fbpx

Canada

Studér i betagende Canada, hvor du kan opleve naturen fra dens bedste side. Læs mere om hvad du kan opleve som studerende. Her er en kort landebeskrivelse.

Canada study abroad vancouver

Universiteter i Canada

Fakta om Canada

Befolkningstal: 37 millioner

Største by: Toronto

Hovedstad: Ottawa

Sprog: Engelsk og fransk

Studér i Canada

Studér i verdens næststørste land, Canada og oplev mange forskellige sider af det enorme nordamerikanske land. Vejret i Canada varierer meget på grund af landets kæmpe størrelse. Oplev vedvarende arktisk vintervejr i den nordlige del og et klima som vi kender fra Danmark i den sydlige. Temperaturerne kan variere fra -30 til +30 grader afhængig af hvor i landet du befinder dig.

Et land med kæmpestore oplevelser

Canada er et trygt og multikulturelt samfund og uanset om du befinder dig i øst eller vest er der rig mulighed for at få en på opleveren. Muligheden for at tage på udflugter er nærmest altid eksisterende da Canada byder på både smukke storbyer og udsøgt natur. Tag på helikopterture og se landskaberne ovenfra, dyk ned i dem på hvalsafari, vandretur eller byrundtur.

Et overvældende naturland med masser af plads

Canada er arealmæssigt verdens næststørste land efter Rusland og befolkningstætheden er den laveste i hele verden. Det betyder at du i Canada kan opleve et land med fantastisk uspoleret natur. Landet har dedikeret en stor del af landet til bevarelse af naturområder. Med over 40 nationalparker er der flere floder, bjerge, skove, gletsjere og kystlinjer, end du nogensinde vil få tid til at udforske.