fbpx

Luiss University

Studér på Luiss University i Italiens hovedstad Rom. Luiss University, også kaldet, Guido Carli, er et anerkendt privat universitet som udbyder uddannelser på både engelsk og italiensk. Som officiel repræsentant i Danmark, kan Studysea gratis hjælpe dig med at søge optagelse.

9244

Studerende

7

Antal studerende pr. underviser

82

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Luiss University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

LUISS UNIVERSITY

 

Luiss University (på italiensk Luiss Guido Carli) er et privat internationalt universitet i Rom, som er specialiseret inden for samfundsvidenskab. Universitetets læringsmiljø er forskelligartet og baseret på iværksætteri, ansvar og bæredygtighed. Siden Luiss blev grundlagt i 1977, har universitetet udviklet stærke bånd til erhvervslivet, takket være dets tilknytning til landets førende arbejdsgiverforening, Confindustria, regeringen og statslige og civile institutioner. Luiss rangerer som nummer 1 i Italien blandt private universiteter ifølge il Sole 24 Ore, som er Italiens førende ranking system. Denne rangering er baseret på studieservice, internationalisering, undervisning og forskning. Luiss har siden 2015 været EQUIS akkrediteret og er dermed blandt verdens top 1% af business schools.

 

STUDIEMILJØET PÅ LUISS UNIVERSITY

 

I hjertet af Rom i et af byens mest attraktive kvarterer, finder du Luiss University’s hovedcampus, hvis bygninger afspejler den smukke bys kultur og arkitektur. De historiske bygninger og haver, giver dig helt fantastiske rammer for din undervisning og læring. Her føler du virkelig at du som studerende sættes i fokus. Se billeder og læs mere om Luiss faciliteter og campus. Udover Rom, har Luiss også campus i Milano. Luiss Sport Academy giver dig mulighed for at deltage på forskellige sportshold, inkl. basketball, fodbold, volleyball, rugby, roning, svømning, skisport, atletik og cykling.

 

Besøg Luiss University’s hjemmeside

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Studiemuligheder på Luiss University

 

På universitetet kan du læse en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Der undervises på både italiensk og engelsk og du kan studere inden for bl.a. disse fagområder:

 

  • Erhvervsøkonomi
  • Internationale relationer
  • IT og ledelse
  • Kommunikation
  • Marketing
  • Offentlig administration
  • Regnskab og finansiering
  • Statskundskab, politik og regeringsledelse
  • Økonomi og ledelse

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på Luiss University?

 

Se hvilke bacheloruddannelser du kan læse på Luiss University.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på Luiss University?

 

Se hvilke masteruddannelser du kan læse på Luiss University.

Studiestart på Luiss University

 

Der er studiestart én gang om året i september på alle uddannelser. Ansøgningsvinduet åbner i midten af oktober og lukker tidligt i juni. Der behandles ikke ansøgninger efter fristen.

Studieafgiften på Luiss University

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium til finansiering af hel kandidatuddannelse i udlandet. Læs mere under finansiering.

 

FÅ OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

ANSØGNINGSGEBYR

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Luiss University via Studysea.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvad koster en hel uddannelse på bachelorniveau?

 

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på Luiss University opkræves en årlig studieafgift. Se opdaterede studieafgifter på Luiss University eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Finansieringsmuligheder

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad koster en hel uddannelse på kandidatniveau?

 

Studerende som læser en hel kandidatuddannelse på Luiss University opkræves en årlig studieafgift. Se opdaterede studieafgifter på Luiss University eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Finansieringsmuligheder

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, SU-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet.

Universitetets studieboliger

 

Universitetet tilbyde både egne studieboliger, men har også samarbejde med private udbydere samt ejendomsmæglere, således at du har flere muligheder for at finde den boligtype, som matcher netop dit behov og budget. Læs mere på Luiss University’s hjemmeside om boligmulighederne.

Hvad er adgangskravene på Luiss University?

 

Adgangskravene afhænger af det type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelse på Luiss University?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en masteruddannelse på Luiss University?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hvordan søger jeg ind på Luiss University?

 

Ønsker du at søge ind på Luiss University, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til personlig vejledning. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på Luiss University?

 

Er du interesseret i at søge ind på Luiss University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på Luiss University?

 

Er du interesseret i at søge ind på Luiss University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Se video om Luiss University