fbpx

Læs en hel uddannelse i England på London South Bank University

hel uddannelse i england

Læs en hel uddannelse i England på London South Bank University

London er kæmpe og det kan tage dage, faktisk uger, at opleve alt hvad den britiske storby har at byde på. Hvorfor ikke gøre det under dit studie? Hvis du drømmer om at læse din uddannelse i England, er der hjælp at hente via Studysea. Pst! Du kan stadig nå at søge ind på uddannelse med start i efteråret 2024.

 

Fantastisk studiedestination

London er en pulserende og inspirerende storby med nogle af verdens bedste seværdigheder, attraktioner og aktiviteter. Uanset om du er førstegangsbesøgende eller en erfaren London-entusiast, er der ting i den britiske hovedstad, der helt sikkert vil få dig til at vende tilbage. London er rig på kultur og hjemsted for nogle af de bedste museer og gallerier i verden, og faktisk er mange af dem gratis, ligesom der er mange seværdigheder, som du gratis kan udforske. Gå for eksempel over den ikoniske Tower Bridge, oplev vagtskiftet ved Buckingham Palace eller hold pause fra studierne i Hyde Park. Der er masser at opleve i London og sikkert endnu mere at forberede til undervisningerne, og derfor kan du velfortjent koble af med en traditionel engelsk afternoon tea på et hyggeligt tehus, eller slå dig ned på en klassisk pub med en pint og dine studiekammerater.

Læs på London South Bank University

London er en populær studiedestination blandt internationale studerende og det er ikke uden grund. I 2018 blev London nemlig rangeret som den bedste studieby i verden i QS Best Student Cities. Drømmer du om at udleve studielivet i London på et anerkendt universitet, så kan det være at London South Bank University (LSBU) er noget for dig. LSBU er beliggende centralt i den britiske storby og er Londons største og ældste universitet. LSBU har modtaget den højest mulige rating for kvaliteten af dets uddannelser, ifølge det uafhængige Quality Assurance Agency (QAA), og tilbyder spændende uddannelser inden for blandt andet arkitektur, business, psykologi og jura. Vi har samlet alt, hvad der er godt at vide om LSBU nedenfor.

Central beliggenhed

LSBU har campus i hjertet af London omringet af historiske attraktioner i området Elephant and Castle. Kun 20 minutter fra campus med undergrundsbanen kan du nyde udsigten til Buckingham Palace og London Eye fra St James’ Park, eller besøge attraktioner som Houses of Parliament, Buckingham Palace, the Tower of London og Piccadilly Circus. Elephant Park ligger kun ti minutters gang fra campus, og ud over at være et sted, hvor man kan spise, drikke og shoppe, er området perfekt til en eftermiddagstur, at studere udendørs eller bare slappe af med vennerne. London er livlig og travl, men der er også masser af grønne områder med berømte parker, naturlandskaber og skjulte perler, hvor du kan motionere og slappe af.

Et af de billigste universiteter

Det er desværre ikke gratis at læse en hel uddannelse på et udenlandsk universitet, for som international studerende, skal du betale studieafgift (tuition fee) til universitetet og England er ingen undtagelse. Men op med hovedet ! På LSBU finder du nogle af de laveste studieafgifter sammenlignet med andre universiteter i London, og ønsker du at læse i England til en overkommelig pris, så skal du vælge LSBU. Her får du rum i økonomien til at opleve Londons smukke områder og spændende kultur. På LSBU er der endvidere gode muligheder for at få stipendium (scholarship) som kan nedsætte den, i forvejen, lave studieafgift yderligere.

Egne studieboliger

LSBU har egne studieboliger, der, ligesom campus, også er placeret i bymidten. Boligerne ligger kun få minutters gang fra Big Ben, London Eye, London Bridge stationerne og alt hvad du ellers skal bruge. Derudover er der gode transportforbindelser fra studieboligerne til alle Londons seværdigheder. Studieboligerne er billigere end boliger på det private marked, og en god måde hvorpå du kan få boligen bekræftet før afrejse og derved ikke skal stresse over din boligsituation ved ankomst.

Forstå adgangskravene

Har du undersøgt optagelseskravene på Studysea’s britiske samarbejdsuniversiteter, har du nok opdaget at der flere steder står ABB, 2:1 degree eller noget andet som kan være vældig svært for en dansker at overføre til vores karaktersystem. Synes du at det virker forvirrende med adgangskravene til LSBU, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring med ansøgninger til Storbritannien og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Du kan nå det endnu!

Hvis du drømmer om at læse din uddannelse i England, har du sikkert allerede hørt om UCAS og ved måske, at ansøgningsfristen via UCAS for længst er overskredet. Bare rolig! Du stadig nå at søge optag på en hel uddannelse på LSBU via Studysea, der er officiel repræsentant for universitetet. Faktisk kan du søge helt frem til den 30. juni via Studysea, men det kan være en god idé at starte din ansøgning tidligere, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få din uddannelse godkendt til SU inden afrejse. Læs mere nedenfor.

 

Hvorfor LSBU via Studysea?

Der er mange grunde til at læse en uddannelse i England og på LSBU og mindst lige så mange grunde til at lade Studysea hjælpe dig med at realisere drømmen.

Gratis og personlig vejledning

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for London South Bank University. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på LSBU og hjælpe dig med din ansøgning.

Over 98% optages

Mere end 98% af Studysea’s ansøgere optages på deres første prioritet, hvilket er en fantastisk mulighed for stadig at komme ind på drømmestudiet, selvom snittet måske ikke rækker til den samme uddannelse på et dansk universitet.

Kom godt fra start med legater

Selvom studieafgiften er overkommelig for danske studerende, så luner det altid med ekstra støtte fra legater. Via Studysea kan du komme godt fra start med vores legatkit som bl.a. inkluderer vores legatguide, legatliste, ansøgningseksempel og budgetskabelon.

Hjælp til SU

Skal du læse en hel videregående uddannelse i udlandet har du mulighed for at søge SU. Uddannelsen skal optages på SU’s Fast Track-liste. Fast Track-listen er en liste over uddannelser, som SU har godkendt. Er den uddannelse du søger ind på ikke godkendt endnu, skal du lave en ansøgning. SU’s behandlingstid er ca. 2,5 måneder. Synes du at det virker som en stor mundfuld? Bare rolig! Studysea hjælper dig med din Fast Track-ansøgning, så du forhåbentligt ikke får afslag på grund af forkert eller manglende dokumentation.

Intet ansøgningsgebyr

Når du søger optag på LSBU via Studysea, sparer du ansøgningsgebyret, som du ellers skulle have betalt ved UCAS.

Mange flere fordele

Som Studysea ansøger nyder du også godt af de generelle fordele vi tilbyder (uanset universitet). Dette inkluderer bl.a. vores, pre-departure guide og meget mere. Læs mere her om fordele via Studysea. Husk, at Studysea er personlig vejledning helt gratis – kontakt os for at få en snak om dine muligheder.

 

Få gratis vejledning og hjælp til ansøgningen til LSBU