fbpx

University of Nicosia

Studér på University of Nicosia i Cyperns historiske hovedstad. Du kan læse uddannelser på både engelsk og græsk. 

12000

Studerende

846

Internationale studerende

70

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på University of Nicosia

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

University of Nicosia

 

University of Nicosia (UNIC) er med 12.000 studerende Cyperns største universitet. På dette private universitet kan du fordybe dig i spændende studier i bl.a. medicin, internationale relationer, jura og arkitektur. Universitetet er især anerkendt for sin banebrydende forskning i Blockchain Technology og Cryptocurrency. UNIC er blandt verdens 50 bedste universiteter indenfor Quality Education (Times Higher Education, 2020) og du kan dermed forvente at få en uddannelse af højeste kvalitet. Det multikulturelle miljø, giver dig mulighed for at mingle og skabe venskaber og bekendtskaber med studerende fra over 70 lande. Vælger du at studere på University of Nicosia, vil du få en uddannelse fra et anerkendt universitet med et internationalt netværk. Du vil kunne nyde godt af Cyperns varme klima og lave leveomkostninger alt i mens du stadig bor inden for EU.

 

 

Studiemiljø

 

UNIC ligger i Cyperns hovedstad, Nicosia. Cypern er med sit dejlige vejr, betagende bjerglandskab og inspirerende nationalparker en populær og billig turistdestination. Om sommeren kan du nyde de hvide strande og tage en forfriskende dukkert i havet, som bliver op til 25 grader. I Nicosia vil du bo i en af Europas ældste byer, som blev grundlagt i bronzealderen og nu er et samfund i rivende udvikling. Vil du udforske byens historie, kan du besøge den gamle bydels museer, kirker og middelalderbygninger. Bevæger du dig udenfor The Venetian Walls, som omgiver den gamle bydel, vil du opdage moderne arkitektur, innovative startups og en sprudlende kunstverden. På campus kan du drikke en kop varm kaffe på en af caféerne, før du tager i biografen eller besøger de lokale butikker. Du kan også blive en del af et internationalt fællesskab i en af universitetets klubber eller organisationer. Vil du holde dig aktiv, kan du spille fodbold, volleyball og mange andre sportsgrene med dine medstuderende. På University of Nicosia vil du få et studieophold med et tæt fællesskab på campus og spændende oplevelser i Nicosias fascinerende bymiljø.

 

Besøg University of Nicosia’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på University of Nicosia

 

På University of Nicosia kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller læse en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Nogle uddannelser kan også læses online. På universitetet kan du læse fag og uddannelser på følgende fakulteter:

 

 • School of Business
 • School of Education
 • School of Humanities & Social Sciences
 • School of Law
 • Medical School*
 • School of Sciences & Engineering

 

*Bemærk at du kun kan læse en hel uddannelse på Medical School og altså ikke fag som study abroad studerende.

Study abroad (studieophold)

Sådan finder du fag

Som study-abroad studerende kan du skræddersy dit studieophold med fag fra forskellige programmer. Fagene kan findes ved at søge i universitetets database. Husk at vælge sprog, semester og uddannelsesniveau, når du søger efter et fag. Bemærk at du ikke kan mixe fag som undervises online med fag som undervises fysisk.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Bemærk at study-abroad studerende ikke kan læse fag markeret med koderne MED, EDUC, NUTR, SOWK, Beng eller Erasmus. Desuden kan studerende på bachelorniveau kun læse fag markeret med nr. 100-499.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

University of Nicosia følger ECTS-systemet ligesom Danmark. Du kan læse op til 30 ECTS på et semester. De fleste fag på bacheloruddannelserne er 4 eller 6 ECTS, og på masteruddannelserne er fagene typisk 7,5 eller 10 ECTS.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted, skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Fagbeskrivelserne kan findes i universitetets database ved søge efter fagtitlen og klikke på fagets Course ID.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Se hvilke hele uddannelser, du kan læse, ved at klikke på linket forneden:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Se hvilke hele uddannelser, du kan læse, ved at klikke på linket forneden:

 

Studieperioder på University of Nicosia

 

UNIC har studiestart to gange om året. Studieperioderne er:

 

 • Vintersemester: September – januar
 • Forårssemester: Februar – maj/juni
 • Sommersession: Juni – juli

 

Se universitetets akademiske kalender for flere detaljer.

Studieafgiften (tuition) på University of Nicosia

 

Hvad koster et semester study abroad?

 

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i det akademiske år 2023/24 er:

 

 • 4.470 – 5.130 EUR for et semester på bachelorniveau (30 ECTS)
 • 3.150 – 4.725 EUR for et semester på kandidatniveau (30 ECTS)

 

Bemærk at studieafgiften kan variere. Se senest opdaterede priser og estimerede leveomkostninger på universitetets hjemmeside.

 

Hvad koster en hel uddannelse?

 

Studerende som læser en hel uddannelse på UNIC opkræves en studieafgift, som i det akademiske år 2021/22 er:

 

 • 25.200 – 165.000 euro for bachelorstuderende (for 240 – 330 ECTS)
 • 6.300 – 25.920 euro for kandidatstuderende (for 90 – 180 ECTS)

 

Bemærk at studieafgiften for hele uddannelser varierer. Se senest opdaterede priser og estimerede leveomkostninger for bachelorstuderende og masterstuderende. Du kan downloade oversigten under punktet ”Local / EU Students”.

 

STIPENDIUM (SCHOLARSHIP)

 

Som dansk studerende på University of Nicosia har du mulighed for at få et scholarship, som kan reducere studieafgiften. Kontakt Studysea for mere info.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Boligmuligheder på University of Nicosia

 

Danske studerende på University of Nicosia har flere boligmuligheder. Du kan vælge at bo på campus, hvor der er et tæt socialt fællesskab eller i egen bolig udenfor campus. Campussen har tre studieboligkomplekser med flotte moderne faciliteter, så du både kan studere, slappe af og have det sjovt. Vil du bo udenfor campus, vil universitetet hjælpe dig med at finde en bolig. Du kan læse mere om dine boligmuligheder på University of Nicosia’s hjemmeside.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du:

 

 • Være i gang med en videregående uddannelse og have gennemført mindst ét år
 • Have et karaktergennemsnit på mindst 4
 • Være over 18 år
 • Opfylde engelskkravene*

 

*Studysea arbejder på at få danske study abroad studerende fritaget for engelsksprogtest baseret på karakterer i engelsk fra gymnasiet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på University of Nicosia?

 

For at søge ind som study-abroad studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på University of Nicosia, kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger gennem Studysea. Der er dog et application fee som betales efter optagelse, hvis du ønsker at tage imod tilbud om en studieplads.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på University of Nicosia, kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger gennem Studysea. Der er dog et application fee som betales efter optagelse, hvis du ønsker at tage imod tilbud om en studieplads.

Gode grunde til at studere på University of Nicosia

Hvorfor University of Nicosia?

Europas længste sommer

 

Cypern er kendt for at have Europas længste sommer. Længes du efter sol og varme, er Cypern et oplagt valg.

 

Blandt verdens bedste universiteter

 

University of Nicosia er i 2023 blandt verdens 600 top universiteter ifølge Times Higher Education World University Rankings.

 

Stort udbud af uddannelser og fag på engelsk

 

UNIC har et stort udbud af uddannelser og fag undervist på engelsk.

 

Lave leveomkostninger og studieafgift

 

Cypern har lave leveomkostninger og dette afspejler sig også i den meget prisvenlige studieafgift på UNIC. På UNIC og i Cypern, får du altså fuld valuta for pengene.

Hvorfor UNIC via Studysea?

GRATIS OG KOMPETENT VEJLEDNING

 

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for University of Nicosia. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på UNIC og hjælpe dig med din ansøgning.

 

MØD ANDRE DANSKE STUDERENDE I CYPERN

 

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Cypern, kan du møde andre danske Studysea studerende. Du bliver inviteret til Facebookgruppen når du er blevet optaget på universitetet.

Se video om University of Nicosia