fbpx

Line Brixen Nielsen

Efter at have færdiggjort sin gymnasiale uddannelse på HHX Skjern, rejste Line til Paris for at læse sin bacheloruddannelse i Business Administration på Paris School of Business (PSB). Læs om Lines erfaringer, hendes oplevelser med den franske hovedstad og hvorfor hun valgte, at lige netop PSB skulle danne rammen for hendes bacheloruddannelse.

 

Hvorfor valgte du at læse på Paris School of Business?

Jeg valgte, at studere på Paris School of Business, fordi jeg ønskede en international uddannelse med et stærkt fokus på erhvervsøkonomi og ledelse. Skolen har en anerkendt status blandt franske universiteter, og den har et omfattende netværk af internationale samarbejdspartnere, hvor der tilbydes undervisningsophold i forskellige lande verden over.

 

Hvad er det bedste ved at læse på PSB?

På den internationale linje går der utroligt mange forskellige nationaliteter. Man lærer så mange forskellige kulturer at kende, da der er en del gruppearbejde i undervisningen. Det er virkelig lærerigt at skulle arbejde sammen med og kommunikere med folk, der har en kultur, der er så forskellig fra ens egen. Personligt har jeg udviklet mig utroligt meget både i min tilgang til skolen og det sociale liv, på grund af alle de forskellige kulturer på skolen.

Hvert år er der mulighed for et undervisningskursus på en af partneruniversiteterne i enten München, London eller Milano, hvor jeg valgte at tage afsted til den sidstnævnte. Kurset var meget anderledes end den normale undervisning, hvilket var rigtig spændende og lærerigt. Jeg synes, det er super fedt at få muligheden for at se og opleve universiteter i andre lande og få et lille afbræk fra den normale undervisning.

 

Hvad er det bedste ved at bo i Paris?

Der er mange gode ting ved Paris man kan fremhæve, men én af de ting, jeg virkelig værdsætter, er byens arkitektur. Paris er både smuk og unik, og man bliver aldrig træt af at se de forskellige monumenter, skulpturer eller bygninger. Selvom det er en storby med mange mennesker, føles den ofte ret lille, og det er nemt at gå til de fleste ting.

En anden ting jeg elsker ved byen, er den høje grad af mangfoldighed. Jeg opdagede hurtigt at ingen vurderer dig ud fra dit udseende eller din adfærd, så man kan virkelig være sig selv og udfolde sig frit, hvad enten det handler om stil, udseende eller opførsel, uden at blive bedømt på en negativ måde.

Derudover er Frankrig et land med så meget kultur og charme og altid god mad. Når man først lærer franskmændene at kende, er de utroligt søde, hjælpsomme og fulde af en livsglæde, der er meget inspirerende.

 

Er der mange sociale aktiviteter i Paris og på PSB?

Universitetet tilbyder en række sociale aktiviteter og klubber, men de er ofte kun rettet mod franske studerende. Paris er dog en livlig og pulserende by, hvor man altid kan finde en fest, udstilling, vinsmagning, koncert osv. Man kan holde sig opdateret om nye arrangementer eller begivenheder via Facebook eller forskellige apps, der er designet til netop det formål at finde nye venner. Byen har mange internationale beboere, så der er rig mulighed for at møde andre, der er i samme situation som dig.

Der er generelt gode muligheder for at udvide sit sociale netværk, mens man er i Paris. Bare på skolen interagerer jeg dagligt med andre studerende og lærere fra forskellige lande og med forskellige akademiske baggrunde, og i min fritid har jeg et studiejob ved et internationalt konsulentfirma, der har givet mig endnu flere muligheder for at udvide mit netværk.

 

Hvad har været det bedste ved at søge igennem Studysea?

Studysea har et meget bredt udvalg af partneruniversiteter og tilbyder vejledning af utrolig høj kvalitet. Deres medarbejdere er altid hjælpsomme og effektive, hvilket var en af de faktorer, der gjorde mig rigtig tryg gennem hele processen både med ansøgning og flytning. Jeg anbefaler altid Studysea til venner og familie, der overvejer at studere i udlandet. De gjorde min ansøgningsproces så nem og smertefri og var altid super søde og hurtige til at svare på alle de spørgsmål, jeg havde, både før og under opholdet. Studysea er helt klart den bedste partner til at hjælpe dig med at få et fantastisk ophold i udlandet.

 

 

Vil du også studere i udlandet? Få gratis vejledning via Studysea

Navn

Line Brixen Nielsen

Gymnasiale uddannelse

Universitet i udlandet

Uddannelse i udlandet

Bachelor of Business Administration

Kategori
Alumne, Paris School of Business
Tags
bachelor, business, business administration, Frankrig, hel bachelor, Paris, Paris School of Business, PSB