fbpx

University of West London

Læs på University of West London (UWL) i Storbritannien på universitets campus i Ealing eller Brentford. Læs en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

17000

Studerende

3

Campusser

1860

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på University of West London

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Universitetsforberedelseskurser

Sprogkurser i engelsk

University of West London

 

Velkommen til University of West London (UWL) . Søger du et offentligt universitet som vægter de studerendes tilfredshed og undervisningens kvalitet højt, er du kommet til det helt rette sted. UWL rangerer nummer et i Storbritannien for netop student satisfaction og teaching quality ifølge The Times og Sunday Times Good University Guide 2024. Universitetet har i nyere tid gennemgået en omfattende renovering, som har været med til at forbedre studerendes sociale og læringsmæssige oplevelser. På UWL læser du ikke blot på et førende moderne universitet, du har også nem adgang til London – en af verdens mest populære studiebyer. UWL har campusser i London-bydelene Ealing og Brentford, som er forbundet med hinanden med en gratis 10-minutters shuttlebus. Derudover finder du UWL’s Berkshire Institute for Health ved Fountain House i centrum af Reading. Som studerende på UWL kan du bl.a. drage fordel af placeringen i en af Storbritanniens mest succesrige erhvervsregioner, der giver uvurderlig adgang til erhvervslivet. UWL’s historie går tilbage til 1860 hvor det dengang blev grundlagt som The Lady Byron School. I 2011 tog universitetet navnet The University of West London som det kendes under i dag.

 

Har du lyst til at studere på University of West London, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljøet på University of West London

 

UWL er dedikeret til at give studerende den bedst mulige universitetsoplevelse, og derfor opdateres undervisningsfaciliteterne jævnligt. UWL tilbyder en universitetsoplevelse, der har til formål at gøre dig klædt på til din fremtidige karriere. Faciliteterne omfatter:

 

 • Flysimulator
 • Paul Hamlyn biblioteket, studiepladser og andre faciliteter, der er åbent 24/7 i undervisningsperioden
 • Simuleret retssal, gerningssted og højteknologiske retsmedicinske værktøjer
 • Radiostation for studerende
 • Laboratorier af høj standard
 • Restauranter og caféer

 

UWL’s to hovedcampusser er beliggende i Ealing og Brentford i det vestlige London. Når du studerer i London betyder er du omgivet af kunst, kultur, historie og underholdning. Beliggenhederne giver nem adgang til livlige lokalområder med parker, butikker, restauranter og underholdningssteder. Begge steder er tæt på togforbindelser, der kan nå Londons centrum på 35 minutter. Er du til fodbold, så kender du sikkert til danskerklubben Brentford som netop har hjemmebane på Brentford Community Stadium tæt på UWL.

 

Besøg University of West London’s website

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på University of West London

 

På University of West London kan du læse som en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet har et bredt udvalg af uddannelser som er opdelt i følgende fagområder:

 

 • Business
 • Nursing, Midwifery and Healthcare
 • Drama
 • Policing Studies
 • Music
 • Hospitality and Tourism
 • Film, Media and Design
 • Biomedical sciences
 • Computer and Engineering
 • Human and Social Sciences
 • Law

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på University of West London?

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

 

Vær opmærksom på at have “Undergraduate” og “Full-Time” afklikket i filteret i venstre side. Du kan desuden vælge lokation og fagområde, for at finde de mest relevante uddannelser for dig.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser kan jeg læse på University of West London?

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

 

Vær opmærksom på at have “Postgraduate” og “Full-Time” afklikket i filteret i venstre side. Du kan desuden vælge lokation og fagområde, for at finde de mest relevante uddannelser for dig.

Studieperioder på University of West London

 

Et akademisk år på University of West London består af 2 semestre, som du kender det fra din danske uddannelsesinstitution:

 

 • Semester 1: oktober – februar
 • Semester 2: februar– juni

 

Vær opmærksom på at ansøgningsfrister kan variere, og afhænger af blandt uddannelse og uddannelsesniveau. Anbefalet frist for bacheloruddannelser, der starter i efteråret, er 31. januar. Kontakt Studysea for vejledning.

 

Se universitetets studiekalender for vigtige datoer.

Hvad koster det at studere på University of West London?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på University of West London?

 

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på University of West London opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Afgiften for hver uddannelse vises øverst på uddannelsessiden. Vælg ‘International’ i dropdown-menuen for at se den relevante afgift. Læs mere om studieafgifterne.

 

Finansieringsmuligheder

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel masteruddannelse på University of West London?

 

Studerende som læser en hel uddannelse på kandidatniveau på University of West London opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Afgiften for hver uddannelse vises øverst på uddannelsessiden. Vælg ‘International’ i dropdown-menuen for at se den relevante afgift. Læs mere om studieafgifterne.

 

Finansieringsmuligheder

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på University of West London

 

Universitetet har aftaler med lokale udlejere af studieboliger, og det betyder, at du kan opnå bedre priser og ekstra støtte ved at søge bolig gennem universitetet. Studieboligerne er beliggende i forskellige, men attraktive områder, hvorfra der er let adgang til universitetets campusser med UWL’s egen shuttlebus eller lokale busforbindelser.

 

Udover muligheden for at søge studiebolig gennem universitetet, kan du også bo ved en værtsfamilie eller finde en privat lejebolig.

 

Læs mere om University of West London’s samarbejdsaftaler og se studieboliger. 

Hvad er adgangskravene på University of West London?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelse på University of West London?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad er optagelseskravene til masteruddannelser på University of West London?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser for at blive optaget på en master. Kontakt Studysea for mere information.

Hvordan søger jeg ind på University of West London?

 

Ønsker du at søge ind på University of West London, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på University of West London?

 

Er du interesseret i at søge ind på University of West London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på University of West London?

 

Er du interesseret i at søge ind på University of West London kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.