fbpx

Manchester Metropolitan University

Studér på det moderne Manchester Metropolitan University og bliv en del af en by med blomstrende lokal kultur.

37000

Studerende

3500

Internationale studerende

129

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Manchester Metropolitan University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

Manchester Metropolitan University

 

Manchester Metropolitan University har uddannet studerende siden 1824. Skolen blev i sin tid grundlagt som designskole og er særligt anerkendt for Manchester School of Art, som er Storbritanniens næstældste kunstskole. Er du på udgik efter de mere moderne uddannelser, kan MMU bl.a. tilbyde mode, kunst og design, engelske filmstudier og sport. Vil du gøre karriere idenfor business, er Manchester Metropolitan Business School også et oplagt valg, da fakultetet har opnået tredobbelt akkreditering gennem det prestigefyldte EQUIS, AACSB og AMBA. MMU lægger stor vægt på jobmulighederne for studerende og tilbyder råd og vejledning til dit CV samt sparring og gode netværksmuligheder med ledere fra erhvervslivet. Hvis du ønsker akademisk viden med et moderne twist, som forbereder dig til din drømmebranche, så er MMU det rette sted for dig!

 

Studiemiljø

 

Som studerende i Manchester, bliver du bosat i en af verdens mest spændende byer ifølge Time Out Index 2019. Diversiteten er én af de mange ting, som gør Manchester spændende. I dine omgivelser kan du høre mere end 200 forskellige sprog. Tager du en spadseretur gennem det centrale Manchester, vil du opdage skønne kanaler, China Town, Manchester Museum og meget andet.  Du bliver en del af en by med en enorm koncertkultur, massevis af grønne områder, kunstgallerier og endeløse shopping muligheder. Hvis du er en sports-tosse, så er der rig mulighed for at dyrke din fodboldpassion. De ikoniske fodboldklubber Manchester City og Manchester United har nemlig rødder i Manchester. Oplev holdenes fænomenale stadions og den unikke fodboldstemning og fanmiljøet til hjemmekampene. På trods af at Manchester er blevet en populær storby på global plan, kan du stadig som studerende leve der til en overkommelig pris!

 

MMU har sørget for moderne faciliteter, som er med til at gøre studielivet endnu bedre. Universitetet har verdensklasse sportsfaciliteter, som er til rådighed for alle studerende. Der er mulighed for yoga, holdtræning, tennis og svømning. Universitetet har også en Campus Leagues, hvor du blandt andet kan dyste i fodbold, badminton og netbold. MMU har derudover et fitnesscenter til rådighed, hvor studerende kan få rabat. Hvis du har brug for et afbræk efter en lang skoledag, så er All Saints Park det perfekte sted. Parken er et skønt grønt område placeret ved universitetet, hvor studerende mødes for at hygge og slappe af. Skolen har også en studenterforening, som kan hjælpe dig med tilmelding til klubber, studentersamfund og frivilligt arbejde. Student Union er også et samlingspunkt, hvor studerende kan mødes over et måltid mad. Hvis du som mange andre studerende ikke tør lade denne mulighed gå til spilde, så kontakt Studysea i dag og hør mere om dine muligheder!

 

 

Besøg Manchester Metropolitan University’s hjemmeside

Studiemulighederne på Manchester Metropolitan University

 

På Manchester Metropolitan University kan du studere på hele bachelor- eller kandidatuddannelser. Du kan følge uddannelser som er udbudt under disse fakulteter:

 

  • Arts and Humanities
  • Business and Law
  • Health and Education
  • Science and Engineering
  • Professional Services

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

Uddannelser på kandidatniveau

På Machester Metropolitan University er uddannelserne på kandidatniveau opdelt i taught degrees og research degrees. I en taught degree indgår undervisning og denne tilsvarer en dansk kandidatuddannelse.

 

Øvrige

På Manchester Metropolitan University har vi mulighed for bl.a. at hjælpe med at søge ind på universitetsforberedelsesprogrammer og engelsk sprogkurser via INTO

Studieperioder

 

Som studerende på Manchester Metropolitan University, er studiestart for de fleste uddannelser i september. Enkelte uddannelser på kandidatniveau har også studiestart i januar.

Studieafgiften (tuition) på Machester Metropolitan University

 

Som studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse dit ophold før studiestart, har du i de fleste tilfælde, inden for en vis tidsramme, mulighed for at få en del af eller hele din studieafgift refunderet. Se hvilke regler der gælder for refusion af studieafgift på MMU.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Bachelorniveau

Studieafgiften for bacheloruddannelser varierer. Studieafgiften fremgår på siden for den enkelte uddannelse på universitetets website. Se fanen “uddannelser” eller kontakt Studysea for vejledning.

Kandidatniveau

Studieafgiften for hele uddannelser på kandidatniveau varierer. Studieafgiften fremgår på siden for den enkelte uddannelse på universitetets website. Se fanen “uddannelser” eller kontakt Studysea for vejledning.

Universitetets studieboliger

 

Manchester Metropolitan University har egne studieboliger på campus, som ligger centralt i Manchester.

 

Læs mere om studieboligerne.

Optagelseskrav på Manchester Metropolitan University

 

Optagelseskravene varierer mellem uddannelserne. Kontakt Studysea for vejledning.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Manchester Metropolitan University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Manchester Metropolitan University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej