fbpx

American University of Rome

Studér på American University of Rome i den italienske hovedstad Rom. Læs studieophold eller en hel uddannelse.

700

Studerende

14

Studerende pr. underviser

1969

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på American University of Rome

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

American University of Rome

 

Velkommen til American University of Rome (AUR) – et amerikansk non-profit universitet beliggende i den italienske hovedstad Rom. Det historiske campus er beliggende i Monteverde på byens højeste bakke Janiculum Hill. Bakken er også kaldt Roms balkon, da der herfra er smuk udsigt til det historiske centrum, de omkringliggende bakker, middelalder-bydelen Trastevere og floden Tiberen. AUR tilbyder spændende undervisning i arkæologi, kunst, kommunikation, business og meget mere. Hvor det giver mening, finder dele af undervisningen sted i byen på rundture, arrangeret af underviserne. Du vil derfor have gode muligheder for at opleve Rom både i og udenfor klasseværelset. Selvom universitetet er beliggende i Italien, foregår undervisningen på engelsk.

 

AUR er akkrediteret i USA af Middle States Commission on Higher Education. Det betyder at du får en amerikansk uddannelse. Som en non-profit institution, arbejder AUR hårdt på at holde studieafgifterne så lave som mulige. AUR sammenlignet med andre amerikanske universiteter i USA, giver derfor rigtig god værdi for pengene. Dette, kombineret med de lave leveomkostninger i Italien, gør American University of Rome til et attraktivt valg for dig, der ønsker at opleve Italien, mens du læser dine studier i udlandet og får en amerikansk akkrediteret universitetsuddannelse.

 

Har du lyst til at studere på American University of Rome, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

 

Studiemiljøet på American University of Rome

 

American University of Rome’s campus består af to bygninger – Evans’ Hall, en villa fra 1920, der blandt andet huser computerlaboratorium, opholdsrum for studerende og undervisningslokaler, og ved siden af Carini 23, en femetagers bygning fra 70’erne, som rummer bibliotek, undervisningslokaler samt mørkekammer og laboratorium til filmproduktion.

 

Vejret i Rom er behageligt hele året og temperaturen vil typisk ikke nå under 10 grader. Det giver dig gode muligheder for at opleve Roms historiske seværdigheder i løbet af dit studie. Læser du på AUR er der desuden gode muligheder for at nå andre spændende destinationer i Sydeuropa eller Italien. Rejs f.eks. klimavenligt med tog fra Rom til Pisa, Venedig, Napoli eller andre spændende destinationer, mens du nyder det smukke italienske landskab.

 

Klassestørrelserne på American University of Rome er relativt små, og det gør det muligt for underviserne at give dig individuel støtte, og for dig at skabe nære relationer til dine medstuderende. På AUR finder du desuden et stort udvalg af studenterorganisationer, hvor du højst sandsynligt vil finde en klub, der passer til dine interesser. Ønsker du at udvide din internationale vennekreds, er der gode muligheder for at møde studerende fra andre lande. AUR har nemlig studerende fra mere end 50 forskellige lande.

 

Besøg American University of Rome’s website

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Studiemuligheder på American University of Rome

 

På American University of Rome kan du læse som study abroad og sabbatårsstuderende i 1-2 semestre eller hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet har et bredt udvalg af fag og uddannelser som er opdelt i følgende fagområder:

 

 • Archaeology and Classics
 • Art History
 • Business Administration
 • Communication & Digital Media
 • English Writing, Literature and Publishing
 • Film
 • Fine Arts
 • Interdisciplinary Studies
 • International Relations and Global Politics
 • Travel and Tourism Management
 • Food Studies
 • Peace Studies
 • Cultural Heritage

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Study abroad (studieophold)

Læs fag på American University of Rome

 

AUR’s study abroad program giver dig mulighed for at læse fag, som du kan få meritoverført til din uddannelse i Danmark. Du kan læse i et eller to semestre som study abroad studerende.

 

Hvordan finder jeg fag?

 

Du kan finde fag på universitetets hjemmeside. Følg vejledningen nedenfor:

 

 1. Brug værktøjet “course search”
 2. Vælg det semester du skal afsted under “Term”. Er det ikke tilgængeligt, vælger du senest tilgængelige tilsvarende semester.
 3. Vælg All under “Program”
 4. Tryk “Search”. Vælg herefter uddannelsesniveau under “Division”. Vælg undergraduate for at se fag undervist på bachelorniveau eller graduate for fag på kandidatniveau.

 

Du kan også downloade PDF-filer med overblik over fagudbuddet fra denne side. Download pdf’en “Undergraduate course offering by area” for at se fag undervist på bachelorniveau eller “Graduate course offering by area” for fag på kandidatniveau. Download filen, der passer til det semester, hvor du skal afsted. Er det ikke tilgængeligt, vælger du senest tilgængelige år. Brows herefter igennem fagene og de forskellige fagområder.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Det første tal i fagkoden angiver hvilket år/niveau faget undervises på. Fag undervist på kandidatniveau indikeres via fagkode 5xx eller højere.

 

Eksempelvis: PST 503 – Negotiation and Conflict Management (et fredsstudie fag på kandidatniveau)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credits på bachelorniveau eller 9-12 credits på kandidatniveau på American University of Rome svarer som regel til 30 ECTS, men husk; det er din danske uddannelses institution, som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

 

De fleste fag på AUR giver 3 credits og dermed kan du forvente at skulle følge 4 til 5 fag på bachelorniveau eller 3-4 fag på kandidatniveau.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Du kan finde fagenes fagbeskrivelser, når du finder fag gennem universitetets værktøj “course search”. Når du har fundet dit fag, kan du klikke på fagets “course code” og derfra hente finde fagets “Sample Syllabus”.

Sabbatår

Læs fag på American University of Rome i dit sabbatår

 

På AUR kan du læse fag i et eller to semestre i dit sabbatår.

 

Hvordan finder jeg fag?

 

Du kan finde fag på universitetets hjemmeside. Følg vejledningen nedenfor:

 

 1. Brug værktøjet “course search”
 2. Vælg det semester du skal afsted under “Term”. Er det ikke tilgængeligt, vælger du senest tilgængelige tilsvarende semester.
 3. Vælg All under “Program”
 4. Tryk “Search”. Vælg herefter uddannelsesniveau under “Division”. Vælg undergraduate for at se fag undervist på bachelorniveau.

 

Du kan også downloade PDF-filer med overblik over fagudbuddet fra denne side. Download pdf’en “Undergraduate course offering by area” for at se fag undervist på bachelorniveau. Download filen, der passer til det semester, hvor du skal afsted. Er det ikke tilgængeligt, vælger du senest tilgængelige år. Brows herefter igennem fagene og de forskellige fagområder.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Det første tal i fagkoden angiver hvilket år/niveau faget undervises på. Fag undervist på bachelorniveau indikeres via fagkode 100 til 499. Som sabbatårsstuderende med en gymnasial uddannelse i bagagen, anbefaler vi, at du følger fag undervist på introniveau. Det vil sige fag, der har 100-200 i fagkoden.

 

Eksempelvis: AH 100 – Art of Rome (et kunsthistorie fag på introniveau)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credits på bachelorniveau på American University of Rome svarer som regel til 30 ECTS, som er det normale for en dansk fuldtidsstuderende at læse på et semester.

 

De fleste fag på AUR giver 3 credits og dermed kan du forvente at skulle følge 4 til 5 fag på bachelorniveau.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Du kan finde fagenes fagbeskrivelser, når du finder fag gennem universitetets værktøj “course search”. Når du har fundet dit fag, kan du klikke på fagets “course code” og derfra hente finde fagets “Sample Syllabus”.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på American University of Rome?

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på American University of Rome?

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

Studieperioder på American University of Rome

 

Et akademisk år på American University of Rome består af 2 semestre. Studieperioderne er:

 

 • Spring semester:  januar – maj (ansøgningsfrist 15. november)
 • Fall semester: september – december (ansøgningsfrist 15. marts)

 

Ovenstående ansøgningsfrister gælder study abroad programmet. Bemærk at der kan være andre frister ved ansøgning til hel uddannelse.

 

Se universitetets studiekalender for vigtige datoer.

Hvad koster det at studere på American University of Rome?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger optag på American University of Rome via Studysea.

 

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad på American University of Rome?

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Søger du optag på AUR via Studysea, får du nedsat studieafgift i forhold til normalpris. Studieafgiften pr. semester i 2024 er således:

 

 • 6.200 EUR for op til 17 credits på bachelorniveau
 • 5.200 EUR for 9 credits på kandidatniveau
 • 6.700 EUR for 12 credits på kandidatniveau
 • 8.200 EUR for 15 credits på kandidatniveau

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster det at studere et semester på American University of Rome i et sabbatår?

 

Som sabbatårsstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Søger du optag på AUR via Studysea, sparer du 4.300 EUR på studieafgiften i forhold til normalpris. Studieafgiften pr. semester i 2024 er således:

 

 • 6.200 EUR for op til 17 credits på bachelorniveau

 

Læs mere under finansiering.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på American University of Rome?

 

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på American University of Rome opkræves en studieafgift. Se opdaterede studieafgifter.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel masteruddannelse på American University of Rome?

 

Studerende som læser en hel uddannelse på kandidatniveau på American University of Rome opkræves en studieafgift. Se opdaterede studieafgifter.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på American University of Rome

 

Alle AUR-studerende har mulighed for at bo i en universitetsejet bolig, som er en lejlighed, der deles med andre AUR-studerende i et af de kvarterer, der grænser op til universitetet. Boligerne ligger tæt på byens centrum og hver lejlighed huser mellem 4 og 9 studerende. Studerende kan ansøge om indkvartering, når deres ansøgning til det kommende semester er blevet accepteret.

 

Udover universitetets studieboliger, har du også mulighed for at bo ved en værtsfamilie eller finde en privat lejebolig.

 

Læs mere om American University of Rome’s studieboliger.

 

Søger du optag på AUR gennem Studysea, får du adgang til Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende, der skal til samme destination som dig, hvor du kan dele erfaringer og sparre med andre. Du vil desuden få tilsendt en boligguide, der giver dig et overblik over dine muligheder, og de overvejelser du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i boligsøgningen.

Hvad er adgangskravene på American University of Rome?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan bliver jeg optaget på American University of Rome’s study abroad program?

 

For at blive optaget som study abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have et karaktergennemsnit på mindst 4 fra din videregående uddannelse
 • Opfylde engelskkrav*

 

*Danske studerende som optages via Studysea, er fritaget krav om engelsk sprogtest, hvis du har bestået engelsk på din gymnasiale uddannelse.

Sabbatår

Hvordan bliver jeg optaget på American University of Rome i mit sabbatår?

 

For at blive optaget som sabbatårs (gap year) studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have et karaktergennemsnit på mindst 4 fra din gymnasiale uddannelse
 • Opfylde engelskkrav*

 

*Danske studerende som optages via Studysea, er fritaget krav om engelsk sprogtest, hvis du har bestået engelsk på din gymnasiale uddannelse.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelse på American University of Rome?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad er optagelseskravene til masteruddannelser på American University of Rome?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser for at blive optaget på en master. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med American University of Rome, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det AUR’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på American University of Rome?

 

Ønsker du at søge ind på American University of Rome, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Er du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på American University of Rome som study abroad studerende?

 

Vil du søge ind på American University of Rome kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på American University of Rome skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger optag på American University of Rome via Studysea.

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på American University of Rome som sabbatårsstuderende?

 

Vil du søge ind på American University of Rome kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som sabbatårs (gap year) studerende på American Univeristy of Rome skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger optag på American University of Rome via Studysea.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på American University of Rome?

 

Er du interesseret i at søge ind på American University of Rome kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger optag på American University of Rome via Studysea.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på American University of Rome?

 

Er du interesseret i at søge ind på American University of Rome kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger optag på American University of Rome via Studysea.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med American University of Rome, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det AUR’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.