fbpx

Uddannelse i England

Studér i England, besøg den lokale pub og nyd en omgang Fish’n’Chips. Læs mere om England som studieland og se de universiteter du kan studere på via Studysea.

Vil du vide mere om at studere i England? Kontakt os for gratis vejledning

Studér i England

Der er mange grunde til at overveje England som studieland. Foruden at have et imponerende akademisk omdømme internationalt, finder du næsten ingen bedre mulighed for at blive flydende på engelsk. England har 134 videregående uddannelsesinstitutioner, hvoraf fire er blandt de 10 bedste universiteter i verden. På grund af det høje antal universiteter er der også et højt antal studerende og af de 1,61 millioner studerende i England, er omkring 463.000 internationale studerende, som bor i alt fra storbyer til landområder og kystbyer. Med hjælp fra Studysea kan du også realisere dine drømme om at studere på et universitet i England. Vi kan hjælpe dig med både et semester eller en hel uddannelse.

Tag på opdagelse som studerende i England

England er en dejlig destination i Europa! Et land fyldt med lokale pubs, glade mennesker, skøn natur og monumenter som Buckingham Palace, Big Ben, Stonehenge og Cambridge University. At studere her giver dig mulighed for at udforske disse steder på første hånd. England er beliggende vest for Danmark og med fly fra København kan du være fremme på blot 1-2 timer. Men selvom du ikke er langt hjemmefra, er England alligevel anderledes fra Danmark. Hvis du tager på opdagelser i England, vil du opdage at landet mest består af lavland, men med bjergterræn i Nordvest. Dog vil du ikke finde bjerge som er over 1.000 meter. Med mere end 40 lufthavne og 2.563 togstationer er det også nemt at rejse til og rundt i England, uanset om du vil udforske de store byer, det fortryllende landskab eller noget midt imellem. England har så meget at byde på, uanset hvad dine interesser er uden for klasselokalet. Studerer du her, vil du snart opdage, at der er noget for enhver smag.

 

Kunst og kultur

Skal England danne rammen for hele eller dele af din uddannelse, får du en unik kulturel oplevelse. England er rig på historie, politik og betydningsfulde begivenheder. Ligeledes er kunsten, musikken og litteraturen en væsentlig del af det engelske land. Når det kommer til teater, har de en meget stærk tradition og har sat stort præg på opfattelsen af dramatikken i hele Europa. William Shakespeare har med sine tragedie-, romance- og komedieværker som Hamlet og Romeo & Juliet gjort London og Edinburgh til Storbritanniens største teaterbyer og udbredt engelsk kultur til resten af verden. Studerer du i England, får du også en enestående mulighed for at fordybe dig i britiske traditioner. Oplev for eksempel en traditionel “afternoon tea” i landet, hvor the-brygning er en kunst, besøg den lokale pub eller smag på traditionelle engelske retter som Fish’n’chips, Sheperds Pie og Beef Wellington.

 

England er en top-studiedestination

England skiller sig ud som en topdestination for videregående uddannelse med imponerende to universiteter på listen over verdens top tre bedste universiteter, mens hele 26 engelske universiteter rangerer blandt de 200 bedste. Men det er ikke kun det akademiske, der gør England, og i særdeleshed London, til en attraktiv destination. Det er også det internationale miljø, hvor studerende fra hele verden samles, som et led i at internationalisere deres uddannelse. Forestil dig at diskutere litteratur med en studerende fra Japan, arbejde i et gruppeprojekt med en fra Brasilien, eller fejre den amerikanske uafhængighedsdag med en fra USA. På et engelsk universitet er mulighederne for at skabe internationale bekendtskaber uendelige og Studysea samarbejder helt sikkert med et universitet, hvorfra du kan realisere dine internationale drømme!

Hvad kan Studysea tilbyde?

Overvejer du at studere i England, på et af de universiteter som Studysea samarbejder med, kan vi gratis vejlede dig og hjælpe dig med ansøgningen, SU, legater, bolig, visum og andet praktisk som du skal have styr på før du kan rejse afsted. Ved Studysea kan du forvente personlig og kompetent vejledning. Der er mange gode grunde til at søge igennem Studysea, hvis du vil studere i udlandet. Forneden kan du se hvilke typer ophold vi kan hjælpe med, hvis du drømmer om at komme til England.

Fakta om England

Befolkningstal: 55 millioner
Hovedstad: London
Sprog: Engelsk
Beliggenhed: Vesteuropa
Areal: 130.345 kvadratkilometer

 

England er et af de fire lande, der sammen med Wales, Skotland og Nordirland, udgør Storbritannien. England er en del af de britiske øer og det er ikke et særlig stort land. Faktisk kan man få plads til hele Storbritannien inde i Texas over 2,8 gange!

Visum til uddannelse

Studerende, der skal opholde sig i Storbritannien i mere end 6 måneder, skal ansøge om et studievisum (student route visa). Det vil altså sige, at du ikke behøver et visum til dit study abroad ophold, der blot varer ét semester. Før du kan søge visum skal du have et såkaldt “CAS” fra dit universitet. Når du søger optag på et universitet i England via Studysea, vejleder vi dig om hvordan du får dit CAS og søger visum.

Arbejde mens du studerer

Skal du studere i England i mindre end 6 måneder, og har du ikke et studievisum, er det ikke muligt at arbejde mens du studerer. Dette omfatter også frivilligt og andet ubetalt arbejde. Har du derimod et studievisum, må du som udgangspunkt arbejde i op til 20 timer om ugen og ubegrænset i ferier.

Arbejde efter afsluttet uddannelse

Hvis du gennemfører en bachelor- eller kandidatuddannelse i Storbritannien, kan du ansøge om et kandidatvisum (Graduate visa), der giver dig tilladelse til ophold og arbejde i Storbritannien i en periode på højest 2 år efter at du har afsluttet dine studier. Du skal være i Storbritannien, når du ansøger.

Universiteter i England

city university london

City, University of London

into england

INTO

london south bank university

London South Bank University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

newcastle university england

Newcastle University

St Mary’s University Twickenham London 

university of east anglia

University of East Anglia

university of west london

University of West London

Kort over universiteter