New Zealand åbner for danske studerende – søg ind på University of Otago i dag

New Zealand åbner for danske studerende – søg ind på University of Otago i dag

New Zealand har været et lukket land siden pandemien brød ud, men nu er der heldigvis gode nyheder for dig som drømmer om at studere i dette smukke land. Fra 30. april 2022 forventes internationale studerende igen at få lov til at rejse ind i New Zealand. Et af de universiteter som er klar til at modtage ansøgninger allerede nu er University of Otago.

 

University of Otago er New Zealands ældste universitet og emmer af historie. Oplev de ikoniske og smukke campusbygninger, med klokketårnet som er et af byens kendte varemærker. University of Otago har alt det som et rigtigt universitet skal have. Det er internationalt anerkendt med forskning og undervisning i verdensklasse. Campus er centralt placeret i den populære studieby Dunedin som byder på alt fra caféer, shopping, natteliv til den populære surferstrand St Clair. Søløver, pingviner og sæler er nogle af de dyr som boltre sig på New Zealands strande. Udover biodiversiteten har landet også helt enestående og fantastiske natur. Har du set Ringenes Herre ved du hvad du kan forvente.

Når University of Otago starter semester 2 til juli, er forventningen at internationale, inkl. danske studerende, igen skulle kunne rejse til New Zealand. Drømmer du om denne fantastiske destination og vil du have et anerkendt universitet på CV’et som tilbyder mange spændende fag og uddannelser, så kan du allerede nu påbegynde din ansøgning. Som officiel repræsentant i Danmark for University of Otago, kan Studysea naturligvis hjælpe dig igennem ansøgningsforløbet. Tag kontakt til Studysea i dag for at høre meget mere om dine muligheder.

Vil du starte på University of Otago til juli 2022, så er ansøgningsfristen 30. april. Læs mere om University of Otago og studielandet New Zealand.

Få gratis hjælp til ansøgningen via Studysea. Vi gør det nemt og overskueligt.