fbpx

Sabbatår

Er du i tvivl om hvad du skal efter gymnasiet? Overvejer du at tage et sabbatår i udlandet? Har du afsluttet eller er du ved at afslutte en gymnasial uddannelse, men endnu ikke påbegyndt en videregående uddannelse har du mulighed for at opleve verden samtidig med at du følger studier på et universitet i udlandet.

Læs på et universitet i udlandet under dit sabbatår

Ved at kombinere dit sabbatår med et studieophold, oplever du ikke blot verden, men du får også mulighed for at teste din interesse ved at tage fag inden for forskellige fagområder. Det kan hjælpe dig med at vælge den rigtige uddannelse, men også øge sandsynligheden for at du bliver optaget på dit drømmestudie efterfølgende. Her giver vi dig et overblik over de universiteter du kan læse på under dit sabbatår.

Vi hjælper dig gratis

Overvejer du at søge ind på et af de universiteter Studysea samarbejder med, kan vi vejlede dig om dine muligheder og hjælpe dig med ansøgningen. Vores hjælp er helt gratis og du betaler din studieafgift direkte til det udenlandske universitet.

Økonomi

Det er ikke muligt at få SU med til studieophold under dit sabbatår. Du skal være tilmeldt en hel uddannelse i udlandet for at få SU med og uddannelsen skal være godkendt til SU. Selvom du ikke kan få SU, er der gode muligheder for at søge legater fra private fonde. Studysea kan sende dig en budgetskabelon som giver dig et overblik over de udgifter du kan forvente i forbindelse med dit studieophold. Vi kan ligeledes sende dig eksempler på gode legatansøgninger så du er godt på vej.

Spændende uddannelser i udlandet i dit

sabbatår

studer waikiki hpu honolulu hawaii-pacific-university-sabbaår-study-abroad uddannelse i udlandet

Hawaii Pacific University (USA)

 

Marine Biology

Business Administration (inkl. International Business og Hospitality & Tourism Management)

Communication Studies

Oceanography

Psychology

berkeley-college-study-abroad

Berkeley College, New York (USA)

 

Fashion Merchandising and Management

International Business

Management

Marketing Communications

Justice Studies

Financial Services

usc study abroad australia universitet i udlandet

University of the Sunshine Coast (Australien)

Business, IT and Tourism

Creative Industries, Design and Communication

Education

Engineering and Science

Health, Nursing and Sport Science

Humanities, Psychology and Social Sciences

Law and Criminology