fbpx

Luiss Business School

Studér på Luiss Business School, der er en del af Luiss University. Luiss Business School er beliggende i Italiens hovedstad Rom og udbyder uddannelser på både engelsk og italiensk på kandidatniveau.

537

Studerende

7

Antal studerende pr. underviser

1986

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Luiss Business School

 

Hel masteruddannelse (kandidat)

Luiss Business School

 

Luiss Business School i Rom er en del af af Luiss University, der leverer undervisning inden for business og management på kandidatniveau. Luiss Business School blev grundlagt i 1986 og er rangeret blandt de fem bedste business schools i Italien.  Skolen har AACSB-akkreditering, der er et prestigefyldt symbol på ekspertise og et kvalitetsstempel inden for ledelsesuddannelser. Som studerende på Luiss Business School, får du en uddannelsesinstitution som er internationalt respekteret for fremragende undervisningsmetoder og internationalt anerkendt for dets kandidatstudier. Et af institutionens vigtigste kendetegn er dets langvarige forhold til det italienske og globale erhvervsliv, som gør det muligt at kombinere teori med praksis.

 

I januar 2017 flyttede Luiss Business School sit hovedcampus til historiske, prestigefyldte omgivelser i bygningen Villa Blanc i Rom fra det 19. århundrede. Universitetet har desuden campusser i Milano, Belluno og Amsterdam.

 

Har du lyst til at studere på Luiss Business School, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

 

Studiemiljøet på Luiss Business School

 

Luiss Business School’s hovedcampus, Villa Blanc, ligger i en af de mest bemærkelsesværdige, historiske og kunstneriske dele af Rom, og dens bygninger afspejler byens atmosfære og skønhed. Stedet består af en hovedvilla, seks mindre villaer og haver, der omgiver universitetet. De historiske bygninger og omgivelser, giver dig enestående rammer for din undervisning og læring. At træde ind på campus føles nærmest eventyrligt. Omgivelserne er virkelig skønne!

 

Campus’ centrale placering i Rom giver dig gode muligheder for at kombinere dit studieophold i den italienske hovedstad med store kultur- og autentiske madoplevelser. Fra Roms hovedbanegård, Stazione Termini, kan du desuden tage på opdagelse i et utal af Italiens andre storbyer, og besøge kendte seværdigheder som Det Skæve Tårn i Pisa, kanalerne i Venedig eller ruinbyen Pompeji.

 

Klassestørrelserne på Luiss Business School er relativt små, og det gør det muligt for underviserne at give dig individuel støtte, og for dig at skabe nære relationer til dine medstuderende. Dan både lokale og internationale venskaber på Luiss Business School, der er hjemsted for næsten 600 studerende fra mange forskellige lande.

 

Besøg Luiss Business School’s hjemmeside

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Studiemuligheder på Luiss Business School

 

På universitetet kan du læse en hel uddannelse på kandidatniveau. Der undervises på både italiensk og engelsk og du kan studere inden for bl.a. disse fagområder:

 

  • Erhvervsøkonomi
  • Marketing
  • Regnskab og finansiering
  • Fashion Management
  • Food & Wine Business

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på Luiss Business School?

 

Se hvilke masteruddannelser du kan læse på Luiss Business School.

Studiestart på Luiss Business School

 

Der er studiestart to gange om året i september og februar. Studiestart afhænger dog af uddannelse. Ansøgningsvinduet åbner i midten af oktober og lukker tidligt i juni. Der behandles ikke ansøgninger efter fristen.

Studieafgiften på Luiss University

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium til finansiering af hel kandidatuddannelse i udlandet. Læs mere under finansiering.

 

FÅ OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

ANSØGNINGSGEBYR

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Luiss Business School via Studysea.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad koster en hel uddannelse på kandidatniveau?

 

Studerende som læser en hel kandidatuddannelse på Luiss Business School opkræves en studieafgift. Studieafgiften varierer afhængigt af uddannelse, og du finder studieafgiften på den enkelte uddannelsesside under “Tuition and Funding” eller ved at kontakte Studysea.

 

Finansieringsmuligheder

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, SU-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet.

Universitetets studieboliger

 

Luiss Business School er en del af Luiss University, og det betyder, at du kan gøre brug af Luiss University’s samarbejder, når du begynder boligsøgningen i Rom. Universitetet tilbyde både egne studieboliger, men har også samarbejde med private udbydere samt ejendomsmæglere, således at du har flere muligheder for at finde den boligtype, som matcher netop dit behov og budget. Læs mere på Luiss University’s hjemmeside om boligmulighederne.

 

Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig. Du har ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på Luiss Business School via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

  • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
  • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
  • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Rom.

Hvad er adgangskravene på Luiss Business School?

 

Adgangskravene afhænger af den uddannelse du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en masteruddannelse på Luiss Business School?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en relevant bacheloruddannelse eller profesionsbachelor. Kontakt Studysea for mere information.

Hvordan søger jeg ind på Luiss Business School?

 

Ønsker du at søge ind på Luiss Business School, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Er du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til personlig vejledning. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på Luiss Business School?

 

Er du interesseret i at søge ind på Luiss Business School kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Se video om Luiss University