dramatisk historie, smuk arkitekter og en storby der aldrig sover.

3500000

Indbyggere

1988

Etableret

3

Km. til Brandenburg Gate fra campus

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Atelier Chardon Savard Berlin

 

Hel bacheloruddannelse

ATELIER CHARDON SAVARD

 

Atelier Chardon Savard (ACS) er en fransk fashion skole som blev grundlagt i 1988 af Cyrille Chardon og Dominique Savard. ACS, en af ​​Frankrigs fem bedste fashion skoler, tilbyder nu en fransk-inspireret Fashion Design Bachelor i Berlin i samarbejde med det anerkendte Macromedia University. Atmosfæren på skolen beskrives bedst som et “forskningslaboratorium, fyldt med indsigt, viden og liv”. Skolen tilbyder en bacheloruddannelse i design undervist på engelsk, hvor du vil studerende sammen med andre studerende som brænder for mode og styling. ACS’s kerneværdi er kreativitet og troen på at alle, gennem undervisning, kan tilegne sig kreativitet. Som studerende på ACS vil dine opdagelsessanser blive taget i brug, ved fremme af dit innovative sind. For Atelier Chardon Savard er det vigtigt at du, som studerende, får din egen kreative proces finpoleret med hjælp fra underviserne. Studerende fra ACS har rig mulighed for jobs ved nogle af verdens mest prestigefyldte fashion brands, takket være skolens netværk som omfatter alt fra designere og stylister til creative directors fra mærker som Givenchy, Hermès, Burberry, Céline, Christian Dior og mange flere!

 

STUDIEMILJØ

 

Som studerende på ACS bliver du bosat i en af Europas mest interessante storbyer med en spændende kultur, dramatisk historie og iøjnefaldende arkitektur. Du kan blandt andet besøge Brandenburg Gate, Holocaust-mindesmærket, East Side Gallery, mindesmærket for Berlinmuren eller blive betaget af fænomenal arkitektur ved Rigsdagsbygningen. Tag en gåtur gennem Berlins skønne gader og bliv draget af de tyske modeforretninger og de mange forskellige stilarter.

 

Om sommeren hvert år, afholder ACS et modeshow, hvor ACS-studerende får lov til at vise egne designs frem. Ikke nok med det, så er der også mulighed for at deltage i workshops i Paris eller Freiburg, hvor man kan møde og skabe netværk med virksomheder. Alt i alt et fremragende studiemiljø for dig som vil gøre karriere i modebranchen.

 

Besøg Atelier Chardon Savard’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Atelier Chardon Savard Berlin

 

Som studerende på ACS, kan du læse bacheloruddannelsen Fashion Design B.A.

 

Læs mere om fashion design uddannelsen på ACS’s website.

Studieperioder på Atelier Chardon Savard Berlin

 

ACS tilbyder studiestart i oktober hvert år.

Studieafgiften (tuition) på Atelier Chardon Savard Berlin

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved skolen. Læs mere under fanebladet.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er et ansøgningsgebyr når du søger ind på ACS via Studysea.

 

Hvad koster en hel uddannelse på ACS?

 

Studieafgiften kan du læse mere om på hjemmesiden i boksen i højre side.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om SU og Su-lån fra staten. Læs mere under finansiering.

 Studieboliger på Atelier Chardon Savard Berlin

 

ACS har ingen studieboliger, og du skal derfor selv sørge for en bolig under dit ophold. Heldigvis er der rigtig gode muligheder for at finde studieboliger eller mindre lejligheder i Tyskland. Du kan også vælge at bo i studenter hostels. Det internationale kontor på ACS vil gerne informere og vejlede dig i din boligsøgning. Universitetet råder dig til at søge i god tid, og linker til diverse opslag og boligagenter på deres hjemmeside, så du kan finde noget du vil blive glad for at bo i. Find link til dine boligmuligheder i Berlin.

Optagelseskrav på Atelier Chardon Savard Berlin

 

For at blive optaget som studerende på ACS, skal du opfylde følgende:

 

  • Have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
  • Gennemført engelsk sprogtest
  • Indsende digital designportefølje med 5-10 arbejdsprøver. Efterfølgende vil du blive kaldt ind til en online samtale.
  • Hvis du har et særligt kunstnerisk talent eller har mestret særlige kreative opgaver, kan du også blive optaget gennem det.

Hvordan søger jeg ind på Atelier Chardon Savard Berlin?

 

Ønsker du at søge ind på ACS, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

Gode grunde til at læse på Atelier Chardon Savard

Hvorfor Atelier Chardon Savard via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

 

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for Macromedia University. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på Macromedia og hjælpe dig med din ansøgning.

 

Hjælp til legatansøgning

 

Der er mange legater at hente. Studysea giver dig tips til legatsøgning og eksempel på den gode ansøgning. Vi giver dig også et overblik over økonomien og de mange offentlige og private finansieringsmuligheder.

 

SOCIALT NETVÆRK MED ANDRE DANSKE STUDERENDE

 

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Tyskland, kan du møde andre danske Studysea studerende.

 

Hvorfor Atelier Chardon Savard?

EN AF FRANKRIGS FEM BEDSTE MODESKOLER

Atelier Chardon Savard er en af ​​Frankrigs fem bedste modeskoler som samarbejder med det anerkendte Macromedia University of Applied Sciences hvorpå uddannelsen i Berlin udbydes. Du er derfor garanteret undervisning på højt niveau, som udfordrer dit kreative sind.

 

STYRK DINE PROFESSIONELLE KOMPETENCER

Atelier Chardon Savard fokuserer på at styrke dine professionelle kompetencer gennem innovative opgaver som former din kreative proces.

 

OPLEV EN AF VERDENS BEDSTE STUDIEBYER

Berlin, som ACS er placeret i, har ifølge QS World University Rankings om Best Student Cities fået en 5. plads som en af verdens bedste studiebyer (2022).

 

STYRK DIT NETVÆRK

Når du læser på Atelier Chardon Savard bliver du en del af studiemiljøet som består af flere internationale studerende og dygtige undervisere. Skab dig et stærkt netværk i Tyskland og styrk dine internationale fremtidsmuligheder.