fbpx

Irland

Arbejd i mulighedsrige Irland, hvor du kan opleve en helt enestående natur og kultur. Læs mere om hvad du kan opleve som praktikant. Her er en kort landebeskrivelse.

Irland praktik arbejde dublin

Universiteter i Irland

Praktik i Irland

Fakta om Irland

Befolkningstal: 5 millioner

Største by: Dublin

Hovedstad: Dublin

Sprog: Engelsk og irsk

Praktik eller studier i Irland

Irland er en ø omkranset af lave bjerge ud til kysterne og har en smuk gennemstrømning af landets største flod Shannon og dens bifloder. Der er mange ting at udforske i Irland, både naturlige omgivelser og kulturelle oplevelser. Irernes meget sociale kultur gør at du vil have nemt ved at møde nye mennesker. Befolkningen er relativ ung og faktisk den yngste i Europa med 33% af befolkningen under 25 år. I Europa er gennemsnittet 28%. Grib mulighederne i Irland og bliv en del af en ung skare, der er klar på at give dig gode kulturoplevelser og tage dig med på de vildeste vandreture i Irlands smukke natur.

“Craic”-søgende lokalbefolkning og levende kultur

Irerne er passionerede omkring mange ting som politik, sport, poesi og kreativitet. Befolkningen er snakkesalig og elsker at finde sjov eller “craic, som det hedder på irsk, hvor end det befinder sig. Faktisk er det nærmest en uskreven regel i Irland, at man ikke skal tage sig selv alt for seriøst. Og sjov er der i hvert fald at finde i det berygtede Temple Bar distrikt i Dublin. Det er det mest populære område i byen, hvor du finder et bredt udvalg af barer og restauranter og måske af og til en fremadstræbende musiker i et gadehjørne. Det er det bedste sted i byen hvor du kan opsuge den lokale atmosfære og kultur.

Fordyb dig i fantastisk natur, legendariske slotte og charmerende byer

Naturen er så mangfoldig og magisk at det ofte bruges som filmlokationer til store filmproduktioner som Game of Thrones og Star Wars. Irlands landskab er blevet formet af den sidste istid og er så uforudsigeligt at det vil tage pusten fra dig. Det er alt fra sandstrande og et månelignende plateau til underjordiske grotter og klippeformationer. Derudover er der mere end 30.000 slotte og ruiner spredt i hele landet. Nogle er åbne for turister og nogle kan endda lejes! Der er 11 byer at udforske, de fleste beliggende i øst, heriblandt landets hovedstad Dublin. Klimaet er tempereret kystklima og det betyder at gennemsnitstemperaturen er lavest i januar med mellem 4-7 grader og varmest i juli med mellem 14-16 grader.