fbpx

New Zealand

Studér i New Zealand – et land som byder på unikke og eventyrlige naturoplevelser. Her får du en kort landebeskrivelse.

studiedestination new zealand

Universiteter i New Zealand

Fakta om New Zealand

Befolkningstal: 4,8 millioner
Største by: Auckland
Hovedstad: Wellington
Sprog: Engelsk og Maori

Studér i New Zealand

New Zealand er et meget alsidigt land hvor du finder adskillige natur- og adventure oplevelser. Alt fra vulkaner, gletsjere, gejsere, bjerge, regnskove, vingårde, smukke strande og storbyer. Det er umuligt at kede sig i New Zealand, da du altid vil have mulighed for at udforske nye steder.

Spektakulære landskaber og adrenalinkick

Rejser du til New Zealand, kan du faktisk ikke komme længere væk fra Danmark. Landet befinder sig nemlig på den modsatte side af jordkloden og har en befolkning på knap 4,8 millioner mennesker. På trods af det begrænsede befolkningstal er New Zealand på alle måder en enorm oplevelse. Landet er delt op i to hovedøer, Nordøen og Sydøen. På begge øer finder du spektakulære landskaber som er uspolerede, rå og autentiske. Hvis du bevæger dig ud på en af de mange eventyrlige trekkingture finder du vulkaner, eksotiske palmestrande, laguner, bjerge, dybe fjorde, gletsjere, regnskove og aftener med ualmindelige flotte stjernehimler. Ligeledes kan du opleve et fantastisk dyreliv. Ved kysten ud fra Kaikoura kan du f.eks. opleve sæler, pingviner og svømme med vilde hvaler og delfiner. Er du i stedet til action og adrenalinkick er Queenstown det rigtige sted at tage på weekendtur. I den vilde natur omkring byen finder du nemlig en masse sjove aktiviteter som jet boats, mountainbikes, bungeejumping, faldskærmsudspring, rafting og meget mere.

 

Der er ikke ret meget som taler imod at studere i New Zealand og du kan være sikker på at weekenderne nemt fyldes op med eventyr og oplevelser for livet.

Mød et anderledes og autentisk folkefærd

15% af New Zealands befolkning består af Maorier. De er New Zealands oprindelige befolkning og menes at være kommet fra det østlige Polynesien længe før europæerne kom til. Et særligt kendetegn ved den traditionelle maori-kultur er udsmykningen med tatoveringer, kaldet Tà moko. Både mænd og kvinders ansigter og legemer bliver tatoveret for at definere klasserne. Derudover bruges tatoveringerne også til at tiltrække individer fra det modsatte køn. Kulturen giver et indblik i en levevis der har formået at overleve som en ægte kultur, og ikke bare en turistattraktion. Besøg Rotorua på Nordøen og mød det autentiske folkefærd. De resterende folk i New Zealand kaldes Kiwier. Kiwierne er vestlige, veluddannede og meget venlige.