fbpx

Suffolk University

Studér på Suffolk University i hjertet af Boston i delstaten Massachusetts. Studysea kan hjælpe dig med at søge ind på en hel bachelor- eller master (kandidat) på dette anerkendte og historiske amerikanske universitet.

suffolk university boston uddannelse i udlandet

Studiemuligheder på Suffolk University

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Hel kandidatuddannelse

Øvrige

1-årig certifikatuddannelse på kandidatniveau

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

20

studerende pr. klasse

1431

Internationale studerende

9

campusbygninger i hjertet af Boston

Suffolk University

 

Lige i Bostons bymidte finder du det prestigefyldte private universitet Suffolk University. Universitetet er blandt USA’s 200 bedste universiteter ifølge U.S. News & World Report. På Suffolk vil du opleve et af USA’s mest internationale universiteter. Universitetet har 7.560 studerende hvor næsten 20%(1.431) er internationale fra over 100 lande. Lærestaben har gennem årene modtaget flere priser og legater for forskning og du er derved garanteret undervisning i topklasse. Er du interesseret i at læse business eller jura, så er Suffolk University det oplagte valg, da universitetet er et af de bedste indenfor disse fagområder ifølge U.S. World & News Report 2018. Suffolk University har også campus i Madrid.

 

Studiemiljø

 

Universitetets 9 campusbygninger er smeltet sammen med Bostons travle gader, restauranter og seværdigheder. Boston, også kaldet The City of Firsts, er en af USA’s ældste byer og hovedstaden i den amerikanske delstat Massachusetts. Boston er en fantastisk studieby idet 30% af byens befolkning er studerende og hjem til flere anerkendte universiteter som Harvard og MIT. I dag huser Boston over 50.000 internationale studerende. I din fritid kan du besøge den flotte Boston Public Garden og nationens første offentlige opførte bibliotek Boston Public Library. Som studerende på Suffolk kan du benytte dig af universitetets kulturprogrammer såsom home-away-from-home program og cultural adjustment support helt gratis. Programmerne introducerer dig til universitetet og den amerikanske kultur, så du nemt og hurtigt kan tilpasse dig dine nye rammer. De mange klubber, organisationer, sociale- og akademiske programmer gør at du aldrig kommer til at kede dig.
Er du til sport kan du glæde dig ved Bostons mange titelvindende sportshold såsom NBA holdet Boston Celtics og NFL holdet New England Patriots.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Suffolk University

 

På Suffolk University kan du læse hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet tilbyder mange spændende uddannelser under 3 fakulteter:

 

 • College of Arts and Sciences
 • Sawyer Business School
 • Law School

 

Se hvilke uddannelser Suffolk University udbyder:

 

Studiestart

 

Der er studiestart 2 gange om året.

 

Forårssemester ( januar – maj)

 • Uddannelser på bachelorniveau: sidste ansøgningsfrist 1. december
 • Uddannelser på kandidatniveau: sidste ansøgningsfrist 15. oktober

 

Efterårssemester (august – december)

 • Uddannelser på bachelorniveau: sidste ansøgningsfrist 15. februar
 • Uddannelser på kandidatniveau: sidste ansøgningsfrist 15. marts

Efter disse frister bliver ansøgninger vurderet på rolling basis, som betyder at der løbende optages studerende på universitetet.

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår.

Studieafgiften på Suffolk University

 

Som international studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i det akademiske år 2019/20 er:

 

 • 19,907 amerikanske dollars (USD) pr. semester på bachelorniveau
 • fra 15.288 amerikanske dollars (USD) pr. semester på kandidatniveau

Du har mulighed for at søge om SU, udlandsstipendium, udlandsstudielån  og legater som helt eller delvist kan dække dine udgifter.

 

Bemærk at studieafgiften kan variere imellem de forskellige uddannelser. Du kan finde mere information og universitetets studieafgifter og øvrige gebyrer på universitetets hjemmeside.

 

Scholarships

 

Universitetet har scholarships tilgængelige for internationale ansøgere. Et evt. scholarship fratrækkes studieafgiften. Kontakt Studysea for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Universitetets studieboliger

 

Suffolk University har forskellige typer studieboliger tilgængelige for internationale studerende på og uden for campus. Læs mere om dine muligheder på universitetets hjemmeside.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelse

 

Optagelseskrav for uddannelser på bachelorniveau ved Suffolk University

 

 • Bestået gymnasial uddannelse med et gennemsnit på 2.7 GPA på en 4.0 skala svarende til et gennemsnit på knap 7 på den danske karakterskala
 • Engelskniveau på TOEFL 79, IELTS 6,5 eller tilsvarende

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget via INTO Suffolk University. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelse

 

Optagelseskrav for uddannelser på kandidatniveau ved Suffolk University

 

 • En afsluttet bachelorgrad med et gennemsnit på 3.0 GPA på en 4.0 skala svarende til 7 på den danske karakterskala
 • Motiveret ansøgning samt professionelle referencer
 • Engelskniveau på TOEFL 80, IELTS 6,5 eller PTEA 65
 • Enkelte kandidatuddannelser kræver GRE (General Test) eller GMAT (Graduate Manangement Admissions Test) scores. Testene måler din akademiske formåen.
 • Enkelte kandidatuddannelser

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget via INTO Suffolk University. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

Er du interesseret i at søge ind på Suffolk University kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

Er du interesseret i at søge ind på Suffolk University kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Vil du vide mere om Suffolk University? Kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.