fbpx

Western Sydney University

Studér på Western Sydney University (WSU) i Australiens største by. Læs studieophold eller en hel uddannelse – Som WSU’s officielle repræsentant i Danmark, vejleder Studysea dig naturligvis gratis igennem ansøgningsforløbet.

49500

Studerende

6700

Internationale studerende

1989

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Western Sydney University

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Universitetsforberedelseskurser

Sprogkurser i engelsk

Western Sydney University

 

Western Sydney University (WSU) er et moderne og særdeles innovativt internationalt anerkendt universitet. WSU er et offentligt australsk universitet med adskillige campusser i den vestlige den af Sydney. I 2023 er WSU rangeret som nummer et i verden for universitetets dedikation til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling ifølge THE Impact Ranking 2023. Som et ungt universitet, grundlagt i 1989, kan WSU i øvrigt bryste sig af at være blandt verdens 50 bedste yngste universiteter (universiteter under 50 år). Med banebrydende forskning og moderne faciliteter, i en af Australiens mest attraktive byer, kan du på WSU forvente at få en uddannelse eller studieophold på et højt fagligt niveau, mens du samtidig kan nyde godt af alt det som Sydney har at byde på.

 

Har du lyst til at studere på Western Sydney University, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejledede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljøet på Western Sydney University

 

Western Sydney University har adskillige campusser, hvoraf de fleste er placeret i det vestlige Sydney. Du er tæt på Sydneys travle centrum, men har samtidig mulighed for at leve, bo og studere relativt billigt sammenlignet med andre universiteter i Sydney. Den flotte Bankstown campus huser bl.a. MARCS Institute for Brain, Behaviour and Development. Campbelltown campus tilbyder en fin balance mellem landligt idyl og byliv og huser det medicinske fakultet. Paramatta City campus, i hjertet af Paramattas forretningsdistrikt er hjem til Sydney Graduate School of Management. Er du til ingeniørvidenskab og robotteknologi, vil du formentlig have din gang på Penrith campus.

 

WSU har et hav af studieklubber af social, akademisk eller sportslig karakter, som du kan involvere dig i. Vidste du at Western Sydney regionen er Australiens tredje største og hurtigst voksende økonomi? Gennem universitetets stærke bånd til det lokale erhvervsliv, har du som studerende på WSU, adgang til spændende studie-, job- og praktikmuligheder – mange som er udviklet i samarbejde med erhvervslivet. Lyder WSU som noget for dig, så kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.

 

Besøg Western Sydney University’s website

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Western Sydney University

 

På Western Sydney University kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hel uddannelse på bachelor-, kandidat- eller Ph.d.-niveau. Universitetet har et bredt udvalg af fag og uddannelser indenfor disse overordnede fagområder:

 

 • Arts
 • Business
 • Communication Arts
 • Engineering, Information and Communications Technology
 • Health and Sports Sciences
 • Law
 • Medicine*
 • Nursing and Midwifery*
 • Policing and Criminology
 • Psychology
 • Sciences
 • Social Sciences
 • Teaching and Education
 • Tourism and Urban Planning

 

*Fakulteterne Medicine og Nursing and Midwifery er åbne for dig som vil søge hel uddannelse, men desværre ikke for study abroad (studieophold).

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Study abroad (studieophold)

Læs fag på Western Sydney University

WSU’s study abroad program giver dig mulighed for at læse fag (kaldes subjects) som du kan få meritoverført til din uddannelse i Danmark. Du kan læse i et eller to semestre som study abroad studerende. Vær opmærksom på at du ikke kan følge fag under School of Medicine og School of Nursing and Midwifery.

 

Hvordan finder jeg fag?

Søg i universitets database (handbook) for at finde fag via vejledningen forneden:

 

 1. Klik på Subject Search.
 2. Vælg evt. fagområde under “Any subject prefix”
 3. Under “Any Subject Level” kan du vælge hvilket niveau faget skal være på. Undergraduate = bachelorniveau og Postgraduate = kandidatniveau.
 4. Under “Any School” har du mulighed for at filtrere yderligere, så der kun vises fag fra et bestemt fakultet.
 5. Under “Any Session” vælges den studieperiode du skal afsted. Autumn= dansk forårssemester og Spring = dansk efterårssemester. Se også fanen “studiestart” her på universitetsprofilen for at se studieperioderne. Bemærk at der kan være stor forskel på hvilke fag der udbydes i et autumn og spring semester. Bemærk også at nogle fag undervises i quarters – det er business fag på kandidatniveau du kan få lov til at følge i et quarter.
 6. Under “Any Campus” kan du yderligere indsnævre søgeresultatet til at vise fag udbudt på en bestemt campus.
 7. Klik på et søgeresultat for at få en kort fagbeskrivelse. I søgeresultatet kan du klikke på “Subject Details” for at få en mere detaljeret beskrivelse af faget, samt se hvilke studieperioder faget udbydes i.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Det første tal i fagkoden angiver hvilket år/niveau faget undervises på. Fag undervist på kandidatniveau indikeres via fagkode 5xxx eller højere.

 

Eksempelvis: ACCT 7022 – Auditing (et regnskabsfag på kandidatniveau)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

Som international studerende kan du læse mellem 30 og 40 credits i et semester. 40 credits svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag er på 10 credits (7,5 ECTS) hver – dvs. at fire fag svarer til et fuldtidssemester.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Når du har fundet dit fag via universitetets database, kan du klikke på fagtitlen og du vil så få fagbeskrivelsen online som du kan printe eller linke til. Har du behov for mere detaljerede fagbeskrivelser bedes du kontakte Studysea med fagtitel og fagkode på fagene.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på Western Sydney University?

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på Western Sydney University?

Se hvilke hele uddannelser på kandidatniveau du kan læse:

 

Studieperioder på Western Sydney University

 

For de fleste uddannelser, er et akademisk år på Western Sydney University bestående af to semestre. For business fag på kandidatniveau er året dog inddelt i fire quarters. Studieperioderne er således:

 

 • Autumn: Marts – juni (ansøgningsfrist 31. oktober året før)
 • Quarter 1 + Quarter 2: Januar – juni (ansøgningsfrist 31. oktober året før)
 • Spring: Juli – november (ansøgningsfrist 30. april)
 • Quarter 3 + Quarter 4: Juni – november (ansøgningsfrist 30. april)

 

Ovenstående ansøgningsfrister gælder study abroad programmet. Bemærk at der kan være andre frister ved ansøgning til hel uddannelse.

 

Se universitetets studiekalender for vigtige datoer.

Hvad koster det at studere på Western Sydney University?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Western Sydney University via Studysea.

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad på Western Sydney University?

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2023 er:

 

 • 6.930 australske dollars for 3 fag (22,5 ECTS)
 • 9.240 australske dollars for 4 fag (30 ECTS)

 

Se senest opdaterede studieafgifter samt obligatoriske gebyrer i study abroad guiden som du kan hente på WSU’s website. Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på Western Sydney University?

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på Western Sydney University opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter.

 

Stipendier (Scholarships) på Western Sydney University

Western Sydney University tilbyder scholarships til studerende som søger ind på en hel uddannelse. Læs mere om scholarships på WSU.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel masteruddannelse på Western Sydney University?

Studerende som læser en hel uddannelse på kandidatniveau på Western Sydney University opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter.

 

Stipendier (Scholarships) på Western Sydney University

Western Sydney University tilbyder scholarships til studerende som søger ind på en hel uddannelse. Se hvilke scholarships WSU har.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på Western Sydney University

 

Universitet har flere studieboliger på flere af dets campusser i forskellige lokationer. Udover at bo på campus, kan du også vælge at finde bolig udenfor campus på det private boligmarked.

 

Læs mere om de forskellige muligheder for indkvartering og bolig som studerende på WSU.

Hvad er adgangskravene på Western Sydney University?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan bliver jeg optaget på Western Sydney University’s study abroad program?

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført mindst et år af din videregående uddannelse forud for studiestart på WSU
 • Opfylde engelskkravene*

 

*Danske studerende som optages via Studysea, er fritaget krav om engelsk sprogtest hvis du fra din gymnasiale uddannelse har mindst 7 i Engelsk A eller 9 i Engelsk B. Alternativt kan et brev fra din uddannelsesinstitution som bekræfter at du har et engelskniveau der svarer til mindst CEFR B2 også fritage dig engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelser på Western Sydney University?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad er optagelseskravene til masteruddannelser på Western Sydney University?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser for at blive optaget på en master. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Western Sydney University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. I Danmark, har WSU i skrivende stund udvekslingsaftaler med Aarhus Universit, Københavns Universitet og Syddansk Universitet.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det WSU’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på Western Sydney University?

 

Ønsker du at søge ind på Western Sydney University, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Western Sydney University?

Vil du søge ind på Western Sydney University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på WSU skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Verificeret kopi af gymnasiebevis på engelsk (hvis du ønsker at benytte dette i stedet for en engelsktest)
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Oplys din fysiske adresse og telefonnummer
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på Western Sydney University?

Er du interesseret i at søge ind på Western Sydney University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr..

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på Western Sydney University?

Er du interesseret i at søge ind på Western Sydney University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr.

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekslingsplads på Western Sydney University?

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Western Sydney University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det WSU’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.