Webster University Athens

Studér i Grækenland på det amerikanske Webster University Athens. Få en personlig oplevelse i hjertet af Grækenlands historiske hovedstad. Få gratis hjælp til ansøgningen via Studysea.

Studiemuligheder på Webster University Athens

Study abroad

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Øvrige

Sabbatår med universitetsstudier

2014

Årstal etableret

9

Antal studerende pr. underviser

20

Nationaliteter

Webster University Athens

 

Webster University er et privat amerikansk non-profit universitet med campusser over hele verden. Det anerkendte universitet rangerer år efter år som et “top tier” universitet i både USA News & World Report og Forbes Magazine. Webster University Athens, universitetets campus i Grækenland, er centralt placeret i landets smukke hovedstad. Som studerende på Webster Athens kan du følge en amerikansk uddannelse som naturligvis er undervist på engelsk. De små holdstørrelser og det personlige studiemiljø sætter dig og din læring i fokus. Her kan du virkelig mærke forskellen på et offentligt og privat universitet. Til trods for at du læser på et amerikansk universitet er en af fordelene med campussen i Athen at det er det som har den laveste studieafgift i hele Webster’s netværk. Webster Athens er både akkrediteret i USA og i Grækenland. Som dansk studerende, har du mulighed for både at læse en hel uddannelse eller blot følge fag i en termin eller et semester. Skulle du få lyst til at opleve et af det andre Webster campusser i fx USA eller et andet sted i verden, er det nemt at tage på fx et study abroad ophold eller helt at blive overflyttet.

 

Studiemiljø

 

Webster University Athens er beliggende i Plaka i Athen – i skyggen af Akropolis og de antikke templer. Det vibrerende studieliv på campus tilbyder sportslige, kulturelle og sociale oplevelser. Gå en tur gennem den elegante Syntagma-plads, forbi parlamentet. Tag dig tid til at besøge metrostationen Syntagma Square som udstiller de arkæologiske fund fra udgravningerne, der fandt sted der. Omkring torvet er der flere historiske bygninger i hovedstaden, der nu huser 5-stjernede hoteller. Syntagma er også hvor flere kendte athenske gader og boulevarder begynder og krydser hinanden. Udforsk butikker, stormagasiner og restauranter. Tag et billede med præsidentgarderne ved den ukendte soldats grav og tag en tur gennem den grønne oase af National Gardens. Flere storslåede museer ligger tæt ved. Er du til historie og kultur og sydeuropæisk klima, er Athen den oplagte studiedestination.

Studiemuligheder på Webster University Athens

 

På universitetet kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet udbyder fag og uddannelser inden for disse fagområder:

 

 • Accounting
 • Advertising
 • Anthropology: Archaeology Focus
 • Business Administration
 • Computer Science
 • Criminology and Criminal Justice
 • Cybersecurity
 • Data Analytics
 • Economics
 • English
 • Finance
 • Health Administration
 • Human Resources Management
 • International Business
 • International Relations
 • International Maritime Studies
 • Journalism
 • Management
 • Management Information Systems
 • Marketing
 • Media Studies
 • Oil and Gas Management
 • Political Science
 • Project Management
 • Psychology
 • Public Relations
 • Tourism

 

Study abroad (semesterophold)

 

Hvordan finder jeg fag?

Er du study abroad studerende, kan du finde frem til de fag der udbydes på universitetet ved at søge i skemaerne. Er skemaet for det semester du søger ind på endnu ikke offentliggjort, anbefaler vi at du tager udgangspunkt i skemaet for samme semester forrige år, da det er mest sandsynligt at de samme fag vil blive udbudt. Altså hvis du skal afsted i forårssemestret 2021, bør du tage udgangspunkt i senest tilgængelige skema for et forårssemester. Husk at vælg ATHE Athens, Greece under campus.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Du kan finde de korte fagbeskrivelser i Webster’s Academic Catalog. Se fagbeskrivelser på bachelorniveau og på kandidatniveau. Har du brug for detaljerede fagbekskrivelser, bedes du sende fagkode og fagtitel til Studysea, så rekvirerer vi dem fra universitetet. Bemærk at der i de detaljerede fagbeskrivelser (coursa syllabus) ikke altid står hvor mange antal credit faget er og du skal derfor ofte alligevel henvise til Webster University’s Academic Catalog når du overfor dit studienævn skal dokumentere dette.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen.

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Management (MNGT).

Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6)

 

Eksempelvis: MNGT2100 – (Management, 2.år – 3. og 4. semester)

 

Fag på kandidatniveau starter med tallet 5 for første år og 6 for andet år.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

12-15 credits på Webster University Athens svarer som regel til 30 ECTS på bachelorniveau, og på kandidatniveau er det 9-12 credits, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag på Webster University Athens giver 3 credits. Webster University Athens er, ligesom Webster University’s hovedcampus i St. Louis, akkrediteret under Higher Learning Commission i USA. Læs HLC’s definition af en credit hour som også er gengivet i Webster’s katalog.

 

Hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse ved at klikke på linkene forneden:

 

Studieperioder

 

Der er studiestart flere gange om året. Spring og fall semestrene er opdelt i to terminer og derudover er der 3 mindre terminer henover sommeren. Se universitetets akademiske kalender for datoer.

 

Universitetet har løbende optagelse og der er dermed ingen ansøgningsfrist. Vi anbefaler dog altid at du søger i god tid.

Studieafgiften (tuition) på Webster University Athens

 

Som studerende på Webster University Athens opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i 2022/23 er:

 

 • 2.430 EUR pr. termin (op til 9 credits) eller 4.860 EUR pr. semester (op til 18 credits) for fag på bachelorniveau
 • 2.760 EUR pr. termin (op til 6 credits) eller 5.520 EUR pr. semester (op til 12 credits) for fag på kandidatniveau

 

Se senest gældende studieafgift samt øvrige gebyrer på Webster University Athens.

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

 

Scholarships

 

Universitetet tilbyder scholarships til danske studerende som søger ind på en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Et scholarship er et stipendie fra universitetet som fratrækkes studieafgiften. Kontakt Studysea for mere info.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad når du søger igennem Studysea. Kontakt Studysea for en application waiver code.

Universitetets studieboliger

 

På Webster Athens har studerende chancen for at bo i Webster-indkvartering, som er rent,
komfortabelt og meget bekvemt placeret i Plaka-området, inden for en kort gåtur fra
campus. Indkvarteringen er i en selvstændig lejlighed, som er fuldt møbleret. Læs mere om indkvartering på Webster Athen’s hjemmeside.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Har du en karakter på mindst 4 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse, kan du optages på universitetet uden en engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Webster University Athens, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Webster University Athens’ egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Webster University Athens?

 

For at søge ind som study-abroad studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskema (rekvireres via Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger via Studysea for at søge. Dog skal et ansøgningsgebyr på 100 EUR betales til universitetet hvis man accepterer tilbud om studieplads.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Webster University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Der er intet ansøgningsgebyr for studerende som søger via Studysea til Webster University Athens.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Webster University Athens kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger via Studysea. Kontakt Studysea for en waiver-kode.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Wesbter University Athens, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Webster University  Athens’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.