fbpx

Simon Frederik Lund

simon frederik lund maskinmester udveksling

Simon Frederik Lund læser til maskinmester på Fredericia Maskinmesterskole og har læst 5. semester af uddannelsen på Monash University i Australien. Læs om Simons oplevelser og erfaringer som dansk studerende i Australien.

 

Hvad er de bedste ting ved at læse på Monash University?

Underviserne generelt er meget kvalificerede og størstedelen af dem er meget engagerede og hjælpsomme. Generelt får man et indtryk af at universitetet er drevet professionelt, der er styr på tingene og der bliver lyttet til og handlet på den kritik der gives.

 

Hvad er det bedste ved at bo i Australien og i Melbourne?

Jeg har boet på campus med ca. 45 – 55 minutter med offentlig transport ind til Melbourne centrum. Der er fordele og ulemper ved at bo på campus, men jeg har generelt været glad for det. Her er et hav af klubber og faciliteter til fri eller billig afbenyttelse, samt et campuscenter med bank, posthus, frisør, læge m.m. det gør det dejlig nemt at kunne gå til alting.
Campus ligger sydøst for Melbourne, og herimellem ligger fx. stranden ved St. Kilda, og botanisk have. Det tager ca. 20 minutter med bus til stranden, hvilket er rigtig lækkert på de varme sommerdage. Jeg har i min tid her rejst meget rundt i landet og Australien er et fantastisk land at rejse rundt i. Jeg er meget glad for at jeg købte en bil for den tid jeg har været her, da den offentlige transport praktisk talt kun eksisterer i byområderne.

 

Hvad har været din bedste fritidsaktivitet

På universitetet har jeg været rigtig glad for at være en del af kickboxingklubben. I den hall jeg har boet i har vi haft kage og madlavningsklub mindst en gang om ugen. Desuden har jeg brugt en meget stor del af min fritid på at rejse landet tyndt, og har derfor prioriteret en stor del af min fritid på campus.

 

Hvad har været det bedste ved at søge igennem Studysea?

Det har fungeret rigtig godt at der har været styr på hvad der skal søges, og I hvilken rækkefølge. Jeg søgte en plads på universitet ret sent, og det havde ikke været muligt hvis jeg havde søgt selv, udenom studysea.

Navn

Simon Frederik Lund

Uddannelsesinstitution i Danmark

Fredericia Maskinmesterskole

Uddannelse

Maskinmester

Fag på udenlandsk universitet

Leadership Principles & Practices Strategic Management Organisational Behaviour Principles of Marketing

Date
Kategori
Alumne, Monash University
Tags
Fredericia Maskinmesterskole, maskinmester, Studieophold, udveksling