fbpx

Studér i hjertet af Madrid på Nebrija University

Studer i Madrid på Nebrija University, udveksling, study abroad eller hel kandidat og bachelor

Studér i hjertet af Madrid på Nebrija University

Hvis du vil studere i hjertet af Madrid, på et privat internationalt orienteret universitet, hvor holdstørrelserne er små og undervisningen praksisnær, så kommer du ikke udenom Nebrija University. Spanien tiltrækker mange danske turister og nu også studerende. På Nebrija, kan du følge undervisning på engelsk inden for mange uddannelsesretninger.

 

Der er mange gode grunde til at studere i Spanien på Nebrija University

Det er billigt, både leveomkostningerne og studieafgiften. Klimaet er dejligt varmt og sommeren er lang. Maden er helt fantastisk, gæstfriheden er i top og byen emmer af kultur og historie. Spanien og Madrid er noget ganske særligt. Som Spaniens hovedstad og EU’s næststørste by med næsten 7 millioner indbyggere, giver Nebrija University dig en unik mulighed for at studere og bo i hjertet af Madrid. Hovedcampus Princesa ligger centralt i historiske bygninger tæt på bl.a. Plaze Espana og Palacio Real. Du får fornøjelsen af et rigtigt campus hvor du kan fordybe dig i studierne, men samtidigt opleve storbyens mange attraktioner lige uden for døren. Som en hovedstad og storby er Madrid også et vigtigt kommercielt center som huser mange internationale virksomheder og organisationer. Som officiel repræsentant i Danmark for Nebrija University, kan Studysea gratis vejlede og hjælpe dig med at søge ind på Nebrija. Vi kan hjælpe med både studieophold og hele uddannelse på bachelor- og kandidatniveau.

Spar penge på Nebrija University via Studysea

Selvom Spanien allerede er et prisvenligt land at studere i, kan du på study abroad og sabbatårs studieophold på Nebrija University, spare penge når du søger ind via Studysea, da du får et stipendium (scholarship) på 10%. Dvs. du får 10% rabat på den normale studieafgift. Vil du læse en hel uddannelse er der også muligheder for stipendier på Nebrija. Til både hele uddannelser på kandidatniveau, samt study abroad studieophold på bachelor- og kandidatniveau er der også SU’s udlandsstipendium som kan dække din studieafgift (tuition) helt eller delvist på Nebrija. Læs mere om finansieringsmulighederne til studier i udlandet.

Nebrija tilbyder et bredt udvalg af fag undervist på engelsk

En anden dejlig fordel ved Nebrija University, er at du ikke behøver at kunne spansk. Der er nemlig masser af fag at vælge imellem som undervises på engelsk, inkl. internationale relationer og statskundskab, økonomi og ledelse, ingeniørvidenskab og kulturstudier. Mestrer du det spanske sprog er der endnu mere på paletten. Vil du læse en hel uddannelse på engelsk er det også muligt indenfor udvalgte studieretninger. Læs portrættet af Janifar som læser hel kandidat. Nebrija har mange programmer og det kan derfor virke uoverskueligt at finde frem til det rette match og relevant information. Derfor opfordrer vi dig til at gå i dialog med os tidligt i forløbet så du ikke farer vildt.

Bo i universitetets studieboliger i Madrid

Madrid har mange spændende boligmuligheder, men er du typen som gerne vil have bolig på plads i god tid, samt have et socialt netværk fra dag et, så kan Nebrija’s moderne studieboliger være et godt valgt for dig. Her er forbrug som regel inkluderet i huslejen og i mange tilfælde kan du have måltider med også. Vil du hellere bo off campus er der også gode muligheder for bl.a. at leje en lejlighed i Madrid og evt. dele med andre danske eller internationale studerende.

Kom godt afsted til Nebrija via Studysea

Studysea er specialister i uddannelse i udlandet og første uddannelseskonsulent i Danmark til at introducere spanske universitetsuddannelser og studieprogrammer. Ved os får du personlig vejledning helt gratis. Udover at hjælpe dig med ansøgning, optagelse og studievejledning, har du mange andre fordele når dit udlandsstudie arrangeres via Studysea. Bliv del af vores sociale netværk og mød andre danskere studerende som er i eller skal studere i Spanien. Vi gør vores bedste for at gøre processen så nem og overskuelig, samt forberede dig bedst muligt. Kontakt os i dag for vejledning omkring Nebrija eller et vores øvrige samarbejdsuniversiteter.

Vil du vide mere om at studere i Madrid? Få gratis og personlig vejledning fra Studysea.