fbpx

PSB Paris School of Business

Læs på PSB Paris School of Business i Frankrig. PSB er en del af det prestigefyldte “grande école”. Som officiel repræsentant i Danmark, kan Studysea gratis hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse eller et studieophold.

4194

Studerende

858

Internationale studerende

107

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på PSB Paris School of Business

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Certifikater

Summer/winter school

PSB Paris School of Business

 

PSB Paris School of Business blev etableret i 1974 og tilbyder uddannelser af høj kvalitet på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. PSB er en international privat handelshøjskole som er en del af det prestigefyldte franske “grande école”. Du har mulighed for at følge fag og uddannelser som undervises på fransk eller engelsk. PSB’s læringsfilosofi tager udgangspunkt i tre temaer: Savoir (kognitive færdigheder), Savoir-Faire (professionelle færdigheder) og Savoir-Etre (sociale færdigheder) og dette oplever du som studerende bl.a. via management workshops, et 1 mio. euro budget til studieaktiviteter og klubber og U Discover som er 400 events arrangeret året rundt med erhvervsledere, politikere, virksomhedsbesøg m.m.. PSB er bl.a. akkrediteret af AACSB og anerkendt af det franske uddannelsesministerium og institutionen rangerer hvert år blandt Frankrigs bedste business schools. I alt læser ca. 4200 studerende på PSB, hvoraf 22% er internationale der repræsenterer mere end 100 forskellige nationer. Læser du en hel uddannelse på PSB, bliver du en del af et globalt alumnenetværk med mere end 14.000 tidligere studerende.

 

 

Studiemiljø

 

PSB ligger i hjertet af Paris. Oplev lysenes by, føl energien og den livlige kultur i den verdensberømte by. Paris er ifølge QS blandt verdens 10 bedste studiebyer. Storslået, men alligevel varmende intim; ekstravagant og elegant, men alligevel enkel på alle de rigtige måder; Paris er en by der fortsætter med at fange hjerter og sind hos dem, der besøger eller bor der. Paris har overraskelser rundt om hvert gadehjørne. Kom og opdag det selv, imens du studerer på en af Europas bedste private handelshøjskoler. PSB’s campus ligger fem minutters gang fra Olympiades metrostation, 10 minutters gang fra Seinen, 15 minutter fra Gare de Lyon togstation med metroen og 21 minutters kørsel fra Eiffeltårnet. Med Eurostar højhastighedstog kan du være i London på under 3 timer. På campus finder du moderne faciliteter inklusiv bibliotek, caféer samt forskellige studieklubber og studentersamfund. PSB’s campus er en del af Campus Cluster Paris Innovation som samler uddannelse, ledelse og iværksætteri og innovation under et tag. Få en virtuel rundtur på PSB’s campus.

 

Besøg PSB Paris School of Business’ hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på PSB Paris School of Business

 

På PSB kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Derudover er det også muligt at læse certifikater eller fag henover sommeren eller vinteren. Som studerende på PSB kan du læse fag og uddannelser indenfor følgende fagområder:

 

 • Arts Management
 • Business Development
 • Communications (fransksproget)
 • Data Analytics
 • Entrepreneurship (fransksproget)
 • Hospitality and Tourism Management
 • Luxury Brand
 • Luxury and Fashion Management
 • Finance and Accounting
 • Marketing
 • Management
 • Performing Arts
 • Purchasing and Supply Chain Management

Study abroad (studieophold)

Study abroad (Semesterophold) på PSB

 

Study abroad er en betegnelse for et studieophold i udlandet, hvor du ikke afslutter en hel uddannelse i udlandet. Study abroad minder meget om udveksling og varer 1-2 semestre. Ved udveksling rejser du ud gennem en udvekslingsaftale på din danske uddannelsesinstitution og får hjælp af det internationale kontor. Ved study abroad finder du selv et relevant universitet i udlandet, du ønsker at læse på. Vælger du et af Studysea’s partneruniversiteter, får du gratis hjælp af Studysea gennem ansøgningsprocessen. Se uddybning på vores side om udveksling og study abroad.

 

Sådan finder du fag

 

 

Fra listen skal du vælge et track som du ønsker at følge. Det er normalt ikke muligt at blande fag på tværs af sprog og uddannelser. Ønsker du at læse fag på fransk, kan du kontakte Studysea for at få tilsendt fagkataloget.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

PSB følger ECTS systemet ligesom i Danmark. Du kan læse op til 30 ECTS på et semester. De fleste fag på PSB er 6 ECTS.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

 

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. På listen med fag som du kan rekvirere hos Studysea finder du også fagbeskrivelserne. Har du behov for detaljerede fagbeskrivelser kan du kontakte Studysea for at få tilsendt disse.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på bachelorniveau på PSB

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse ved at klikke på linket forneden:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau på PSB

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse ved at klikke på linket forneden:

 

Øvrige

PSB tilbyder både summer og winter school

 

 

 

Fagudbuddet varierer så kontakt os gerne for senest opdateret info.

Studieperioder

Universitetet har to semestre om året.

 

 • Efterårssemestret: September til  december (anbefalet ansøgningsfrist 31. maj)
 • Forårssemestret: Januar til april (anbefalet ansøgningsfrist 31. oktober)

 

Ovenstående ansøgningsfrister gælder study abroad. Søger du hel uddannelse vil ansøgningsfristen afhænge af det program du søger til. Kontakt os for mere info. Er den anbefalede ansøgningsfrist foroven passeret, kan du kontakte Studysea for at høre om vi stadig kan nå at hjælpe dig med optagelse, da det ofte er muligt.

Studieafgiften (tuition) på PSB Paris School of Business

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. læs mere om studieafgiften under de enkelte faneblade.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering. Studieafgiften for hele uddannelser varierer.

Kontakt Studysea for studieafgiften for det program du ønsker at søge.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad når du søger igennem Studysea.

Study abroad (studieophold)

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2024 er:

 

 • 5.200 EUR for 30 ECTS (5 fag)
 • eller 1.150 EUR pr. fag hvis du læser under 5 fag

 

Læs mere omkring dine muligheder for finansiering fra det offentlige og private under finansieringsmuligheder.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Studieafgiften på hele bacheloruddannelser varierer. Kontakt Studysea for gældende priser.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Studieafgiften på masteruddannelserne på PSB varierer og vi anbefaler du kontakter os for den gældende studieafgift.

Øvrige

Certifikater

Summer/winter school

Universitetets studieboliger

En af fordele ved at læse på PSB er skolens centrale beliggenhed i Paris. Det giver dig en unik mulighed for også at bruge byen som din campus, samt bo centralt i den charmerende franske hovedstad. PSB har ikke egne studieboliger, men samarbejder med forskellige aktører som kan tilbyde eller hjælpe dig med bolig. Læs mere om boligmulighederne på PSB’s hjemmeside. Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig.

 

Du har ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på PSB via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Paris.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført mindst et års studier på din videregående uddannelse inden udrejse

 

Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med PSB Paris School of Business, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det PSB’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Øvrige

Kontakt Studysea for information om optagelse på:

 

 • Certifikater
 • Summer/winter school

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på PSB Paris School of Business?

 

Vil du søge ind på PSB Paris School of Business kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på PSB skal du forbedere følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres via Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse (hvis du ikke har gennemført første år af en videregående uddannelse)
 • Kopi af gyldigt pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver normalt et ansøgningsgebyr, men når du søger igennem Studysea er det gratis.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver normalt et ansøgningsgebyr, men når du søger via Studysea er det gratis.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver normalt et ansøgningsgebyr, men når du søger via Studysea er det gratis.

Øvrige

Vil du søge et af PSB’s øvrige programmer, anbefaler vi at du kontakter os for at få tilsendt ansøgningsvejledning.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med PSB, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det PSB’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Line læser bachelor på Paris School of Business

 

Efter at have færdiggjort sin gymnasiale uddannelse på HHX Skjern, rejste Line til Paris for at læse sin bacheloruddannelse i Business Administration på Paris School of Business (PSB). Læs om Lines erfaringer, hendes oplevelser med den franske hovedstad og hvorfor hun valgte, at lige netop PSB skulle danne rammen for hendes bacheloruddannelse.

 

Læs hele indlægget

Sofie læser bachelor på Paris School of Business

 

Sofie Topp læser sin bacheloruddannelse i Business Administrations på Paris School of Business (PSB) og læser desuden fag, der hører under hendes major i International Management. Drømmer du også om at læse hele eller dele af din uddannelse i den verdensberømte kulturby, så læs med her og bliv inspireret af Sofies oplevelser med PSB og Paris som studiedestination.

 

Læs hele indlægget

Hvorfor læse på PSB?

Centralt beliggende i Paris

Paris School of Business (PSB) er beliggende i hjertet af den franske hovedstad, i det 13. arrondissement, i det dynamiske og typisk parisiske kvarter Butte aux Cailles, tæt på offentlig transport. Fra universitetets campus kan du blandt andet nå Seinen på 10 minutter, Eiffeltårnet på 20 minutter eller benytte dig af byens mange caféer og restauranter i dine pauser. Flyt din hverdag til byernes by under dine udlandsstudier, og oplev fransk kultur på tæt hold.

 

En del af det prestigefyldte “grande école”

PSB er en del af det prestigefyldte, franske Conférence des Grandes Écoles,  som anses for at omfatte de mest prestigefyldte franske eliteskoler. Vil du læse dit udlandssemester på PSB bliver du en del af et meget prestigefyldt universitet i en attraktiv storby.

 

Fransk kultur

Paris er en europæisk storby og et globalt centrum for kunst, mode, gastronomi og kultur. At studere i Paris betyder at nyde en unik livsstil og her er der noget at komme efter uden for universitetsstudierne, uanset om du vil opleve Paris’ mest berømte seværdigheder, lækker gastronomi eller tage på hyggelige gåture. Paris er nem at finde rundt i, og byens metro har siden år 1900 bundet de mange arrondissementer sammen til glæde for både lokale og turister.

 

Fransk madkultur

Er du til croissanter, macarons eller bouillabaisse, så er Paris lige noget for dig. Har du endnu til gode at stifte bekendtskab med Frankrigs alsidige madkultur, kan du nemt finde traditionelle franske retter og fransk bagværk på byens mange restauranter og caféer. Vidste du desuden, at fransk kogekunst som det eneste land i verden er optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv?

 

Mildt klima

I Paris skifter temperaturen og vejret afhængigt af årstiden, og det betyder at du finder de varmeste temperaturer fra juni til august. Vejret minder på mange måder om det vi kender fra Danmark, men Paris ligger i regionen lle de France, hvor der falder mindst nedbør i Frankrig. Vintermånederne er kolde og har temperaturer mellem frysepunktet og +7 grader. Uanset årstid er Paris storslået at opleve.

Hvorfor PSB via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for Paris School of Business. Når du søger optagelse via Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på PSB og hjælpe dig med din ansøgning. Vi har stor erfaring med at sende studerende til Paris og var den første uddannelseskonsulent i Danmark til at repræsentere PSB. Det giver dig de bedste forudsætninger for et vellykket studieophold.

Spar 400 kroner på rejseforsikring

Det en god idé at tegne en rejseforsikring. Studysea samarbejder med Gouda og vi giver dig 400 kroner i rabat, hvis du bestiller din Gouda rejseforsikring via Studysea. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun studerende, som har søgt ind og er blevet optaget på Paris School of Business via Studysea.

Socialt netværk med andre Studysea studerende

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Frankrig, kan du skabe kontakt til og møde andre danske Studysea studerende. Det giver gode muligheder for at høre erfaringer og sparre med andre eller f.eks. finde din fremtidige roommate.

Mød dine kommende medstuderende til pre-departure møde

Studerende som optages på PSB via Studysea inviteres til et pre-departure møde, hvor du kan møde andre danske studerende som skal afsted i samme studieperiode via Studysea og få svar på de sidste praktiske spørgsmål før afrejse.

Spar ansøgningsgebyret og sprogtesten via Studysea

Søger du study abroad ophold på PSB via Studysea, sparer du både ansøgningsgebyret og den engelske sprogtest. Du skal heller ikke betale noget depositum eller til interview, da du screenes af Studysea.

Se videoer om PSB og Paris