fbpx

Newcastle University

Læs på et af verdens førende universiteter i en af Englands mest studievenlige byer på Newcastle University. Studysea hjælper dig med at søge ind på en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

newcastle university england

Studiemuligheder på Newcastle University

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Øvrige

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

1963

Etableret

31114

Studerende

7105

Internationale studerende

Newcastle University

 

Det offentlige Newcastle University, som er anerkendt for forskning og undervisning i topklasse, er et af de førende universiteter i Storbritannien og er blandt verdens top 100 internationale universiteter ifølge Times Higher Education World University Rankings. Newcastle University er et Russell Group universitet. The Russell Group ses som briternes svar på den amerikanske Ivy League. Universitetet har 25 discipliner rangeret i Storbritanniens top 20 (The Times and The Sunday Times Good University Guide 2018). Disse discipliner inkluderer bl.a. Architecture, Business Studies og Geography and Environmental Science. Vil du læse Business, placerer Newcastle Business School sig i top 1% af Business Schools i verden med tredobbelt akkreditering fra AACSB, EQUIS og AMBA. Newcastle University har stærke forbindelser til nogle af verdens førende virksomheder som Microsoft, Coca-Cola, Accenture, Nissan, Unilever og mange flere. Universitetet har en smuk campus med tilhørende museum og kunstgalleri.

En af universitetets tidligere studerende er ingen mindre end den legendariske Mr. Bean aka. Rowan Atkinson!

 

Studiemiljø

 

Newcastle er en populær studiedestination blandt internationale studerende og har over 6.500 internationale studerende fra 120 forskellige lande. Bylivet er dynamisk og du kommer aldrig til at kede dig. Derudover er Newcastle den lykkeligste by i Storbritannien (Flash Eurobarometer Survey, The European Commission, 2016), imødekommende, sikker og fokuseret på studerende. Vil du udforske områderne uden for Newcastle, så har byen gode transportforbindelser til resten af Storbritannien. Newcastle University har investeret i enestående faciliteter til studerende bl.a. 4 biblioteker, der holder åbent døgnet rundt, et sportscenter med indendørs og udendørs faciliteter og mange andre sociale- og indlæringsfaciliteter. Universitetet har over 28.000 studerende, 200 klubber samt fællesskaber og 14 caféer på campus. Som studerende på Newcastle University kan du nyde godt af de mange fordele byen og universitetet byder på.

Studiemuligheder på Newcastle University

 

På Newcastle University  kan du læse hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau. Universitetet har følgende tre fakulteter:

 

 • Humanities and Social Sciences (HASS)
 • Science, Agriculture and Engineering (SAGE)
 • Medical Sciences

 

Hvert fakultet er yderligere inddelt i underafdelinger som kaldes “schools” hvor de forskellige uddanneler udbydes via. Se alle afdelingerne på Newcastle University.

 

Du kan læse mere om de enkelte uddannelser og fag på universitetets hjemmeside.

Studieperioder

 

På Newcastle University starter det akademiske år i september. Et akademisk år forløber sig i 3 terminer eller 3 semestre. Der er obligatorisk mødepligt fra første terminsdato.

 

Terminer og studieperioder i 2018/2019:

 

 • Efterårstermin: 24. september – 14. december
 • Forårstermin: 7. januar – 29. marts
 • Sommertermin: 29. april – 14. juni

 

Semestre og studieperioder i 2018/2019:

 

 • Semester 1: 24. september – 25. januar
 • Semester 2: 28. januar – 14. juni
 • Semester 3: 17. juni – 20. september

 

Terminer og studieperioder i 2019/2020:

 

 • Efterårstermin: 23. september – 13. december
 • Forårstermin: 6. januar – 27. marts
 • Sommertermin: 27. april – 12. juni

 

Semestre og studieperioder i 2019/2020:

 

 • Semester 1: 23. september 2019 – 24. januar 2020
 • Semester 2: 27. januar – 12. juni
 • Semester 3: 15. juni – 18. september

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår.

Studieafgiften på Newcastle University

 

Som dansk studerende på Newcastle University opkræves du studieafgift. Studieafgiften afhænger afhænger af den uddannelse du læser.

 

 

Scholarships

 

Universitetet har scholarships tilgængelige for dygtige internationale ansøgere. Derudover tilbydes automatiske scholarships til EU-studerende som starter uddannelse i det akademiske år 2021/22 – se betingelserne eller kontakt Studysea for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Studieboliger

 

Newcastle University har både studieboliger på campus og homestay værtsfamilier, som universitetet selv har godkendt. Du kommer til at bo i et boligkompleks med andre internationale studerende. Du har mulighed for at få dit eget private værelse eller et deleværelse med en anden person. Vil du gerne opleve en ægte britisk hverdag, kan du benytte dig af universitetets homestay muligheder. Læs mere på universitetets hjemmeside.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for uddannelser på bachelorniveau ved Newcastle University

 

 • Bestået gymnasial uddannelse
 • Engelskniveau på IELTS 5.0 eller tilsvarende
 • Opfylde karakterkravene til den uddannelse du søger ind på

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget via INTO Newcastle University. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for uddannelser på kandidatniveau ved Newcastle University

 

 • En afsluttet bachelorgrad
 • Engelskniveau på IELTS 5.0 eller tilsvarende
 • Opfylde karakterkravene til den uddannelse du søger ind på

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget på et forberedelseskursus via INTO Newcastle University. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Newcastle University kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Newcastle University kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Vil du vide mere om Newcastle University? Kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.