fbpx

Westcliff University

Bliv studerende på Westcliff University i Irvine, Californien. Et privat universitet, der er til at betale og med en attraktiv beliggenhed i Orange County. Vi kan hjælpe dig med at søge optagelse på en hel uddannelse eller et studieophold.

3168

Studerende

10

Studerende pr. underviser

87

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Westcliff University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Certifikater på bachelorniveau

Certifikater på kandidatniveau

Engelsk sprogkurser

Summer school

WESTCLIFF UNIVERSITY

 

Westcliff University er et privat universitet beliggende i Irvine i det populære Orange County. Udover sit hovedcampus i Irvine, har Westcliff også et nyt campus i Miami. Westcliff tilbyder kvalitetsuddannelser indenfor business, IT, ingeniørledelse og ikke mindst jura, som udbydes via dets juridiske fakultet Western State College of Law. Du har mulighed for at læse en hel uddannelse, et certifikat på bachelor- eller kandidatniveau, eller et studieophold med enkeltfag. Westcliff University er akkrediteret af WASC, som i øvrigt også akkrediterer topuniversiteter som UC Berkeley og Stanford University. Westcliff University er yderligere akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

 

STUDIEMILJØ

 

Westcliff University er beliggende i Irvine i Orange County, Californien. Med en gennemsnitstemperatur på 23 grader og med blot 15 minutters kørsel til stranden, har du gode muligheder for at udnytte klimaet og naturen året rundt. I byens store parker er der desuden gode muligheder for at tage på vandre- eller cykelture, og mange kulturelle og sportslige arrangementer, vil ligeledes bidrage til at du aldrig vil kede dig. Ifølge FBI rangerer Irvine som den mest sikre by i USA af sin størrelse for 18. år i træk og har den laveste rate af voldelige forbrydelser pr. indbygger af alle byer i landet med en befolkning på 250.000 eller mere.

På campus er moderne faciliteter og adgang til studieforeninger, karriereservice, computer lab, academic resource center og meget mere. Westcliff konkurerer i NAIA og har sportshold i baseball, basketball, cheer and dance, beach volleyball, softball, stunt, surf, swim and dive, E-sports, tennis og meget mere.

 

Besøg West Cliff University’s hjemmeside

 

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Westcliff University

 

På Westcliff University kan du læse som study abroad studerende eller hele uddannelser og certifikater på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet tilbyder bl.a. disse fagområder:

 

 • Business
 • Engelsk til undervisning (TESOL)
 • Ingeniørledelse
 • IT
 • Jura
 • Ledelse
 • Marketing
 • Uddannelse

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du finde frem til de fag der udbydes i universitetets fagkatalog. Se fag for bachelorstuderende under “undergraduate courses” og fag for kandidatstuderende under “graduate courses”. Universitetet har ikke en offentlig søgefunktion, hvori du kan søge efter fag. Vi anbefaler at du i stedet sender en liste med fagkode og -titel på de fag, du er interesseret i, samt i hvilken studieperiode du ønsker at læse der, til Studysea. Herefter tjekker vi med universitetet hvilke af fagene, som forventes udbudt i den periode.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credit hours på bachelorniveau eller 9-12 credit hours på kandidatniveau svarer som regel til 30 ECTS (1 semester). Husk at det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag er 3 credit hours, og du kan dermed forvente at skulle følge 4 til 5 fag på bachelornivau, eller 3 til 4 fag på kandidatniveau.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen. Den første række bogstaver (subject) er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Business (BUS). Yderligere viser første tal i talrækken (course number), hvilket år på uddannelsen faget undervises på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6).

 

Eksempelvis: BUS 304 Business Ethics (Business ethics, Business, 3. år – 5 og 6 semester)

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Du finder korte fagbeskrivelser af fagene her og du kan derfra klikke dig ind under det relevante fakultet. Dit studienævn vil muligvis have brug for detaljerede fagbeskrivelser (course syllabus) for at kunne forhåndsgodkende fagene. Sender du en email til Studysea med fagtitel og fagkode på de fag du ønsker at få godkendt, kan vi rekvirere course syllabus for fagene.

Sabbatår

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du sabbatårsstuderende, kan du finde frem til de fag der udbydes i universitetets fagkatalog. Se fag for bachelorstuderende under “undergraduate courses”. Universitetet har ikke en offentlig søgefunktion, hvori du kan søge efter fag. Vi anbefaler at du i stedet sender en liste med fagkode og -titel på de fag, du er interesseret i, samt i hvilken studieperiode du ønsker at læse der, til Studysea. Herefter tjekker vi med universitetet hvilke af fagene, som forventes udbudt i den periode.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credit hours på bachelorniveau svarer som regel til 30 ECTS (1 semester), hvilket er det normale at læse som fuldtidsstuderende i Danmark på et semester. De fleste fag er 3 credit hours, og du kan dermed forvente at skulle følge 4 til 5 fag.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen. Den første række bogstaver (subject) er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Business (BUS). Yderligere viser første tal i talrækken (course number), hvilket år på uddannelsen faget undervises på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Som sabbatårsstuderende, med en gymnasial uddannelse i bagagen, anbefales du at søge fag på introniveau, dvs. fag som undervises på første eller andet år og starter med 1-tal eller 2-tal i fagkoden. Det vil derfor være relevant for dig, som sabbatårsstuderende, at finde fag under sektionen “integrative studies (general education)”. Det er i sidste ende op til universitetet hvilke fag de godkender dig til. Bemærk at det er muligt at læse fag på et højere niveau, hvis du søger optagelse på et “certificate”. Udfold sektionen “øvrige” forneden.

 

Eksempelvis: COM 105 Academic Communication (Academic Communication, Communication, 1. år – 1. og 2. semester)

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Du finder korte fagbeskrivelser af fagene her hvor du skal klikke dig ind under det relevante fakultet. Har du brug for mere detaljerede fagbeskrivelser (course syllabus), kan du sende en email til Studysea med fagtitel og fagkode på de fag du ønsker at få godkendt, hvorefter vi kan rekvirere course syllabus for fagene.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på Westcliff University?

 

Du finder de forskellige uddannelser under det enkelte fakultet på universitetets side under “Academics”, eller ved at følge nedenstående links.

 

Se uddannelser i Education. Tryk på “Explore programs” for at se uddannelser på bachelorniveau.

Se uddannelser i Business. Tryk på “Explore programs” for at se uddannelser på bachelorniveau.

Se uddannelser i Technology & Engineering. Tryk på “Explore programs” for at se uddannelser på bachelorniveau.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på Westcliff University?

 

Du finder de forskellige uddannelser under det enkelte fakultet på universitetets side under “Academics”, eller ved at følge nedenstående links.

 

Se uddannelser i Education. Tryk på “Explore programs” for at se uddannelser på kandidatniveau.

Se uddannelser i Law. Tryk på “Explore programs” for at se uddannelser på kandidatniveau.

Se uddannelser i Business. Tryk på “Explore programs” for at se uddannelser på kandidatniveau.

Se uddannelser i Technology & Engineering. Tryk på “Explore programs” for at se uddannelser på kandidatniveau.

Øvrige

Hvilke øvrige programmer kan jeg læse på Westcliff University?

 

På Westcliff University har du mulighed for at læse “Certificates”, som typisk har en varighed, svarende til ét eller to semestre. På et “Certificate Program” vil du følge fag inden for et selvvalgt fagområde og efter at have bestået eksaminerne modtage et “Certificate”, foruden merit for de fag, som du har gennemført.

 

På Westcliff University kan du tage certifikater på både bacherlor- og kandidatniveau. Kontakt Studysea for mere information.

Studieperioder på Westcliff University

 

Westcliff University har studiestart 6 gange om året og studieperioderne forløber således:

 

 • Fall semester – session 1: August – oktober
 • Fall semester – session 2: Oktober – december
 • Spring semester – session 3: Januar – marts
 • Spring semester – session 4: Marts – april
 • Summer semester – session 5: Maj – juni
 • Summer semester – session 6: juni – august

 

Universitetet har løbende optagelse og der er ingen officiel ansøgningsfrist. Vi anbefaler dog altid at du søger i god tid, og gerne mindst 3 måneder før studiestart, så du har god tid til at søge visum og forberede dig.

Studieafgiften på Westcliff University

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Westcliff University via Studysea.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad ophold på Westcliff University?

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften i det akademiske år 2023/24 er:

 

 • 695 amerikanske dollars (USD) pr. credit hour for fag på bachelorniveau (dvs. $8.340-$10.425 for hvad der svarer til et semester af 30 ECTS)
 • 795 til 855 amerikanske dollars (USD pr. credit hour for fag på kandidatniveau (dvs. $7.155-$10.260 for hvad der svarer til et semester af 30 ECTS)

 

Udover studieafgiften er der diverse gebyrer. Se gældende studieafgift og gebyrer på Westcliff University. Er du SU-berettiget, kan du søge om SU og muligvis udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster det at studere i et sabbatår på Westcliff University?

 

Som sabbatårsstuderende opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften i det akademiske år 2023/24 er:

 

 • 695 amerikanske dollars (USD) pr. credit hour for fag på bachelorniveau (dvs. $8.340-$10.425 for hvad der svarer til et semester af 30 ECTS, som er det normale at læse for en fuldtidsstuderende i Danmark)

 

Se gældende studieafgift og gebyrer på Westcliff University. Bemærk at studieafgiften ikke inkluderer bolig, leveomkostninger m.m. Læs mere om finansieringsmulighederne.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en bacheloruddannelse på Westcliff University?

 

Som bachelorstuderende opkræves du en årlig studieafgift ved universitetet. Se senest opdateret studieafgift på Westcliff University. Den årlige studieafgift afhænger af antallet af fag, som du læser under din uddannelse. Kontakt Studysea for vejledning.

 

Til hele uddannelser kan du søge SU fra staten, samt legater fra private fonde. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en masteruddannelse på Westcliff University?

 

Som studerende på en masteruddannelse (uddannelse på kandidatniveau) opkræves du en årlig studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Se senest opdateret studieafgift på Westcliff University. Den årlige studieafgift afhænger af antallet af fag, som du læser under din uddannelse. Kontakt Studysea for vejledning.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, SU-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Øvrige

Er du interesseret i et af universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information omkring studieafgiften.

Universitetets studieboliger

 

Universitet tilbyder off-campus lejligheder, som er administreret og drevet af universitetets housing department. Boligerne inkluderer swimming pools, forsamlingslokaler, grillområde, business center og der er residential advisors på stedet. Læs mere om boligmuligheder på Westcliff University.

Hvad er adgangskravene på Westcliff University?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad studerende på Westcliff University

 

For at blive optaget som study abroad-studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • have gennemført og bestået en bacheloruddannelse (hvis du søger fag på kandidatniveau)
 • opfylde engelskkravene*

 

*Danske studerende som optages via Studysea, er fritaget for krav om engelsk sprogtest. Bemærk study abroad på juris doctor ikke er muligt medmindre du har taget LSAT testen.

Sabbatår

Optagelseskrav for studieophold i sabbatår på Westcliff University

 

For at blive optaget som sabbatårsstuderende på Westcliff University, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene*

 

*Danske studerende, som optages via Studysea, er fritaget for krav om engelsk sprogtest. Bemærk study abroad på juris doctor ikke er muligt medmindre du har taget LSAT testen.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav for bacheloruddannelser på Westcliff University

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav for masterudannelser på Westcliff University

 

For at blive optaget på en masteruddannelser på Westcliff University, skal du som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser. Derudover varierer optagelseskrav mellem uddannelserne. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Westcliff University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Westcliff University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på Westcliff University?

 

Ønsker du at søge ind på Westcliff University, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl indsendt din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg study abroad på Westcliff University?

 

Vil du søge ind på Westcliff University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på Westcliff University skal du forbedere følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres via Studysea)
 • Verificeret farvekopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret farvekopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Verificeret farvekopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Farvekopi af gyldigt pas (skal være gyldigt mindst 6 måneder efter ansøgningsdatoen)
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular
 • Bankbrev eller bankudskrift (beløb afhænger af hvor længe du skal læse – kontakt Studysea) – kan sendes efter optagelse
 • Affidavit of support/I-20 request form (udfyldes sammen med bankbrevet så beløb stemmer overens) – kan sendes efter optagelse

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad når du søger via Studysea.

Sabbatår

Hvordan søger jeg sabbatår på Westcliff University?

 

Vil du søge ind på Westcliff University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på Westcliff University skal du forbedere følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres via Studysea)
 • Verificeret farvekopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Farvekopi af gyldigt pas (skal være gyldigt mindst 6 måneder efter ansøgningsdatoen)
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular
 • Bankbrev eller bankudskrift (beløb afhænger af hvor længe du skal læse – kontakt Studysea) – kan sendes efter optagelse
 • Affidavit of support/I-20 request form (udfyldes sammen med bankbrevet så beløb stemmer overens) – kan sendes efter optagelse

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr, når du søger via Studysea.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelser på Westcliff University?

 

Er du interesseret i at søge ind på Westcliff University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Westcliff University via Studysea.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en master på Westcliff University?

 

Er du interesseret i at søge ind på Westcliff University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Westcliff University via Studysea.

Udveksling

Hvordan søger jeg udveksling på Westcliff University?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Westcliff University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Ønsker du at søge udveksling, skal du søge via dit uddannelsessted.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Westcliff University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere. som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.