fbpx

Lincoln University

Studér i New Zealand på det internationalt anerkendte Lincoln University som ligger nær kystbyen Christchurch. Læs fag eller en hel uddannelse på Lincoln University. Studysea vejleder dig naturligvis gratis igennem ansøgningsforløbet.

5000

Studerende

1500

Internationale studerende

1878

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Lincoln University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Universitetsforberedelseskurser

Sprogkurser i engelsk

Lincoln University

 

Lincoln University er et lille universitet med et kæmpe ry. Universitetet er i verdens top 30 små universiteter ifølge Times Higher Education. Universitetet blev grundlagt i 1878 og var i første omgang dedikeret til uddannelser inden for landbrug. Selvom universitetet stadig er stedfæstet i landbrug så finder du også uddannelser som business, finans, psykologi, sociologi, turisme og meget mere. Lincoln University rangerer konstant højt på samtlige ranglister og er anerkendt for høj internationalisering. Ifølge QS University Rankings rangerer Lincoln University i top 6% blandt verdens universiteter i International Student Ratio. Med en staff-to-student ratio på 1:13 er det nemt at få support mens du studerer.

 

Studiemiljø

 

Lincoln University ligger i Lincoln, som er en forstad til den smukke kystby Christchurch. I din fritid kan du udforske de nærliggende byer og den eventyrlige natur i New Zealand. Lincoln ligger næsten i midten af New Zealand hvilket gør det mere bekvemt at rejse rundt i landet. Folk i New Zealand er imødekommende og har en afslappet attitude. De lokale er bedre kendt som “Kiwis” som er en reference til kiwi-fuglen på landets nationalemblem. Nationalsproget er engelsk og māori. Selvom der hovedsageligt snakkes engelsk, finder māori ord også vej i dagligdagssætninger.

 

Besøg Lincoln University’s website

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Lincoln University

 

På Lincoln University kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet har et bredt udvalg af fag og uddannelser som er opdelt i følgende fagområder:

 

 • Agriculture, Horticulture and Viticulture
 • Business
 • Environment
 • Food, Wine and Beer
 • Landscape Architecture
 • Property and Valuation
 • Science
 • Sport and Recreation
 • Tourism

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder.

Study abroad (studieophold)

Læs fag på Lincoln University

Lincoln’s study abroad program giver dig mulighed for at læse fag som du kan få meritoverført til din uddannelse i Danmark. Du kan læse i et eller to semestre som study abroad studerende.

 

Hvordan finder jeg fag?

Søg i universitets database for at finde fag. Som study abroad studerende har du mulighed for at læse alle fag på Lincoln University så længe det er relevant for din uddannelse. Du skal som study abroad studerende ikke opfylde ‘prerequisites’ til fagene.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Det første tal i fagkoden angiver hvilket år faget undervises på. Fag undervist på kandidatniveau indikeres normalt via fagkode 4xx eller højere.

 

Eksempelvis: ACCT101 – Accounting Fundamentals (1. års fag)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

60 credits svarer som regel til 30 ECTS pr. semester, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. På bachelorniveau er de fleste fag på 15 credits (7,5 ECTS) og på kandidatniveau er de på 20 credits (10 ECTS). Det er muligt at læse færre fag.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Når du har fundet dit fag via universitetets database, kan du klikke på fagtitlen og du vil så få fagbeskrivelsen online som du kan printe eller linke til. Har du behov for mere detaljerede fagbeskrivelser kan du sende fagtitel og fagkode på relevante fag, hvorefter Studysea kan indhente detaljerede fagbeskrivelser fra Lincoln University.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på Lincoln University?

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser kan jeg læse på Lincoln University?

 

Studieperioder på Lincoln University

 

Et akademisk år på Lincoln University består af 2 semestre.

 

 • Semester 1: februar – juni (ansøgningsfrist 1. november året før)
 • Semester 2: juli – november (ansøgningsfrist 15. april)

 

Ovenstående ansøgningsfrister gælder study abroad programmet. Bemærk at der kan være andre frister ved ansøgning til hel uddannelse.

Se universitetets studiekalender for vigtige datoer.

HVAD KOSTER DET AT STUDERE PÅ Lincoln University?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

FÅ OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

ANSØGNINGSGEBYR

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Lincoln University via Studysea.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad på Lincoln University?

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studerende som optages via Studysea får 10% rabat på studieafgiften. Studieafgiften pr. semester i 2024. efter fratrukket rabat er:

 

 • 11.430 New Zealandske Dollars (NZD) for 60 credits (svarende til 30 ECTS)
 • 8.572,50 New Zealandske Dollars (NZD) for 45 credits

 

Se senest opdaterede studieafgifter samt obligatoriske gebyrer på Lincoln’s website. Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på Lincoln University?

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på Lincoln University opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

 

Stipendier (Scholarships) på Lincoln University

Lincoln University tilbyder scholarships til studerende som søger ind på en hel uddannelse. Se hvilke scholarships Lincoln University har.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel masteruddannelse på Lincoln University?

Studerende som læser en hel uddannelse på kandidatniveau på Lincoln University opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter.

 

Stipendier (Scholarships) på Lincoln University

Lincoln University tilbyder scholarships til studerende som søger ind på en hel uddannelse. Se hvilke scholarships Lincoln University har.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på Lincoln University

 

Universitet har flere studieboliger på campus, som omkring 600 studerende benytter sig af. Bo tæt på universitet og studiekammeraterne i et studievenligt miljø. Det er også muligt at bo uden for campus i egen lejlighed eller ved en Newzealandsk familie via Homestay.

 

Læs mere om universitetets studieboliger og andre muligheder.

Study abroad (studieophold)

Hvordan bliver jeg optaget på Lincoln University’s study abroad program?

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Studere på en videregående uddannelse

 

Når du søger via Studysea fritages du for engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvad er optagelseskrav til bacheloruddannelser på Lincoln University?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad er optagelseskravene til masteruddannelser på Lincoln University?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser for at blive optaget på en master på Lincoln University. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Lincoln University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. På nuværende tidspunkt har Lincoln University udvekslingsaftaler med CBS og Københavns Universitet.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det Lincoln’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Lincoln University som study-abroad studerende?

Vil du søge ind på Lincoln University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet (ellers får du ikke rabat på studieafgiften). For at søge ind som study abroad studerende på Lincoln University skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på Lincoln University?

Er du interesseret i at søge ind på Lincoln University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Er du interesseret i at søge ind på Lincoln University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på 150 NZD.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på Lincoln University?

Er du interesseret i at søge ind på Lincoln University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på 150 NZD.

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekslingsplads på Lincoln University?

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Lincoln University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det Lincoln’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.