fbpx

Webster University Athens

Studér i Grækenland på det amerikanske Webster University Athens. Få en personlig oplevelse i hjertet af Grækenlands historiske hovedstad. Få gratis hjælp til ansøgningen via Studysea.

2014

Etableret

9

Antal studerende pr. underviser

20

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Webster University Athens

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

WEBSTER UNIVERSITY ATHENS

 

Webster University er et privat amerikansk non-profit universitet med campusser over hele verden. Det anerkendte universitet rangerer år efter år som et “top tier” universitet i både USA News & World Report og Forbes Magazine. Webster University Athens, universitetets campus i Grækenland, er centralt placeret i landets smukke hovedstad. Som studerende på Webster Athens kan du følge en amerikansk uddannelse som naturligvis er undervist på engelsk. De små holdstørrelser og det personlige studiemiljø sætter dig og din læring i fokus. Her kan du virkelig mærke forskellen på et offentligt og privat universitet. Til trods for at du læser på et amerikansk universitet er en af fordelene med campussen i Athen at det er det som har den laveste studieafgift i hele Webster’s netværk. Webster Athens er både akkrediteret i USA og i Grækenland. Som dansk studerende, har du mulighed for både at læse en hel uddannelse eller blot følge fag i en termin eller et semester. Skulle du få lyst til at opleve et af det andre Webster campusser i fx USA eller et andet sted i verden, er det nemt at tage på fx et study abroad ophold eller helt at blive overflyttet.

 

STUDIEMILJØ

 

Webster University Athens er beliggende i Plaka i Athen – i skyggen af Akropolis og de antikke templer. Det vibrerende studieliv på campus tilbyder sportslige, kulturelle og sociale oplevelser. Gå en tur gennem den elegante Syntagma-plads, forbi parlamentet. Tag dig tid til at besøge metrostationen Syntagma Square som udstiller de arkæologiske fund fra udgravningerne, der fandt sted der. Omkring torvet er der flere historiske bygninger i hovedstaden, der nu huser 5-stjernede hoteller. Syntagma er også hvor flere kendte athenske gader og boulevarder begynder og krydser hinanden. Udforsk butikker, stormagasiner og restauranter. Tag et billede med præsidentgarderne ved den ukendte soldats grav og tag en tur gennem den grønne oase af National Gardens. Flere storslåede museer ligger tæt ved. Er du til historie og kultur og sydeuropæisk klima, er Athen den oplagte studiedestination

 

Besøg Webster University Athens’ hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Webster University Athens

 

På universitetet kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet udbyder fag og uddannelser inden for disse fagområder:

 

 • Accounting
 • Advertising
 • Anthropology: Archaeology Focus
 • Business Administration
 • Computer Science
 • Criminology and Criminal Justice
 • Cybersecurity
 • Data Analytics
 • Economics
 • English
 • Finance
 • Health Administration
 • Human Resources Management
 • International Business
 • International Relations
 • International Maritime Studies
 • Journalism
 • Management
 • Management Information Systems
 • Marketing
 • Media Studies
 • Oil and Gas Management
 • Political Science
 • Project Management
 • Psychology
 • Public Relations
 • Tourism

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

Er du study abroad studerende, kan du kontakte Studysea for at få en liste med fag. Når du kontakter os, bedes du oplyse hvilken studieperiode du vil afsted, samt om du søger fag på bachelor- eller kandidatniveau. Nævn også gerne hvilken uddannelse du læser.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Du kan finde de korte fagbeskrivelser i Webster’s Academic Catalog. Se fagbeskrivelser på bachelorniveau og på kandidatniveau. Har du brug for detaljerede fagbeskrivelser, bedes du sende fagkode og fagtitel til Studysea, så rekvirerer vi dem fra universitetet. Bemærk at der i de detaljerede fagbeskrivelser (coursa syllabus) ikke altid står hvor mange antal credit faget er og du skal derfor ofte alligevel henvise til Webster University’s Academic Catalog når du overfor dit studienævn skal dokumentere dette.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen.

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Management (MNGT).

Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6)

 

Eksempelvis: MNGT2100 – (Management, 2.år – 3. og 4. semester)

 

Fag på kandidatniveau starter med tallet 5 for første år og 6 for andet år.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

12-15 credits på Webster University Athens svarer som regel til 30 ECTS på bachelorniveau, og på kandidatniveau er det 9-12 credits, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag på Webster University Athens giver 3 credits. Webster University Athens er, ligesom Webster University’s hovedcampus i St. Louis, akkrediteret under Higher Learning Commission i USA. Læs HLC’s definition af en credit hour som også er gengivet i Webster’s katalog.

Sabbatår

Hvordan finder jeg fag?

Er du sabbatår studerende, kan du finde frem til de fag der udbydes på universitetet ved at søge i skemaerne. Er skemaet for det semester du søger ind på endnu ikke offentliggjort, anbefaler vi at du tager udgangspunkt i skemaet for samme semester forrige år, da det er mest sandsynligt at de samme fag vil blive udbudt. Altså hvis du skal afsted i forårssemestret 2024, bør du tage udgangspunkt i senest tilgængelige skema for et forårssemester. Husk at vælg ATHE Athens, Greece under campus.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Du kan finde de korte fagbeskrivelser i Webster’s Academic Catalog. Se fagbeskrivelser på bachelorniveau og på kandidatniveau.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen.

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Management (MNGT).

Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Som sabbatårs studerende, med en gymnasial uddannelse i bagagen, anbefales du at søge fag på intro niveau, dvs. fag som undervises på første eller andet år og starter med 1-tal eller 2-tal i fagkoden. Det er i sidste ende op til universitetet, hvilke fag de godkender dig til.

 

Eksempelvis: MNGT2100 – (Management, 2.år – 3. og 4. semester)

 

Fag på kandidatniveau starter med tallet 5 for første år og 6 for andet år.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

12-15 credits på Webster University Athens svarer som regel til 30 ECTS på bachelorniveau, hvilket er det normale at læse som fuldtidsstuderende i Danmark på et semester. De fleste fag på Webster University Athens giver 3 credits. Læs HLC’s definition af en credit hour som også er gengivet i Webster’s katalog.

Hel uddannelse på bachelorniveau

 • Se hvilke hele uddannelser du, som dansk studerende, kan læse på Webster University Athens.

Hel uddannelse på kandidatniveau

 • Se hvilke hele uddannelser du, som dansk studerende, kan læse på Webster University Athens.

Studieperioder på Webster University Athens

 

 

Der er studiestart flere gange om året. Spring og fall semestrene er opdelt i to terminer og derudover er der 3 mindre terminer henover sommeren. Se universitetets akademiske kalender for datoer.

 

Universitetet har løbende optagelse og der er dermed ingen ansøgningsfrist. Vi anbefaler dog altid at du søger i god tid.

Studieafgiften (tuition) på Webster University Athens

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Webster University Athens via Studysea.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad ophold på Webster University Athens?

 

Som studerende på Webster University Athens opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i 2023/24 er:

 

 • 2.520 EUR pr. termin (op til 9 credits) eller 5.040 EUR pr. semester (op til 18 credits) for fag på bachelorniveau
 • 2.850 EUR pr. termin (op til 6 credits) eller 5.700 EUR pr. semester (op til 12 credits) for fag på kandidatniveau

 

Se senest gældende studieafgift samt øvrige gebyrer på Webster University Athens.

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad når du søger igennem Studysea.

Sabbatår

Hvad koster det at studere i sabbatår på Webster University Athens?

 

Som studerende på Webster University Athens opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i 2023/24 er:

 

 • 2.520 EUR pr. termin (op til 9 credits) eller 5.040 EUR pr. semester (op til 18 credits) for fag på bachelorniveau
 • 2.850 EUR pr. termin (op til 6 credits) eller 5.700 EUR pr. semester (op til 12 credits) for fag på kandidatniveau

 

Se senest gældende studieafgift samt øvrige gebyrer på Webster University Athens.

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for sabbatår studerende når du søger igennem Studysea.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en bacheloruddannelse på Webster University Athens?

 

Som bachelorstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet.

 

Se senest opdateret studieafgift på Webster Athens.

 

Scholarships

 

Universitetet tilbyder scholarships til danske studerende som søger ind på en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Et scholarship er et stipendie fra universitetet som fratrækkes studieafgiften. Kontakt Studysea for mere info.

 

Til hele uddannelser kan du søge SU fra staten, samt legater fra private fonde. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en masteruddannelse på Webster University Athens?

 

Som studerende på en masteruddannelse (uddannelse på kandidatniveau) opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet.

 

Se senest opdateret studieafgift på Webster Athens.

 

Scholarships

 

Universitetet tilbyder scholarships til danske studerende som søger ind på en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Et scholarship er et stipendie fra universitetet som fratrækkes studieafgiften. Kontakt Studysea for mere info.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, SU-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Universitetets studieboliger

 

På Webster Athens har studerende mulighed for at bo i Webster-indkvartering, som er rent, komfortabelt og meget bekvemt placeret i Plaka-området, inden for en kort gåtur fra campus. Indkvarteringen er i en selvstændig lejlighed, som er fuldt møbleret. Du vil dele boligen med andre studerende fra Webster og er på den måde en del af det sociale fælleskab fra start. Læs mere om indkvartering på Webster Athen’s hjemmeside eller kontakt os for mere info.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad på Webster University Athens

 

For at blive optaget som study-abroad studerende på Webster University of Athens, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Har du en karakter på mindst 4 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse, kan du optages på universitetet uden en engelsk sprogtest.

Sabbatår

Optagelseskrav for studieophold i sabbatår på Webster University Athens

 

For at blive optaget som sabbatårs-studerende på Webster University of Athens, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Har du en karakter på mindst 4 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse, kan du optages på universitetet uden en engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav for bacheloruddannelser på Webster University Athens

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav for masteruddannelser på Webster University Athens

 

For at blive optaget på en masteruddannelser på Webster University Athens, skal du som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser. Derudover varierer optagelseskrav mellem uddannelserne. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Webster University Athens, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Webster University Athens egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg study abroad på Webster University Athens?

 

Vil du søge ind på Webster Athens kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende, skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk og dansk fra din gymnasiale uddannelse ELLER godkendt engelsk sprogtest
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad.

Sabbatår

Hvordan søger jeg sabbatår på Webster University Athens?

 

Vil du søge ind på Webster University of Athens kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge studieophold i dit sabbatår, skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Kopi af eksamensbevis på engelsk og dansk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for sabbatår studerende.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelser på Webster University Athens?

 

Er du interesseret i at søge ind på Webster University of Athens kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Webster University of Athens via Studysea.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en master på Webster University Athens?

 

Er du interesseret i at søge ind på Webster University of Athens kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på universitetet via Studysea.

Udveksling

Hvordan søger jeg udveksling på Webster University Athen?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Webster University Athens, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Ønsker du at søge udveksling, skal du søge via dit uddannelsessted. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Webster University of Athens egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.