fbpx

Emilie Sigrid

 

Emilie Sigrid læser Entreprenørskab & Design på Københavns Erhvervsakademi (KEA). Under hendes uddannelse tog Emilie et study abroad ophold på Autonomous University of Barcelona, hvor hun læste fagene International Finance, Entrepreneurship and New Venture Creation, E-commerce and Online Businesses, Intercultural Communication, Communication and Gender.

Drømmer du også om at kombinere dit studie med en rejse til Barcelona eller udlandet ligesom Emilie, så læs med her og bliv inspireret til dit studieophold!

 

Hvad er de tre bedste ting ved universitetet og undervisningen?

  1. At møde nye mennesker og unge studerende.
  2. Jeg fik styrket mine engelskkundskaber og udforsket nye fag
  3. Vi havde korte dage og fri om fredagen, hvilket gav mulighed for at udforske byen og deltage i sociale aktiviteter. Modsat undervisningen i Danmark, blev der dog tjekket fravær til hver time og de forventede en del mere deltagelse fra de studerende end jeg er vant til.

 

Hvilke oplevelser fra dit ophold skiller sig særligt ud?

En oplevelse, der virkelig skiller sig ud fra mit ophold, var at udforske Barcelonas rige kulturarv. Jeg nød især den imponerende arkitektur, de lækre madoplevelser og den energifyldte atmosfære i byen. Jeg har brugt en stor del af min fritid på at udforske byen til fods, tage på stranden og deltage i lokale festivaler. Derudover har jeg været på fantastiske vandreture op i bjergene og weekendture langs kysten. Disse oplevelser gav mig mulighed for at opleve naturens skønhed på en helt unik måde og skabte uforglemmelige minder under mit ophold.

 

Hvilke sociale aktiviteter tilbydes på Autonomous University of Barcelona?

På universitetet var der ikke nogen sociale aktiviteter organiseret, men de studerende arrangerede ofte sammenkomster og begivenheder. Derudover blev der også planlagt udflugter og aktiviteter gennem danske Erasmus-grupper. Fordi der var masser af muligheder for at deltage i forskellige arrangementer og møde nye mennesker, var det utroligt nemt at udvide mit netværk under mit studieophold. Jeg vil anbefale at være åben over for nye oplevelser og at engagere sig fuldt ud i det kulturelle og akademiske liv på universitetet. Det er en oplevelse, der vil berige dit liv på mange måder.

 

Hvad er de tre bedste ting ved at bo i Barcelona, Spanien?

  1. Den unikke kombination af strand- og byliv.
  2. Det levende natteliv og de uendelige muligheder for at udforske byen.
  3. Et varmt og imødekommende lokalsamfund, der bidrog til en følelse af tilhørsforhold og trivsel.

 

Hvordan boede du og hvad er dine anbefalinger som studerende i området?

Jeg boede i en lejlighed med min veninde lige ved Plaça Reial. Jeg anbefaler at tale med venner og bekendte, især dem der er fortrolige med byen eller har boet der tidligere, for at få anbefalinger og indblik i forskellige boligområder og -muligheder. Vi fandt vores bolig gennem en boligportal, hvilket gav os tryghed og sikkerhed med hensyn til boligsituationen, inden vi tog afsted.

 

Hvad har været det bedste ved at søge igennem Studysea?

Det bedste ved at søge gennem Studysea var den hjælp og support, jeg fik gennem hele processen. De gjorde det nemt at navigere i ansøgningsprocessen og gav mig værdifuld information om mine muligheder. Jeg vil klart anbefale andre at studere i udlandet gennem Studysea. De tilbyder en pålidelig service og hjælp, der gør hele oplevelsen mere strømlinet og mindre stressende.

 

 

Vil du også studere i udlandet? Få gratis vejledning via Studysea

 

Navn

Emilie Sigrid

Uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelse

Entreprenørskab & Design

Fag på udenlandsk universitet

International Finance, Entrepreneurship and New Venture Creation, E-commerce and Online Businesses, Intercultural Communication, Communication and Gender.

Kategori
Alumne, Autonomous University of Barcelona
Tags
Alumne, Autonomous University of Barcelona, Entreprenørskab og Design, freemover, Kea, portræt, selvarrangeret studieophold, sol, Spanien, strand, Studieophold, study abroad, uab, udveksling