fbpx

City, University of London

Studér på City, University of London og oplev byen der aldrig stopper med at overraske.

20000

Studerende

7000

Internationale studerende

160

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på City, University of London

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

City, University of London

 

City, University of London har eksisteret siden 1894 og er et anerkendt universitet placeret i hjertet af London. Universitetet er en del af University of London. På City, får du muligheden for at blive en del af et globalt universitet, som fokuserer på, at give studerende indsigt i hvad der sker på tværs af grænser. Som dansk studerende på City vil du studere sammen med omkring 20.000 studerende, hvoraf 7.000 er internationale studerende fra 160 forskellige lande. Med undervisere fra hele verden, kan du forvente et virkeligt internationalt miljø i en multikulturel by.

 

City tilbyder et bredt udvalg af uddannelser inden for bl.a. kunst, videnskab, ingeniørvidenskab, business, jura og matematik. Er du interesseret i business, kan du læse på Bayes Business School (tidligere Cass Business School) som er et velrenommeret businessfakultet som har opnået tredobbelt akkreditering via EQUIS, AMBA og AACSB. Studysea står klar til at hjælpe dig med at søge ind på en af de mange de mange uddannelser City tilbyder på bachelor- og kandidatniveau! Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan hjælpe med masteruddannelser som er udbudt under Bayes Business School.

 

Studiemiljøet på City, University of London

 

City, University of London, har en yderst central placering i byen. Som studerende kan du drage fordel af alt hvad London har at tilbyde og du er kun et stenkast fra flere tusinde kulturtilbud og attraktioner. Oplev f.eks. Tate Modern, Barbican Centre, National Theatre og meget mere. Du bliver heller ikke snydt for byens verdenskendte varetegn som London Eye, Buckingham Palace, Tower of London, Big Ben og Piccadilly Circus som også bliver din nabo. For hvert hjørne du passerer i London, vil en ny kultur stå klar til at overraske dig. Ikke nok med det, så bliver du også placeret i midten af fantastisk arkitektur, kunst, historie, uendelige madoplevelser og alt andet hvad London begærer.

 

City tilbyder verdensklasse faciliteter og masser af sociale, kulturelle, akademiske og sportslige klubber og studieforeninger som du kan fordybe dig i uden for klasseværelset. Hvad venter du på? Kontakt Studysea i dag for at høre hvordan du bliver studerende på City.

 

Besøg City , University of London’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemulighederne på City, University of London

 

På City, University of London kan Studysea hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du kan følge uddannelser som er udbudt under disse fakulteter:

 

  • The School of Arts and Social Sciences
  • The School of Health Sciences
  • The School of Mathematics, Computer Science and Engineering
  • The City Law School
  • The Bayes Business School (tidligere Cass)*

 

*Bemærk at Studysea ikke kan hjælpe med ansøgning til hele uddanelser på kandidatniveau udbudt af Bayes Business School.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

På City, University of London er uddannelserne på kandidatniveau opdelt i taught degrees og research degrees. I en taught degree indgår undervisning og denne tilsvarer en dansk kandidatuddannelse.

 

Øvrige

På City, University of London har vi mulighed for bl.a. at hjælpe med at søge ind på universitetsforberedelsesprogrammer og engelsk sprogkurser via INTO.

 

Studieperioder på City, University of London

 

På City, University of London, er der studiestart på de fleste uddannelser i september. Enkelte uddannelser på kandidatniveau har også studiestart i januar. På den enkelte uddannelses side vil det fremgår hvornår uddannelsen har studiestart. Gå til fanen “uddannelser” hvor der linkes til uddannelserne på City.

Studieafgiften (tuition) på City, University of London

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Det er studieafgiften for internationale studerende som gør sig gældende. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse før studiestart, har du i de fleste tilfælde, inden for en vis tidsramme, mulighed for at få en del af eller hele din studieafgift refunderet. Se hvilke regler der gælder for refusion af studieafgift på CUOL.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Bachelorniveau

Studieafgiften for bacheloruddannelser varierer. Studieafgiften fremgår på siden for den enkelte uddannelse på universitetets website. Se fanen “uddannelser” eller kontakt Studysea for vejledning.

Kandidatniveau

Studieafgiften for hele uddannelser på kandidatniveau varierer. Studieafgiften fremgår på siden for den enkelte uddannelse på universitetets website. Se fanen “uddannelser” eller kontakt Studysea for vejledning.

Universitetets studieboliger

 

På City, University of London har du bl.a. mulighed for at bo i universitetets egne studieboliger. Da huslejen generelt er høj i London, er det ofte fordelagtigt at bo i studieboligerne. Boligerne er, ligesom universitetet, centralt placeret i Londons bymidte.

 

Læs mere om studieboligerne på City, University of London.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav på bacheloruddannelser

 

Optagelseskravene på City, University of London kan variere mellem uddannelser. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav på masteruddannelser

 

Optagelseskravene på City, University of London kan variere mellem uddannelser. Kontakt Studysea for mere information.

Øvrige

Optagelseskrav på øvrige

 

Optagelseskravene på City, University of London kan variere mellem uddannelser. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på en bacheloruddannelse på City, University of London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på en uddannelse på kandidatniveau på City, University of London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej

Øvrige

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på City, University of London eller INTO City, University of London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej