fbpx

Fatima Awad

udveksling sdu hanyang

Fatima Awad har læst Cand.merc Brand Management & Marketing Communication på Syddansk Universitet, hvor der var mulighed for udveksling. Fatima rejste til Sydkorea igennem Studysea i efteråret 2017, hvor hun læste fag på Hanyang University i Seoul.

Læs om Fatimas erfaringer og anbefalinger med Hanyang University, Seoul og SDU’s udvekslingsprogram.

 

Hvad er de 3 bedste ting ved at bo i Seoul, Sydkorea?

  1. Der er gode transportmuligheder, så det er nemt at komme ud og se forskellige seværdigheder.
  2. Der er gode muligheder for at stifte bekendtskab med kulturen.
  3. Korea er et sted hvor der altid er gang i den, så man kommer ikke til at kede sig.

Korea har en anden kultur end i Danmark, hvilket er vildt spændende hvis man godt kan lide at udforske og opdage nye og anderledes ting. Jeg synes også at det var fedt at møde nye mennesker – både koreanere men også folk fra resten af verden.

 

Hvilke sociale aktiviteter tilbydes på Hanyang University?

Man kan deltage i mange forskellige klubber på universitetet. Jeg deltog f.eks. i en gruppe der hed “Global Supporters in HUBS”, som arrangerede flere forskellige aktiviteter for internationale studerende. Derudover afholdte universitetet festival med musik og forskellige optrædener. Min yndlings fritidsaktivitet har været at udforske kulturen med andre studerende.

 

 

Hvad er de 3 bedste ting ved universitetet og undervisningen?

  1. Karakteren bestemmes ikke kun ud fra ens prøver og eksaminer, men også ud fra deltagelse, fremmøde, præstationer og gruppearbejde.
  2. Der er både hold- og klasseundervisning fordi holdene ikke er så store.
  3. Man møder andre studerende og lærer af hinanden.

 

Hvad er dit syn på SDU’s udvekslingsprogram?

Der er begrænset pladser samt udvekslingsmuligheder for studerende, da SDU får mange ansøgere. Chancen for at få ens første eller anden prioritet for udvekslingsdestination er meget lille. Via Studysea er sandsynligheden meget større. Jeg valgte også at ansøge via Studysea, fordi de udbød Korea som destination, hvilket var det sted, jeg gerne ville besøge.

 

Har det økonomiske været et problem for dig på dit studieophold?

Hvis man har sparet en smule op og er god til at håndtere sin indkomst og månedlige ydelser, så er det til at overkomme.

 

Vil du anbefale andre at studere i udlandet via Studysea?

Ja helt klart. Udover god betjening og søde medarbejdere, var Studysea en kæmpe hjælp hele vejen igennem. Studysea giver gode muligheder for anderledes destinationer såsom Korea, end de fleste andre udbydere.

Navn

Fatima Awad

Uddannelsesinstitution i Danmark

Syddansk Universitet

Uddannelse

Cand.merc Brand Management & Marketing Communication

Uddannelsesinstitution i udlandet

Fag i Udlandet

International Business Communication, Korean Industry Study, Organizations in the Digital Age, Strategic Management, Service Marketing

Date
Kategori
Alumne, Hanyang University
Tags
Alumne, Brand Management & Marketing Communication, Hanyang, kandidat, kandidat i udlandet, korea, SDU, Seoul, Studieophold, Syddansk Universitet, Sydkorea, udveksling