fbpx

INTO

INTO hjælper studerende fra hele verden med at opfylde drømmen om at studere på et universitet i Storbritannien eller USA. Via samarbejdet med anerkendte universiteter, tilbyder INTO forberedelsesprogrammer til studerende som ikke opfylder adgangskravene for direkte optagelse på universitetet.

15

Års erfaring

92

% tilfredshed

120

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder via INTO

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d. uddannelse

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

INTO

 

INTO hjælper studerende fra hele verden med at opnå drømmen om at studere i udlandet på universitetet. INTO støtter internationale studerende til at opnå adgang til en bachelor- eller kandidatuddannelse og samarbejder med universiteter for at skabe unikke forberedelsesprogrammer skræddersyet til de studerende, der endnu ikke opfylder universitetets krav. Så uanset om du opfylder universitetets adgangskrav eller kræver yderligere forberedelse inden din uddannelse, kan INTO hjælpe. INTO’s forberedelsesprogrammer hjælper dig med at forbedre dit engelsk og udvikle fagspecifik akademiske viden. Med denne støtte får du en komfortabel overgang til livet i et nyt land og får de bedste forudsætninger for at lykkes i din uddannelse. INTO har hjulpet tusinder af INTO-studerende med at sikre deres plads på nogle af de bedste uddannelser i USA og Storbritannien. Er du klar til at blive en af dem?

 

Studiemiljø

 

Via INTO bliver du en del af et internationalt studiemiljø med studerende fra hele verden, der ligesom dig, forbereder sig på akademisk succes. Ved mange af INTO’s samarbejdsuniversiteter, finder du et fysisk INTO center som understøtter dig i din tid som INTO-studerende. Afhængigt af det program du læser, vil du også samtidigt være studerende på det pågældende universitet og have adgang til disse faciliteter. INTO’s setup og udbud af programmer varierer. Kontakt os gerne for mere information eller for hjælp til at finde det program som er rigtigt for dig.

 

Besøg INTO’s hjemmeside.

Studiemuligheder via INTO

 

INTO tilbyder programmer inden for rigtig mange fagområder, på forskellige niveauer og ved mange forskellige studiedestinationer i primært Storbritannien og USA. Her kan du se de forskellige INTO universiteter og centre og du kan læse mere om de forskellige programmer ved at udfolde sektionerne forneden.

 

Storbritannien

 

USA

Sabbatår

Sabbatår

Har du gennemført en gymnasial uddannelse og ønsker at læse fag på et universitet i dit sabbatår, har du mulighed for det via INTO på disse universiteter:

 

 

Vil du blive bedre til engelsk har du også mulighed for at læse engelske sprogkurser på mange flere af INTO’s centre og universiteter. Se sektionen for “engelsk sprogkurser”.

Study abroad (studieophold)

Study abroad with English

Study Abroad with English er INTO’s study abroad programmer som er for dig som ønsker at læse fag på et universitet som del af din videregående uddannelse (meget lignende udveksling). Du har mulighed for at udelukkende at læse akademiske fag som du kan meritoverføre, eller du kan læse en kombination af akademiske fag og sprogkurser. På disse af INTO’s universiteter tilbydes dette program – klik ind på universitets profil og så  til sektionen “uddannelser” og herefter “study abroad” for at læse mere om dine muligheder:

 

Engelsk sprogkurser

Academic English

Vil du forbedre dit engelsk, har du mulighed for dette via INTO’s Academic English programmer som tilbydes på mange af INTO’s samarbejdsuniversiteter. Programmerne har til hensigt at forberede dig til at kunne følge undervisning på engelsk på et universitet i USA eller Storbritannien. Du vil få udviklet dit akademiske engelsk, kritisk tænkning og lingvistiske færdigheder. Programmerne udbydes af forskellig varighed og niveau og du vil blive optaget på det program som passer dit niveau.

 

General English

General English er et fleksibelt engelskkursus som fokuserer på engelsk sprogfærdigheder til brug i livet, karrieren og på rejser. Kurset udbydes med forskellige startdatoer, varighed og lokationer. Kontakt Studysea for mere info.

 

Pre-sessional English

Pre-sessional English er for dig som allerede har en betinget optagelse på et af INTO’s samarbejdsuniversiteter, men som lige netop ikke har opfyldt engelskkravene.

 

Pre-Master’s

Pre-Master’s er  for dig som har behov for at løfte dit engelskniveau for at kunne optages på en masteruddannelse.

 

Study abroad with English

Er for dig som vil læse akademiske fag på universitetet kombineret med engelskkurser via INTO. Se også sektionen for “study abroad” og “sabbatår”.

 

Du kan altid kontakte Studysea for gratis vejledning og hjælp til at finde frem til netop det program som passer til dig.

Universitetsforberedelsesprogrammer

Forberedelsesprogrammer til bachelorniveau

 

International Year One (USA og Storbritannien)

International Year One er det mest populære af INTO-progammerne blandt vores ansøgere. Dette program er tilsvarende første år af en bacheloruddannelser og forbereder dig til at fortsætte på andet år af en bacheloruddannelse uden at forlænge din studietid. Udover de akademiske fag, læser du sprogkurser som forbereder dig til at følge undervisning på et britisk eller amerikansk universitet. Programmet er for dig som ikke opfylder kravene om karaktergennemsnit eller engelskniveau for at blive optaget direkte på universitetet, eller for dig som ikke har mulighed for (eller ikke ønsker) at tage de tests der evt. kan kræves for direkte optagelse (fx SAT eller ACT).

 

International Foundation (Storbritannien)

International Foundation er et program som forbereder dig til at læse og blive optaget på en universitetsuddannelse i Storbritannien. Programmet er for dig som ikke har opnået de nødvendige karakterer i din gymnasiale uddannelse, eller for dig som ikke har en adgangsgivende gymnasial uddannelse.

 

A-levels

A-levels er en adgangsgivende eksamen til universiteter i Storbritannien (og mange andre steder i verden). Den svarer nogenlunde til de sidste to år af en gymnasial uddannelse i Danmark.

 

International Diploma (Skotland)

International Diploma er et program som INTO tilbyder i Skotland og som svarer til andet år af en skotsk bacheloruddannelse. Ved gennemførsel opnås adgang til tredje år af en skotsk bacheloruddannelse.

 

Forberedelsesprogrammer til kandidatniveau

 

Graduate Pathway (USA)

En Graduate Pathway giver dig ekstra akademisk og engelsk sprog forberedelse til at kunne starte en master- eller Ph.d.-uddannelse i USA. Programmet er fx relevant for dig som har en bacheloruddannelse fra et andet land end USA og dermed ikke kan optages direkte. Den kan også være relevant hvis du ikke kan optages direkte pga. fx karaktergennemsnit eller studieretningen på din bacheloruddannelse.

 

International Graduate Diploma (Storbritannien)

International Graduate Diploma er et ni måneders intensivt program bestående af akademiske fag, studieforberedelse og engelskkurser med henblik på at forberede dig til optagelse på en masteruddannelse på et britisk universitet.

 

Pre-master’s (Storbritannien)

Via INTO’s centre i London og Manchester, kan du læse en pre-master som forbereder dig til optagelse på en masteruddannelse.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på bachelorniveau

 

Via INTO, har vi også mulighed for at hjælpe dig med direkte optagelse på en hel uddannelse på bachelorniveau. Ved at klikke ind på universiteternes profiler forneden, kan du, under sektionen “uddannelser” og “hele uddannelser” klikke videre ind på den sektion på universitets website hvor du kan se de uddannelser som udbydes.

 

Universiteter i Storbritannien

 

Universiteter i USA

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau (master)

 

Via INTO, har vi også mulighed for at hjælpe dig med direkte optagelse på en hel uddannelse på kandidatniveau (masteruddannelse). Ved at klikke ind på universiteternes profiler forneden, kan du, under sektionen “uddannelser” og “hele uddannelser” klikke videre ind på den sektion på universitetets website hvor du kan se de uddannelser som udbydes.

 

Universiteter i Storbritannien

 

Universiteter i USA

Studieperioder

 

INTO er kendt for at tilbyde fleksible studieperioder med start flere gange om året. Hvornår du kan starte, afhænger dog af det specifikke program du ønsker at søge. Ansøgningsfristerne er som regel også mere fleksible ved INTO end ved direkte optagelse på universiteterne, men du bør altid sætte tid af til at få visum (når dette kræves). Vi anbefaler du kontakter os for vejledning.

Studieafgiften (tuition) ved INTO

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet eller INTO (afhængigt af det program du læser). Du kan via INTO’s hjemmeside ser priserne på INTO programmerne samt få estimater for studieafgiften på INTO’s partneruniversiteter. Gå til det pågældende universitet/center her og klik så på “programs” og derefter på det program du ønsker at læse. Under “Fees” vil prisen fremgå.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger igennem Studysea. Bemærk dog at enkelte uddannelser og universiteter kan opkræve et ansøgningsgebyr ved ansøgning om direkte optagelse.

Studieboliger

 

Studerende som optages via INTO har i de fleste tilfælde mulighed for at bo i studiebolig på eller tæt på universitetet og/eller INTO centret. Dine boligmuligheder afhænger af det universitet eller center som du søger til. Kontakt Studysea for konkret info om dine boligmuligheder eller klik ind på det pågældende universitet eller center på INTO’s hjemmeside.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Opfylder du ikke kravene for at blive optaget direkte på uddannelsen/universitetet, kan du muligvis blive optaget via et af INTO’s programmer. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Opfylder du ikke kravene for at blive optaget direkte på uddannelsen/universitetet, kan du muligvis blive optaget via et af INTO’s programmer. Kontakt Studysea for mere information.

Study abroad

Optagelseskrav

 

Af de universiteter som INTO samarbejder med, er det for Studysea, kun muligt at hjælpe med study abroad studieophold ved Oregon State University, University of South Florida og University of East Anglia. Klik ind på disse for at se optagelseskrav til study abroad eller kontakt Studysea.

Øvrige

Optagelseskrav

 

INTO tilbyder mange forskellige programmer og optagelseskravene varierer. Vi anbefaler at du kontakter Studysea for at få afklaring omkring optagelseskrav, da de specifikke krav for danske studerende ofte ikke er offentliggjort.

Ansøgningsvejledning

 

INTO har mange forskellige programmer og ansøgningsvejledningen afhænger af det program, center eller universitet som du vil søge til. Før du påbegynder din ansøgning, bør du kontakte Studysea, da vi ikke altid kan hjælpe dig hvis du opretter en ansøgning direkte på INTO’s website eller ved INTO’s samarbejdsuniversiteter.

Gode grunde til at studere i udlandet via INTO

Hvorfor INTO?

INTO er din ved ind på drømmestudiet

 

Opfylder du ikke kravene for at blive optaget direkte på drømmestudiet eller drømmeuniversitetet, kan INTO’s programmer hjælpe dig med at få drømmen opfyldt alligevel. Via universitetsforberedelseskurser tilbyder INTO dig en alternativ vej ind på nogle af de bedste og mest populære universiteter og uddannelser i bl.a. USA og Storbritannien. Nogle af INTO’s programmer er integreret i din uddannelser og forlænger dermed ikke din studietid.

 

INTO er ved din side

 

At studere i et andet land kan være skræmmende og intimiderende, men via INTO får du fuld support og tryghed. Sammen med andre internationale studerende, bliver du godt klædt på til succes i din universitetsuddannelse i udlandet.

 

Fleksible starttider og skræddersyede programmer

 

Fleksibilitet, er et af de ord der betegner INTO bedst. Uanset om det gælder adgangskrav, de mange muligheder for at starte flere gange om året eller de mange forskellige programmer som gør at man har mulighed for at finde et program som er skræddersyet til ens baggrund og uddannelsesmål.

 

Din vej ind på et anerkendt universitet

 

INTO samarbejder med anerkendte, højt rangerede og populære universiteter i Australien, Kina, Storbritannien og USA, som ofte kan være svære at blive optaget på direkte, enten pga. adgangskravene eller testkrav.

 

Attraktive stipendier kan sparre dig mange penge

 

Via INTO har du mulighed for at få et scholarship (stipendium) som kan kan give dig en reduktion i studieafgiften. Det er muligt at få scholarship både til INTO-programmet, men også et såkaldt progression scholarship som gælder når du overføres til uddannelsen på det pågældende universitet efter INTO-programmet.

Hvorfor INTO via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

 

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for INTO. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejledede dig om dine studiemuligheder på INTO og INTO’s samarbejdsuniversiteter. INTO tilbyder et hav af muligheder, og Studysea kan hjælpe dig med at finde frem til lige netop den løsning der passer bedst til dig.

 

Socialt netværk med andre danske studerende

 

Via Studysea’s Facebookgrupper for tidligere, nuværende og fremtidige studerende, kan du møde andre danske Studysea studerende. Vi har Facebookgrupper i vores mest populære byer og stater.

 

Hjælp til legatsøgning

 

Der er mange legater at hente. Studysea giver dig tips til legatsøgning og eksempel på den gode ansøgning. Vi giver dig også et overblik over økonomien og de mange offentlige og private finansieringsmuligheder.

Se video om INTO