Capilano University

Studér i Canada på Capilano University som ligger i den smukke kystby, Vancouver. Du har mulighed for at læse fag i et semester eller en hel uddannelse på bachelorniveau. Læs også spændende diplom- og certifikatuddannelser på kandidatniveau. Som universitets repræsentant i Danmark, hjælper Studysea dig gratis med ansøgningen.

Studiemuligheder på Capilano University

Study abroad

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Øvrige

Sabbatår med universitetsstudier

Diplomer og certifikater på kandidatniveau

11955

Studerende

2493

Internationale studerende

80

Nationaliteter

Capilano University

 

Capilano University er et offentligt universitet, som blev etableret i 1968. Hovedcampus ligger i det nordlige Vancouver i området Lynnmour. Klassestørrelserne er små, så man nemt kan få personlig sparring. Studierne er praktisk anlagte og undervisere har mange års erfaring inden for deres felt. Universitetets forbindelser i det canadiske erhvervsliv gør det muligt for studerende at opnå praktisk erfaring, hvis de ønsker det. Studietilfredsheden er helt i top og på hele 95% blandt bachelorstuderende ifølge B.C. Student Outcomes Bachelor’s Degree Survey, 2016-2018. Læs biologi, erhvervsøkonomi, Tourism Management, og mange flere. Du kan også læse unikke uddannelser som Outdoor Recreation Management, Jazz Studies eller Motion Picture Arts.

 

Studiemiljø

 

Vancouver er en kystby med en størrelse og et befolkningstal svarende til København. Klimaet er dog mildere end i København og andre byer i Canada. Gennemsnitstemperaturen i den koldeste måned er 6 grader og 23 i den varmeste. Vancouver er blandt Canadas mest tætbefolkede og kulturelt mangfoldige byer, omkranset af bjerge og Stillehavet i vest.
På campus har du adgang til bibliotek, restauranter, caféer, træningscenter, sportsfaciliteter samt carpool-service og andre studievenlige transportmuligheder. Fra campus er der max. 30 min. til downtown Vancouver og vandrestier ved de lokale bjerge og 10 min. til den nærmeste strand. Vancouver er rangeret som den 6. mest beboelige by i verden (Economist Intelligence Unit, 2019). Oplev den energiske storby i British Columbia med et fantastisk dyreliv og smukt landskab som din baghave.

Få en rundvisning af Capilano University’s hovedcampus

Studiemuligheder på Capilano University

 

På Capilano University kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau. Læs også diplom- eller certifikatuddannelser på kandidatniveau. Universitet tilbyder fag inden for følgende fagområder:

 

 • Arts & Sciences
 • Business & Professional Studies
 • Education, Health & Human Development
 • Fine & Applied Arts
 • Global & Community Studies

 

Study abroad

 

Hvordan finder jeg fag?

Er du study abroad studerende, kan du læse mere om dine studiemuligheder eller søge i universitets database for at finde fag.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Det første tal i fagkoden angiver hvilket år faget undervises på. Fag undervist på kandidatniveau indikeres som udgangspunkt via fagkode 500 og højere.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

12-15 credits på bachelorniveau eller 9-12 credits på kandidatniveau på Capilano University svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. Vær opmærksom på at optagelse på bestemte fag kan være begrænsede. De fleste fag på Capilano University er 3 credits.

 

Diplomer og certifikater på kandidatniveau

 

En diplomuddannelse tager som regel 1 år at gennemføre. Et certifikat tager et halvt år at gennemføre. Skriv til Studysea og hør om dine muligheder.

 

Hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau

 

Se hvilke bacheloruddannelser du kan læse som international studerende, samt hvilke uddannelser du kan læse på kandidatniveau via universitetets søgefunktion. Du kan ikke læse en hel masteruddannelse på universitetet, men du kan læse et certifikat eller et diplom på kandidatniveau. Et certifikat tager ca. et semester og et diplom tager ca. et år at gennemføre.

Studiestart

 

Et studieår på Capilano University består af tre semestre (spring, summer og fall term). Nogle uddannelser har studiestart flere gange om året.

 

Studieperioder

 

 • Fall semester: september – december (ansøgningsfrist 31. maj)
 • Spring semester: januar – april (ansøgningsfrist 15. oktober året før studiestart)
 • Summer semester: maj – august (ansøgningsfrist 15. februar)

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår.

Studieafgiften på Capilano University

 

Hvad koster et semester study abroad?

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2019/20 er:

 

 • 595.11 canadiske dollars (CAD) pr. credit, svarende til ca. 7.141 CAD for 12 credits eller 8.927 CAD for 15 credits for fag på bachelorniveau.

 

Bemærk at nogle fag kan have ekstra gebyrer. Udover tuition er der yderligere gebyrer som kaldes incidental fees som dækker over student union fees og transportgebyrer.

Du kan beregne ca. studieafgift og gebyrer i denne beregner, da pris afhænger af de fag du tager. Find opdaterede priser på Capilano University’s hjemmeside. Du har mulighed for at søge om SU, udlandsstipendium  og udlandsstudielån som helt eller delvist kan dække dine udgifter. Læs mere under finansiering af studieophold.

 

Hvad koster en hel uddannelse?

Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Du kan finde priserne på universitetets hjemmeside hvor der også findes en beregner. Er du i tvivl, så kontakt os. Du har mulighed for at søge om SU, udlandsstipendium  og udlandsstudielån som helt eller delvist kan dække dine udgifter.

 

Ansøgningsgebyr

 

På Capilano University er der et ansøgningsgebyr på 135 canadiske dollars.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

Universitetets studieboliger

 

Capilano University har studieboliger på campus tilgængelige for internationale studerende. Du kan få et fuldt møbleret værelse, madplan og andre goder. Eller du kan bo uden for campus. Universitetet har ingen studieboliger uden for campus, men de samarbejder med foreninger/bureauer, der kan hjælpe dig godt på vej. Læs mere om studieboligerne på Capilano.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study abroad studerende på Capilano University, skal du opfylde følgende:

 

 • opfylde engelskkravene 6.5 IELTS (mindst 6.0 IELTS i alle dele), TOEFL 83 eller tilsvarende
 • opfylde krav for de fag du ønsker at læse

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftale i Danmark

 

Capilano University har en udvekslingsaftale med VIA University College Aarhus. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Capilano University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Capilano University?

 

Som officiel repræsentant i Danmark, kan Studysea gratis hjælpe dig med ansøgningen til Capilano University.

 

For at søge ind som study abroad studerende ved Capilano University, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres fra Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Resultat af godkendt engelsk sprogtest (fx TOEFL)
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular
 • Student Records Release formular (rekvireres fra Studysea)

 

Ansøgningsgebyr

 

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på 135 canadiske dollars. Bemærk også at internationale studerende kan opkræves et depositum på 5.000 canadiske dollars efter at man er blevet optaget, for at blive registreret. Depositummet modregnes studieafgiften, men er kun refundérbart hvis ikke man får sit studievisum. Læs om universitetets refund policy.

 

Ansøgningsfrister

 

 • Studiestart i Fall semester: 31. maj
 • Studiestart i Spring semester: 15. oktober året før studiestart
 • Studiestart i Summer semester: 15. februar

Hel uddannelse på bachelorniveau

Ansøgningsgebyr

 

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på 135 canadiske dollars. Bemærk også at internationale studerende kan opkræves et depositum på 5.000 canadiske dollars efter at man er blevet optaget, for at blive registreret. Depositummet modregnes studieafgiften, men er kun refundérbart hvis ikke man får sit studievisum. Læs om universitetets refund policy.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Capilano University har en udvekslingsaftale med VIA University College Aarhus. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og ansøgningsfristen ligger tidligere end når du søger ind som study abroad studerende. Får du ikke en udvekslingsplads kan du stadig søge ind som study abroad studerende via Studysea, da der normalt ingen begrænsning er på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Vil du vide mere om Capilano University? Kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.