fbpx

Marshall University

Studér i West Virginia på Marshall University og oplev det amerikanske college liv.

marshall university west virginia uddannelse i usa

Studiemuligheder på Marshall University

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel uddannelse på Ph.d. niveau

Øvrige

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

13654

Studerende

737

Internationale studerende

19

Studerende pr. underviser

Marshall University

 

Marshall University ligger i hjertet af West Virginias hovedstad, Huntington, en by med mere end 50.000 indbyggere der er klar til at byde dig velkommen. Som studerende på Marshall University får du muligheden for at få praktisk læring igennem én af 100+ uddannelser der er tilgængelige for internationale studerende. Samtidig bliver du bekendt med den spændende amerikanske kultur og livet som amerikansk college studerende. Læser eller er man interesseret i business, så har Marshall 1 af 183 AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) akkrediterede business fakulteter i verden. Mindre end 5% af verdens business fakulteter er akkrediterede af AACSB i dag.

 

Beliggenhed

 

West Virginia er blevet kendt som ’The Mountain State’ fordi at staten er omringet af flotte bjergkæder, hvilket giver rigtig gode muligheder for at opleve skønne naturområder. Marshall University ligger sydvestligt i West Virginia, hvor klimaet er meget behageligt, og grænser sig til et fugtigt subtropisk klima, hvor der er lange varme somre og milde vintre. De mange bjergkæder er desuden med til at tage lidt af det hårde vejr som staterne i midtvesten kan opleve.

Udover at være belliggende i en stat, hvori der er rig mulighed for store naturoplevelser, er det også muligt at få stillet sine storbys behov, hvis man skulle få brug for det. New York City ligger 700 km væk og det vil ikke tage lang tid at rejse med et fly eller lyntog dertil, hvis man kunne tænke sig at bruge en af sine weekender i New York City.

Studiemuligheder på Marshall University

 

På Marshall University kan du læse hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau. Uddannelser er fordelt på følgende af universitetets fakulteter og akademiske afdelinger:

 

 • Lewis College of Business
 • College of Education and Professional Development
 • College of Arts and Media
 • College of Health Professions
 • Honors College
 • College of Information Technology and Engineering
 • College of Liberal Arts
 • University College
 • Graduate College
 • Joan C. Edwards School of Medicine
 • School of Pharmacy

 

Hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse ved at klikke på linkene forneden:

Studiestart

Der er studiestart tre gange om året. Nedestående er semesterperioderne:

Spring semester: januar – maj

Summer semester: maj – august

Fall semester: august – december

 

Ansøgningsfrister

 

Følgende ansøgningsfrister gælder både bachelorstuderende og kandidatstuderende:

 

 • Semester 1: 15. oktober
 • Semester 2: 15. marts
 • Semester 3: 15. juni

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår her.

Studieafgiften på Marshall University

 

Hvad koster en hel uddannelse på Marshall University?

 

Som bachelor eller kandidatstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2019 er:

 

 • 9.633 USD for bachelorstuderende
 • 10.531 USD for kandidatstuderende

 

Vær opmærksom på at enkelte uddannelser varierer i pris, hvorfor ovenstående skal ses som en vejledende pris, og at ovenstående er en pris pr. semester og ikke pr. uddannelse. Eksempelvis vil en hel kandidatuddannelse der almindeligvis tager mellem halvandet til to år, have en større studieafgift samlet set end beløbet angivet ovenfor.

Er du usikker på hvor høj studieafgiften på din uddannelse vil se ud, kan du kontakte Studysea, så hjælper vi dig gerne.

 

Scholarships

Universitetet har scholarships tilgængelige for internationale ansøgere. Et evt. scholarship fratrækkes studieafgiften. Kontakt Studysea for mere information.

 

Få overblik over økonomien

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Universitetets studieboliger

 

Marshall University har forskellige typer studieboliger tilgængelige for internationale studerende på alle dets campusser. Her kan du se alle de forskellige kollegieværelser der udbydes samt priser for disse. Priserne er som regel opgjort pr. semester eller pr. studieår.

 

Vær opmærksom på at der oftest er relativt strenge regler omkring alkohol og larm på kollegierne, hvilket måske ikke passer netop dig godt, hvorfor det naturligvis også er muligt selv at arrangere boligforhold og bo udenfor campus.

 

Er du i tvivl om hvorvidt det er bedst for dig at bo på et af kollegieværelserne eller udenfor campus i selv-arrangeret bolig, kan du muligvis blive klogere ved at kigge på nogle af fordelene ved at bo på campus.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav for bacheloruddannelser ved Marshall University

 

 • Bestået gymnasial uddannelse med et gennemsnit på 2.5 GPA på en 4.0 skala svarende til et gennemsnit på over 4 i den danske karakterskala
 • Engelskniveau på TOEFL 61, IELTS 6.0 eller tilsvarende

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav for kandidatuddannelser ved Marshall University

 

 • En afsluttet bachelorgrad  med et gennemsnit på 3.0 GPA på en 4.0 skala svarende til 7 på den danske karakterskala
 • Engelskniveau på TOEFL 80, IELTS 6,5
 • Enkelte kandidatuddannelse kræver GRE (General Test) eller GMAT (Graduate Manangement Admissions Test) scores. Testene måler din akademiske formåen

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Marshall University kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Marshall University opkræver internationale studerende et ansøgningsgebyr på 150 USD.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på en masteruddannelse på Marshall University kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Marshall University opkræver et ansøgningsgebyr på 65 USD til internationale studerende.

Vil du vide mere om Marshall University? Kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.