fbpx

HELP University, Kuala Lumpur

Studér på HELP University i Kuala Lumpur – et af Malaysias førende private universiteter.

11000

Studerende

2200

Internationale studerende

92

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på HELP University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Diplomprogrammer

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

HELP University

 

HELP University blev grundlagt i 1986 og er i dag et af Malaysias førende private universiteter. Akronymet “HELP” står for Higher Education Learning Philosophy. Universitetet tilbyder et bredt udvalg af uddannelser inden for business, management, økonomi, IT, samfundsvidenskab og humaniora på både bachelor- og kandidatniveau. I alt er ca. 11.000 studerende indskrevet på universitetet, hvoraf 20% er internationale studerende fra 92 forskellige lande. Undervisningssproget er engelsk.

 

HELP var det første universitet i Sydøstasien, der modtog en 5-stjernet vurdering i 8 kategorier af Quacquarelli Symonds (QS) Star Rating System. På HELP er studieafgiften lav og dette, kombineret med de lave bolig- og leveomkostninger i campusbyerne, gør HELP til et attraktivt valg for dig, der ønsker at opleve Malaysia, mens du læser dine studier i udlandet.

 

Har du lyst til at studere på HELP University, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljø

 

HELP University har to campusser i Malaysia, der er beliggende i byerne Subang Bestari og Kuala Lumpur. Universitetets hovedcampus i Kuala Lumpur er centralt beliggende i den attraktive bydel Damansara Heights, der giver nem adgang til mange faciliteter såsom butikker, restauranter og caféer. Damansara Heights er Kuala Lumpurs svar på Beverly Hills og tiltrækker nogle af byens rigeste indbyggere. Mange Fortune 500 virksomheder har også adresse her. Bydelen ligger kun 10 minutters kørsel fra centrum i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad og de fascinerende Petronas Towers. Universitetet er i nyere tid blevet færdigt med et helt nyt og miljøvenligt campus, som stod klar til studerende i efteråret 2016. Damansara-campus har adgang til sportsfaciliteter, herunder futsal-, basketball- og volleyballbane.

 

På campus i Subang Bestari kan du studere i smukke, grønne og rolige omgivelser, men samtidig være tæt på en travl og moderne bydel, hvor der er gode shoppingmuligheder, autentiske spisesteder og bemærkelsesværdig arkitektur. Subang Bestari ligger ca. 40 minutter fra Kuala Lumpur og er let tilgængelig med offentlig transport eller taxa. Campus har laboratorier, studier, en food truck-gade og sportsfaciliteter, som omfatter fitnesscentre, swimmingpool og baner til dine sportsaktiviteter.

 

Besøg HELP University’s hjemmeside

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på HELP University

 

På universitetet kan du læse som study abroad studerende i 1-2 semestre eller hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau. Som study abroad studerende kan du følge mange spændende og unikke fag som f. eks. Asian Entrepreneurship and Innovation, Asian Business Environment og meget mere inden for disse fagområder:

 

 • Business
 • Psychology
 • Communication
 • Education
 • Hospitality and Tourism
 • Computer Science and IT

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du læse mere om dine studiemuligheder. Søg i universitets course finder for at finde fag via vejledningen forneden:

 

 1. Vælg “Undergraduate” under “Level of Study”
 2. Vælg fagområde under “Area of Study”. Bemærk at du sagtens kan kombinere fag fra forskellige uddannelser, hvorfor det er en god ide at tjekke alle forskellige uddannelser igennem som er listet under dit fakultet.
 3. Vælg campus*

 

*Vi anbefaler at du vælger fag, der undervises på samme campus, men du har også mulighed for at have undervisning på begge campusser.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne indikerer, hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen. Den første række bogstaver er en forkortelse for det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Marketing (MKT) eller Financial (FIN). Yderligere viser tallet, hvilket år på uddannelsen faget undervises på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6).

 

Eksempelvis: MKT202– Internet Marketing (et marketingfag undervist på 2.år)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

19 til 23 credits på HELP University svarer som regel til 30 ECTS. Husk at det er din danske uddannelsesinstitution, som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.  De fleste fag på HELP University giver 4 credits. 1 credit på HELP University svarer til 40 timers arbejde. Til sammenligning svarer 1 ECTS point til 25-30 timers arbejde.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Når du har fundet fag du er interesseret i, kan du sende fagtitlerne til Studysea, hvorefter vi indhenter de detaljerede fagbeskrivelser fra HELP.

Sabbatår

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du sabbatårsstuderende, kan du læse mere om dine studiemuligheder. Søg i universitets course finder for at finde fag via vejledningen forneden:

 

 1. Vælg “Undergraduate” under “Level of Study”
 2. Vælg fagområde under “Area of Study”. Bemærk at du sagtens kan kombinere fag fra forskellige uddannelser, hvorfor det er en god ide at tjekke alle forskellige uddannelser igennem som er listet under dit fakultet.
 3. Vælg campus*

 

*Vi anbefaler at du vælger fag, der undervises på samme campus, men du har også mulighed for at have undervisning på begge campusser.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne indikerer, hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen. Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Marketing (MKT) eller Financial (FIN). Yderligere viser tallet, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1.år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Som sabbatårsstuderende, med en gymnasial uddannelse i bagagen, anbefales du at søge fag på introniveau, dvs. fag som undervises på første eller andet år og starter med 1-tal eller 2-tal i fagkoden. Det er i sidste ende op til universitetet hvilke fag de godkender dig til.

 

Eksempelvis: MKT202– Internet Marketing (et marketingfag undervist på 2.år)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

19 til 23 credits på HELP University svarer som regel til 30 ECTS, hvilket er det normale at læse som fuldtidsstuderende i Danmark på et semester. De fleste fag på HELP University giver 4 credits. 1 credit på HELP University svarer til 40 timers arbejde. Til sammenligning svarer 1 ECTS point til 25-30 timers arbejde.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på HELP University?

 

Se hvilke bacheloruddannelser du kan læse på HELP University. Vælg “undergraduate” under sektionen “level of study” for at se uddannelser på bachelorniveau.

 

HELP University samarbejder med mange anerkendte universiteter i Australien, England og USA. Det betyder, at studerende, som læser hele bachelorgrader, kan starte uddannelsen på HELP og efter 1 eller 2 år flytte til en partnerskole i udlandet. Mange studerende vælger disse programmer, da det er væsentligt billigere end at læse hele sin uddannelse i f. eks. USA. Kontakt os, hvis du er interesseret i denne mulighed.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på HELP University?

 

Se hvilke masteruddannelser du kan læse på HELP University. Vælg “postgraduate” under sektionen “level of study” for at se uddannelser på kandidatniveau.

 

HELP University samarbejder med mange anerkendte universiteter i Australien, England og USA. Det betyder, at studerende, som læser hele kandidatgrader kan starte uddannelsen på HELP, og efter 1 år flytte til en partnerskole i udlandet. Mange studerende vælger disse programmer, da det er væsentligt billigere end at læse hele sin uddannelse i f. eks. USA. Kontakt os, hvis du er interesseret i denne mulighed.

Øvrige

Vil du vide mere om universitetets øvrige kurser, så kontakt Studysea for mere information.

Studieperioder på HELP University

 

Studieåret på HELP University er inddelt i 3 semestre:

 

 • Semester 1: august – december
 • Semester 2: januar– april
 • Semester 3:  april– juli

 

Se studiekalenderen på HELP University’s hjemmeside.

 

Bemærk at studieperioderne kan variere imellem fakulteterne. Kontakt Studysea for vejledning.

 

På Elm Graduate School undervises moduler forskudt af hinanden. Der er derfor mulighed for optagelse flere gange om året. Kontakt Studysea for mere information.

Du anbefales at søge ind fire måneder før studiestart, men er du sent ude, så tag fat i Studysea og så vil vi undersøge om universitetet stadig kan behandle din ansøgning.

Studieafgiften (tuition) på HELP University

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Ansøgningsgebyr

 

Studerende på HELP University opkræves et ansøgningsgebyr på 1.000 MYR.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad ophold på HELP University

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2023 er:

 

 • 15.520-18.520 Malaysiske Ringgit (MYR) for bachelorstuderende (max. 5 fag – studieafgift afhænger af fag)*

 

*Enkelte psykologi-fag kan have en højere studieafgift.

 

Studieafgiften på HELP er noget af et puslespil, da det i sidste ende afhænger af din fagkombination samt antallet af fag du læser. Se oversigt over 2024 studieafgift og gebyrer. Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster det at studere i sabbatår på HELP University?

 

Som sabbatårsstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2023 er:

 

 • 15.520-18.520 Malaysiske Ringgit (MYR) for fag undervist på bachelorniveau (max. 5 fag – studieafgift afhænger af fag)*

 

*Enkelte psykologi-fag kan have en højere studieafgift.

 

Se oversigt over 2024 studieafgift og gebyrer. Bemærk at studieafgiften ikke inkluderer bolig, leveomkostninger m.m. Læs mere om finansieringsmulighederne.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en bacheloruddannelse på HELP University?

 

Som bachelorstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelser og fremgår på universitetets hjemmeside under den enkelte uddannelse. Udfold sektionen “Total course fee” på den relevante uddannelse. Du finder uddannelser under fanen “uddannelser” her på profilen.

 

Til hele uddannelser kan du søge SU fra staten, samt legater fra private fonde. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en masteruddannelse på HELP University?

 

Som studerende på en masteruddannelse (uddannelse på kandidatniveau) opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelserne og du finder den på uddannelsens side på universitetets hjemmeside. Udfold sektionen “Total course fee” på den relevante uddannelse. Du finder uddannelser under fanen “uddannelser” her på profilen.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, Su-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Øvrige

Er du interesseret i et af universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information omkring studieafgiften.

Universitetets studieboliger

 

HELP University samarbejder med eksterne virksomheder, for at skaffe billige boliger til studerende omkring de to campusser i Subang Bestari og Damansara Heights, Kuala Lumpur. Du kan leje dit eget værelse i et bofællesskab eller i en lejlighed, eller du kan leje en lejlighed alene. Boligerne inkluderer alt hvad studerende har brug for og giver god mulighed for at lære andre internationale eller lokale studerende at kende. Herudover er der rig mulighed for at finde bolig uden for campus. Det er ikke ualmindeligt at Studysea studerende bor i moderne lejlighedskomplekser med faciliteter som swimmingpool og fitness – i Malaysia får man nemlig rigtig meget for pengene.

 

Læs mere om HELP University’s samarbejder.

 

Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig. Du har selv ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på HELP via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land som Malaysia. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Malaysia.

Hvad er adgangskravene på HELP University?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad på HELP University

 

For at blive optaget som study abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

*Bemærk at study abroad studerende fra Danmark, som søger ind igennem Studysea, er fritaget for at tage en engelsk sprogtest, såfremt du har bestået engelsk i gymnasiet.

Sabbatår

Optagelseskrav for studieophold i sabbatår på HELP University

 

For at blive optaget som sabbatårsstuderende på HELP University, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

*Bemærk at sabbatårsstuderende fra Danmark, som søger ind igennem Studysea, er fritaget for at tage en engelsk sprogtest, såfremt du har bestået engelsk i gymnasiet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav for bacheloruddannelser på HELP University

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav for masteruddannelser på HELP University

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med HELP University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det HELP University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på HELP University?

 

Ønsker du at søge ind på HELP University, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Er du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea har du, under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg study abroad på HELP University

 

Vil du søge ind på HELP University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på HELP University skal du forbedere følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvirer fra Studysea)
 • Liste over de fag du følger dette semester (hvis relevant)
 • Liste over de fag du ønsker at læse ved universitetet i prioriteret rækkefølge
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • 1 stk. pasfoto med hvid baggrund i størrelsen 3,5 cm x 4,5 cm (vigtigt at billedet følger de specifikke krav for format i linket) – VIGTIGT: billedet skal være i digitalt format – husk at bede fotografen om at sende billedet i digitalt form også i højeste opløsning (min. 1 MB): se krav på Education Malaysia.
 • Kopi af ALLE sider i dit pas i god kvalitet (inkl. omslaget), kopien skal være i størrelsesforhold 1:1, i farver og passet ligges midt på scanneren med to passider pr. A4 side.
 • Guide som forklarer karakterskalaen der bliver brugt på din uddannelsesinstitution
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes med post til Studysea, du finder vores adresse her.

 

Når HELP University har bekræftet din optagelse og når din danske uddannelsesinstitution har forhåndsgodkendt dine fag skal du betale:

 

 • 1.000 MYR for universitetets ansøgningsgebyr
 • 1,126.50 MYR for EMGS visumansøgningsgebyr, medical insurance, medical screening, eVAL, I-Kad, immigration visa fee, visa cancellation fee

 

STUDIEVISUM

 

Som international studerende i Malaysia, skal du ansøge om et Student Pass som administreres af EMGS. Universitetet igangsætter ansøgningsprocessen for dig og ansøgningsgebyret betales derfor direkte til universitetet.

 

Student Pass ansøgningsgebyret på 1,126.50 MYR inkluderer:

 

 • EMGS Visa Processing Fee
 • EMGS Medical Screening Fee
 • EMGS Medical Insurance Fee
 • EMGS eVAL fee
 • I-Kad
 • Immigration Visa Fee
 • Visa Cancellation Fee

Sabbatår

Hvordan søger jeg sabbatår på HELP University?

 

Vil du søge ind på HELP University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som sabbatårsstuderende på HELP University, skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvirer fra Studysea)
 • Liste over de fag du følger dette semester (hvis relevant)
 • Liste over de fag du ønsker at læse ved universitetet i prioriteret rækkefølge
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • 1 stk. pasfoto med hvid baggrund i størrelsen 3,5 cm x 4,5 cm (vigtigt at billedet følger de specifikke krav for format i linket) – VIGTIGT: billedet skal være i digitalt format – husk at bede fotografen om at sende billedet i digitalt form også i højeste opløsning (min. 1 MB): se krav på Education Malaysia.
 • Kopi af ALLE sider i dit pas i god kvalitet (inkl. omslaget), kopien skal være i størrelsesforhold 1:1, i farver og passet ligges midt på scanneren med to passider pr. A4 side.
 • Guide som forklarer karakterskalaen der bliver brugt på din uddannelsesinstitution
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes med post til Studysea, du finder vores adresse her.

 

Når HELP University har bekræftet din optagelse og når din danske uddannelsesinstitution har forhåndsgodkendt dine fag skal du betale:

 

 • 1.000 MYR for universitetets ansøgningsgebyr
 • 1,126.50 MYR for EMGS visumansøgningsgebyr, medical insurance, medical screening, eVAL, I-Kad, immigration visa fee, visa cancellation fee

 

STUDIEVISUM

 

Som international studerende i Malaysia, skal du ansøge om et Student Pass som administreres af EMGS. Universitetet igangsætter ansøgningsprocessen for dig og ansøgningsgebyret betales derfor direkte til universitetet.

 

Student Pass ansøgningsgebyret på 1,126.50 MYR inkluderer:

 

 • EMGS Visa Processing Fee
 • EMGS Medical Screening Fee
 • EMGS Medical Insurance Fee
 • EMGS eVAL fee
 • I-Kad
 • Immigration Visa Fee
 • Visa Cancellation Fee

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelser på HELP University?

 

Er du interesseret i at søge ind på HELP University, kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Studerende på HELP University opkræves et ansøgningsgebyr på 1.000 MYR.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en master på HELP University?

 

Er du interesseret i at søge ind HELP University, kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Studerende på HELP University opkræves et ansøgningsgebyr på 1.000 MYR.

Udveksling

Hvordan søger jeg udveksling på HELP University?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med HELP University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Ønsker du at søge udveksling, skal du søge via dit uddannelsessted.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det HELP University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

alumne profil carina svindborg aau siv udveksling

Carina læser study abroad ophold på HELP University

 

Carina læste Sprog og International Virksomhedskommunikation (SIV) i Engelsk, projekt- og forandringsledelse på Aalborg Universitet. På sit 4. semester rejste Carina til Malaysia, hvor hun læste fag inden for business og ledelse på HELP University i Kuala Lumpur.

 

Læs hele indlægget

Gode grunde til at studere på HELP University

Hvorfor læse på HELP University?

Mange fag at vælge imellem

HELP University har et kæmpe udbud af fag som du kan vælge imellem. Ikke alene er udbuddet stort, men mange af fagene er også meget unikke og svære at finde på andre universiteter. Her har du altså virkelig muligheden for at sætte dit eget præg på dit studieophold og CV, så du skiller dig ud fra mængden.

Lev som konge eller dronning på din SU

Malaysia er billigt, men samtidig er det et veludviklet land i Sydøstasien som gør at udbuddet af vestlige vare og services er stort, men heldigvis stadig til meget lave priser. Pas på! For Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, er også kendt for at være en af verdens bedste shoppingbyer! De lave leveomkostninger, den lave studieafgift på HELP og de mange flyforbindelser, gør at du her virkelig kan få meget for pengene. Lev i sus og dus, selvom du er på en SU!

Fleksible adgangskrav

Modsat andre universiteter i Malaysia, har HELP intet krav til karaktergennemsnit for study abroad studieophold. Er I en gruppe der vil afsted sammen, er HELP derfor ofte et populært valg, da der ikke skal tages hensyn til jeres karakterer.

Udforsk Sydøstasien i weekenderne

Der er adskillige internationale lufthavne i Kuala Lumpur området og mange lavprisselskaber som flyver til og fra byen. Det betyder at du nemt og relativt billigt kan komme ud i resten af Sydøstasien. Gik du glip af backpacker turen i dit sabbatår – er her muligheden for at råde bod på det. Oplev fx omkringliggende lande som Vietnam, Thailand, Singapore, Indonesien og Cambodja – eller hop til Østmalaysias smukke tropeø Borneo.

Hvorfor HELP University via Studysea?

GRATIS OG KOMPETENT VEJLEDNING

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for HELP University. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på HELP University og hjælpe dig med din ansøgning.

HJÆLP TIL LEGATANSØGNING

Der er mange legater at hente. Studysea giver dig tips til legatsøgning og eksempel på den gode ansøgning. Vi giver dig også et overblik over økonomien og de mange offentlige og private finansieringsmuligheder.

MØD DINE KOMMENDE MEDSTUDERENDE TIL PRE-DEPARTURE MØDE

Studerende som optages på HELP via Studysea inviteres til et pre-departure møde, hvor du kan møde andre danske studerende som skal afsted i samme studieperiode via Studysea og få svar på de sidste praktiske spørgsmål før afrejse. Selvom du planlægger et ophold på egen hånd, er du altså ikke alene, da der højst sandsynligt er andre danskere vi hjælper til samme destination som du kan forbindes med hvis du har lyst.

SOCIALT NETVÆRK MED ANDRE STUDYSEA STUDERENDE

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Malaysia, kan du skabe kontakt til og møde andre danske Studysea studerende. Det giver gode muligheder for at høre erfaringer og sparre med andre.

 

FLERE STUDYSEA FORDELE