University of California San Diego

Læs på University of California San Diego som er et af verdens førende offentlige research universiteter. Oplev hverdagen i Californiens mangfoldige kystby, San Diego, som er kendt for dens badestrande og varme klima. Som officiel repræsentant i Danmark kan Studysea hjælpe dig gratis med ansøgningen.

ucsd university of california san diego danmark study abroad

Studiemuligheder på University of California San Diego

Study abroad

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

Øvrige

Sabbatår med universitetsstudier

Universitetsforberedelseskurser

Certifikater

Summer school

36624

Studerende

8081

Internationale studerende

19

Studerende pr. underviser

University of California San Diego

University of California San Diego er et af USA’s førende offentlige research universiteter, hvis forskning årligt finansieres med over 1 mia. dollars. Universitet har sin oprindelse helt tilbage i 1903 som et marinbiologisk institut med campus lige ved havet, men blev først officielt etableret i 1960 under University of California. Siden er universitetet blevet en del af et 10 campus system under University of California og rangeres år efter år på toppen af listen over de bedste universiteter på både lands- og verdensplan. I følge World University Rankings (2019) er UC San Diego blandt de 30 bedste offentlige og private universiteter i verden og blandt top 20 campusser i USA. Gennem Studysea og UC San Diego Extension kan du læse fag eller certifikater på UC San Diego. Du kan blandt andet læse Business, Communication, Phsycology, Oceanography, Aerospace Engineering og Computer Science.

 

Studiemiljø

San Diego også kaldt “America’s Finest City” er beliggende i Californien ca. 2 timers kørsel syd for Los Angeles. Byen har et befolkningstal på 1,4 mio., en kystlinje på 100 km. og 263 solskinsdage om året. Universitetets aktivitetskoordinatorer arrangerer udflugter for internationale og lokale studerende hvor du bl.a. kan tilmelde dig hiking, snorkeling, bål på stranden, besøg til Disneyland og meget mere. Campus har udsigt lige ud til Stillehavet. Kunne du tænke dig at lære at surfe, så byder campus på landets bedste surfing skole ifølge Surfline.com. Du kan engagere dig i andre spændende udendørsaktiviteter i USA’s største kulturelle bypark, Balboa Park, som ligger lige i hjertet af San Diego. I parken finder du flere botaniske haver, museer og den berømte San Diego Zoo.  Er du fan af sci-fi og fantasy-genren, så kan du opleve den verdensomtalte Comic-Con International konference, som årligt afholdes i San Diego og samler flere stjerner og fans på et sted.

Studiemuligheder på Univeristy of California San Diego

På UC San Diego kan du læse som study-abroad studerende i 1-3 quarters eller certificate programmer på op til 12 måneder. Du kan blandt andet læse følgende:

 

 • Business management
 • International Relations
 • Marketing
 • Communications
 • Marine Biology
 • Oceanography
 • Computer Science
 • Psychology
 • Visual Arts

 

Study abroad

 

Hvordan finder jeg fag?

Study abroad programmet på UC San Diego hedder University and Professional Studies (UPS). Er du study abroad studerende, kan du læse fag på UCSD’s hovedcampus eller UCSD Extension. Du kan blande fag på kryds og tværs af fagretninger. Find fag på UCSD’s hovedcampus i denne database. Fag på UCSD Extension finder du under “Areas of interest” på UCSD Extension’s hjemmeside.

 

Restriktioner

UC San Diego Extension fag som indgår i Master of Advanced Studies programmer, fag på kandidatniveau under Rady School of Management samt fag under School of Medicine eller Pharmacy er ikke tilgængelige for study abroad studerende.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

12 units pr. academic quarter på UC San Diego, svarer til ca. 20 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag er 2-3 credits. Har du brug for at læse mindst 30 ECTS kan du enten læse kombinerer et quarter med en sommersession eller læse to quarters.

 

Certificate programmer

Se hvilke certificate programmer du kan læse som international studerende.

Studiestart

På UC San Diego er der studiestart fire gange om året.

 

Studieperioder

Det akademiske år på UC San Diego er inddelt i 3 quarters af 12 ugers varighed samt to intensive sommersessioner af hver 5 ugers varighed.

 

 • Winter quarter: januar – marts
 • Spring quarter: marts – juni (sidste ansøgningsfrist 8. feb)
 • Summer sessioner: juni – september (sidste ansøgningsfrist 10. maj)
 • Fall quarter: september – december (sidste ansøgningsfrist 26. juli)

 

Studiekalender

Se vigtige datoer for fremtidige studieår.

Studieafgiften (tuition) på UC San Diego

Hvad koster et quarter study abroad?

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i 2019 er:

 

 • 7.800 amerikanske dollars pr. quarter (for 12 units)
 • 6.075 amerikanske dollars pr. summer session (for 8 units)

 

Hvad koster et certificate program?

Som studerende på certificate programs opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften afhænger af programtype og længde.

 • Fra 5.950 amerikanske dollars for 1 quarter
 • 12.000 amerikanske dollars for 2 quarters
 • 18.000 amerikanske dollars for 3 quarters

 

Find opdaterede priser og en oversigt over øvrige gebyrer på UC San Diego’s hjemmeside. Du har mulighed for at søge om SU, udlandsstipendium  og udlandsstudielån som helt eller delvist kan dække dine udgifter. Læs mere under finansiering af studieophold.

 

Få overblik over økonomien

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Universitetets studieboliger

UC San Diego har studieboliger i nærheden af og på campus. Der er både mulighed for dele- og privatværelse. Du har med kort afstand adgang til klasseværelser, swimming pool, træningscenter, andre faciliteter og de mange aktiviteter på campus. Ønsker du at bo hos en amerikansk familie, har du mulighed for det gennem universitetets homestay program. Du kan læse mere om dine boligmuligheder i universitetets brochure.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study abroad studerende på University of California San Diego, skal du opfylde følgende:

 

 • have et vægtet karaktergennemsnit på mindst 7,5 i dine seneste 4 beståede semestre
 • opfylde engelskkravene

 

Bemærk at study abroad studerende fra Danmark som søger ind via Studysea er fritaget for engelsk sprogtest såfremt du har bestået engelsk i gymnasiet. Studerende som ikke har lige under det krævede karaktergennemsnit, kan muligvis stadig optages. Kontakt Studysea for vejledning.

Certificate programs

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav på et af University of California San Diego’s certificate programs varierer imellem programmerne. Kontakt Studysea for vejledning.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på University of California San Diego?

For at søge ind som study abroad studerende ved University of California San Diego, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres hos Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra dine seneste 4 semestre (har du ikke gennemført 4 semestre af din nuværende udannelse, sendes gymnasiebevis)
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Økonomisk dokumentation for at du har penge nok til at finansiere dine studie- og leveudgifter (kontakt Studysea for eksempel)
 • On-Campus housing application hvis du ønsker at bo på campus (rekvireres hos Studysea)
 • Liste med mindst 12 fag pr. quarter som du ønsker at læse (rekvirer Course List Form fra Studysea)
 • En 1-sidet motiveret ansøgning med din begrundelse for hvorfor du vil studere på UC San Diego
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea som tjekker at alt er korrekt, hvorefter vi videresender ansøgning til UC San Diego.

 

Ansøgningsgebyr

Der er et ansøgningsgebyr for internationale ansøgere på 200 US dollars.

Certificate programs

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på University of California San Diego kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Der er et ansøgningsgebyr for internationale ansøgere på 200 US dollars.

Hel uddannelse

Ønsker du at læse en hel uddannele fx bachelor eller master, skal du søge direkte ved universitetet da Studysea desværre ikke har mulighed for at hjælpe.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med University of California San Diego, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det UC San Diego’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Vil du vide mere om University of California San Diego? Kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.