fbpx

Sydkorea

Studer i Sydkorea som bl.a. er kendt for K-pop og højt avanceret IT og robotteknologi. Her er en kort landebeskrivelse for dig som overvejer Sydkorea som studieland.

studer i sydkorea study abroad sydkorea landeprofil

Universiteter i Sydkorea

Fakta om Sydkorea

Befolkningstal: 49 millioner
Hovedstad: Seoul
Sprog: Koreansk

Studér i Sydkorea

Sydkorea, eller Republikken Korea, ligger på den sydlige del af den koreanske halvø mellem det Japanske Hav og det Gule Hav. Landet er et af de mest teknologisk avancerede i verden og hører også blandt de fire Asiatiske Tigre som alle har oplevet en meget høj vækst. Sydkorea har et meget højt fagligt niveau på dets universiteter og der er mange fag udbudt på engelsk. Da leveomkostningerne er relativt lave samtidigt med at niveauet på undervisning og forskning er meget højt, får danske studerende som vælger Sydkorea rigtig god værdi for pengene. Under dine studier, vil du kunne opleve en af verdens største metropoler, samt den smukke natur som landet byder på. Koreanerne er venlige og elsker at invitere udlændinge ud til soju som er den mest populære alkoholiske drik i landet.

K-pop, K-drama, Hyundai og Samsung

Sydkorea er kendt for dets popkultur hvor både K-poppen (koreansk popmusik) og K-dramaer (koreanske tv-serier) spilles i radioer og vises på tv-stationer over hele verden. Kultur og kreativitet spiller en vigtig rolle i det koreanske samfund og som studerende i Sydkorea vil du altid have noget at tage dig til. Sydkorea er endvidere et kæmpe eksportland hvor de mest kendte eksportvarer bl.a. tæller elektronikproducenter som Samsung og LG samt bilproducenterne Kia og Hyundai. Sydkorea er et perfekt eksempel på hvordan viden genereret fra universiteternes forskning er blevet overført til praktisk anvendelse i samfundet.